• CAC
    "Értelek én Cac, csak olyan könnyen írod, hogy ki kell lőni a kangoo kerekét az AT hT vel, a brit blobot meg fogja a P4, valamint Mortar HT jó mindenre, emplára-gyalog blobra is ha van slow G43 ból, hogy kicsit úgy érzem, kéne próbálgasd a játékot, és érezd mi működik valójában, és mi nem mostanában."
    Azért írom könnyen, mert nekem ez jött be, és én könnyen elhárítottam anno. Alapban nagyon ritkán használok AT HT-t, direkt a kanguk miatt hoztam be őket, és tökéletesen megfeleltek a célnak.
    Itt reagálnák a későbbi kérdésedre: én allied oldalon US-t, axisnál PE-t toltam. Amikor odajöttél hozzánk a közös 2v2-kből teljesen kiegyensúlyozott meccsek voltak köztünk. Márpedig azóta új peccs nem jött ki, tehát 0 változáson esett át a játék. Nem hinném, hogy annyit fejlődtél, hogy ez a éninkábbcsakatottypléjerektőlvárnéktanácsotköszi attitüd indokolt lenne, de természetesen szíved joga, hogy annak az írását fontold meg, akiét akarod.

"Persze, meg lehet csinálni, én is tudom, csak nem olyan jó, hogy szerintem(és lehet hogy itt nincs igazam, akkor is így érzem) NEM fér bele hiba a PE játékba szinte Brit ellen, mert azonnal szinte megfordíthatatlan hátrányba-helyzetbe kerülsz, míg a másik oldal sorozatos hibák után fog csak kikapni, egy egy hiba lazábban korrigálható azzal a néppel, de összehasonlítva akár US-WM el is, mint PE vel."
    Ez ellen rengeteg dolgot tehetsz:
    - bombázd levelekkel a relic supportot balance-ért
    - nem játszol PE-vel, van még másik 3 frakció
    - tökélyre fejleszted a PE skilled, és sosem hibázol
    - nem játszol custom setes ellenfelek ellen, ezáltal szűkítve a vélt vagy valós rést a brit/PE ütőképességben