• HunZsoci
    Értelek én Cac, csak olyan könnyen írod, hogy ki kell lőni a kangoo kerekét az AT hT vel, a brit blobot meg fogja a P4, valamint Mortar HT jó mindenre, emplára-gyalog blobra is ha van slow G43 ból, hogy kicsit úgy érzem, kéne próbálgasd a játékot, és érezd mi működik valójában, és mi nem mostanában.

Persze, meg lehet csinálni, én is tudom, csak nem olyan jó, hogy szerintem(és lehet hogy itt nincs igazam, akkor is így érzem) NEM fér bele hiba a PE játékba szinte Brit ellen, mert azonnal szinte megfordíthatatlan hátrányba-helyzetbe kerülsz, míg a másik oldal sorozatos hibák után fog csak kikapni, egy egy hiba lazábban korrigálható azzal a néppel, de összehasonlítva akár US-WM el is, mint PE vel.

Robi elleni játékok nem mérvadóak igazán, ő nem használ kangoot-sem emplaspamot, az igazi féreg dolgok küzül szinte semmit, egyébként jellemzően igy is feltette az i re a pontot a trenches elvágosdi, a stuart már magában, valamint hogy ahol összeütöttünk már első találkozásnál a mapon, az ő ingyen kapott starter RECON squadja úgy kényszerítette az én pénzért vásárolt első 255mp-s Pg squadomat retreatre, hogy szinte nem tudtam megsebezni az ő FREE starter squadját, én meg 1% hp-s egy taggal futottam haza 45mp-ért rfc-ni darabját, és még mák hogy nem lőtt utánam sniper skillel, mert egy vérprofi le is pukkantotta volna az uccsó emberkémet 25muniért retreat ból is 100% sikerrel(ez is RETARDÁLT dolog), és így buktam volna az egész squadom...

Ezek amugy érdekességek csak, de elgondolkodtam, hogy kell e ez nekem tovább, mikor lehet WM el piot spamolni flamerrel, Sniperezni, motor bike spamolni, fast pumázni off map stormal, non doktrinal JÓ arty-t csinálni, stb. És tényleg amit írtam, szerintem a legjobb strat ha hagyom a francba a PE-t egy darabig, mert NEM versenyképes ez most jelenleg, csak ha jobban játszol jóval mint az ellenfeled.

LEHET tévedek, nekem ez jött át,de mégegyszer mondom, nem hinném hogy te tudod helyesen megítélni a betonozás mellől, hogy tévedek e vagy sem, amikor aktív voltál sem emlékszem hogy olyan sok PE játékod lett volna...

És persze, nem kell profinak lenni CAC, csak azért ahoz hogy értsd INGAME milyen érzés szarrá microzni egy AC párost(ami még kispuskáktól is sérül ezt lötávba mozgatni javitgatni-visszamenni csipegetni stb), sasolni a thread breaker lehetőséget AT HT val, mert ha lemaradsz stuartról/bármilyen tankról, közelér és már circle strafet- is kaptál amiből nem thread breaker nem lesz, de halál biztos, PE ként, ahol hullanak még az inf blob tüzerejétől is a gépeid, akkor leszel csak műértő a szememben, ha játszol, ezeket úgy tudod majd meg, bár mégegyszer, ahogy én tudom nem igen vagy aktív mostanában, pláne nem PE vel.

Javíts ki ha tévedek, és lássuk a jó repeket akkor.