8857
  • Cowie
    OK! Köszi a biztatást. Az élőt meg idézőjelbe kellett volna tennem, mert inkább poénosnak szántam.
    Attól nem félek, hogy kikapok mert ez csak játék.
    Csak azt nem szeretem, ha ok nélkül lekezelően bánnak velem és belém kötnek, holott én csak jóindulatúan érdeklődtem. Nem lehet mindenki kapásból CoH bajnok. :)
  • HunZsoci
    Humán ellenkell játszani, így van, akik el fognak verni az elején, de hamar belerázódsz, meglátod mit tolnak ellened, okosodsz, és lassan kezdesz majd nyeregetni is.
  • bekefi7
    Ezúttal egyet kell értenem King-el, játszál csak szépen "elő" ellenféllel, attól tudsz igazán fejlődni. Ha meg kikpasz az se baj, a hibáiból tanul az ember. Arra figyelj amit CAC is leírt nem is olyan rég: A multi elején a coh elég nehéznek és bonyolultnak tűnik, de ne add fel gyakorlj szépen és majd idővel menni fog.
  • Cowie
    Sziasztok!

Most kezdek játszani a játék multi részével. Eddig elég sokat játszottam a gép ellen. Hogyan érdemes nekilátni - mert gondolom elég béna vagyok ha élő ember az ellenfél? Simán válasszam az automatch-et? Mekkora az esély, hogy valami elit emberkével sorsol össze?
  • HunZsoci
    Értelek én Cac, csak olyan könnyen írod, hogy ki kell lőni a kangoo kerekét az AT hT vel, a brit blobot meg fogja a P4, valamint Mortar HT jó mindenre, emplára-gyalog blobra is ha van slow G43 ból, hogy kicsit úgy érzem, kéne próbálgasd a játékot, és érezd mi működik valójában, és mi nem mostanában.

Persze, meg lehet csinálni, én is tudom, csak nem olyan jó, hogy szerintem(és lehet hogy itt nincs igazam, akkor is így érzem) NEM fér bele hiba a PE játékba szinte Brit ellen, mert azonnal szinte megfordíthatatlan hátrányba-helyzetbe kerülsz, míg a másik oldal sorozatos hibák után fog csak kikapni, egy egy hiba lazábban korrigálható azzal a néppel, de összehasonlítva akár US-WM el is, mint PE vel.

Robi elleni játékok nem mérvadóak igazán, ő nem használ kangoot-sem emplaspamot, az igazi féreg dolgok küzül szinte semmit, egyébként jellemzően igy is feltette az i re a pontot a trenches elvágosdi, a stuart már magában, valamint hogy ahol összeütöttünk már első találkozásnál a mapon, az ő ingyen kapott starter RECON squadja úgy kényszerítette az én pénzért vásárolt első 255mp-s Pg squadomat retreatre, hogy szinte nem tudtam megsebezni az ő FREE starter squadját, én meg 1% hp-s egy taggal futottam haza 45mp-ért rfc-ni darabját, és még mák hogy nem lőtt utánam sniper skillel, mert egy vérprofi le is pukkantotta volna az uccsó emberkémet 25muniért retreat ból is 100% sikerrel(ez is RETARDÁLT dolog), és így buktam volna az egész squadom...

Ezek amugy érdekességek csak, de elgondolkodtam, hogy kell e ez nekem tovább, mikor lehet WM el piot spamolni flamerrel, Sniperezni, motor bike spamolni, fast pumázni off map stormal, non doktrinal JÓ arty-t csinálni, stb. És tényleg amit írtam, szerintem a legjobb strat ha hagyom a francba a PE-t egy darabig, mert NEM versenyképes ez most jelenleg, csak ha jobban játszol jóval mint az ellenfeled.

LEHET tévedek, nekem ez jött át,de mégegyszer mondom, nem hinném hogy te tudod helyesen megítélni a betonozás mellől, hogy tévedek e vagy sem, amikor aktív voltál sem emlékszem hogy olyan sok PE játékod lett volna...

És persze, nem kell profinak lenni CAC, csak azért ahoz hogy értsd INGAME milyen érzés szarrá microzni egy AC párost(ami még kispuskáktól is sérül ezt lötávba mozgatni javitgatni-visszamenni csipegetni stb), sasolni a thread breaker lehetőséget AT HT val, mert ha lemaradsz stuartról/bármilyen tankról, közelér és már circle strafet- is kaptál amiből nem thread breaker nem lesz, de halál biztos, PE ként, ahol hullanak még az inf blob tüzerejétől is a gépeid, akkor leszel csak műértő a szememben, ha játszol, ezeket úgy tudod majd meg, bár mégegyszer, ahogy én tudom nem igen vagy aktív mostanában, pláne nem PE vel.

Javíts ki ha tévedek, és lássuk a jó repeket akkor.
  • Fifus
    Mondtam, hogy egy baromság, kár volt feltenni. Minden jellemző ebben a meccsben, jellemző rám.
  • CAC
    Rosszul használod a mondásom, ez ugyanis arra az esetre jó, amikor valaki megtörtént dolgot emleget fel. Nem tudok repet adni egy Zsoci(PE) vs Robi(BR) csatáról, amiben az első fél nyert, mert egyikünk sem én vagyok ugyebár. Ellenben te felrakhattad volna, akkor legalább lennének konkrétumok...nem pedig megint a minden másról való beszélés.

Nem haragszom természetesen a lentiért, de egyetlen dolgot válaszolj meg kérlek! Szerinted a kritikusok mind eposzt írtak? A műértők, mind megfestették a milói vénuszt? Ismerned kell a triolák és szinkópák rejtett rendszerét, hogy megmond egy számról, hogy jó e vagy rossz?
    Segítek, nem. Nem kell top playernek lenni ahhoz, hogy átlássam ilyen szinten a játékot.
  • CAC
    Őszintén megvallva nem bírtam végignézni. :)
    Az ellenfeled elég láma volt. Ez abból is kiderült, hogy sokáig nem települt rá a munira.
    Ettől függetlenül te szinte vágóhídra vitted az embereidet. Belementél a mg nestbe, pedig tudtad, hogy ott van. Foglaltad a pontokat, amikor tudtad, hogy mortar pit alá esnek. Lecövekelted a PIV-et az AT gun előtt, látod, hogy bombázza az ellen a bázisod, erre ott javítgatod a tankjaid, AC-kel bofors mellet flangálsz, pedig tudod, hogy ott van.
    Aztán még voltak olyanok, hogy supressben mg előtt 4levelű lóherét kerestél, vagy épp kapitány miatt flamo gránátot használtál.

Szerintem ezek mind figyelmetlenségből adódnak. Kicsit nagyobb odafigyelés kéne, semmi több.
  • HunZsoci
    Hmmm, Cac, erre mondhatnám amit te szoktál, olyan szépen leírtad, mit hogy kéne csinálni--->Replayt vagy nem történt meg. Mutatsz repet ahol PE vel nyersz szépen egy angon mondjuk minimum lv.10 brit ellen, megpróbállak leutánozni, komolyan^^

De most frankón, P4 ről beszélgetünk, gondoltam anélkül hogy leírom, világossá vált mindenki számára, mire az van neked, egy olyan mapon, ahol van 16 os fuel, és ezt ingyen OP-za a brit nép, a tiedet meg úgy elvágja ingyen trenchel, hogy 20 fuel rá az is, hogy egyáltalán tudjál rá dobni egy flame-nadet(nincs flamer mint Wm nél, nincs Sniper, igazából nincs rá más counter, csak a 20 fueles fejlesztés, és utána mindig muni a granyóra) szóval ilyen kondíciók mellett lesz 17 pounder és/vagy bren+piat, esetleg még cromwell/kangoo is, Stuart meg méghamarabb, mint hogy te elérsz P4 ig, és ugye stuart azt jelenti, hogy minden gépeddel futhatsz előle, AT HT meg tudja lőni thread breakerrel, de kivégezni már az sem gyorsan végzi, és megjön mellé a bren+piat ott megint vagy futsz, vagy meghalsz.

De most komolyan, ne haragudj, tényleg nem offense, de nem kimondottan rád gondoltam CAC,komolyan nem megbántásból, hogy tanácsokat adsz majd PEvel, mivel nem is igen játszol mostanában, meg nem hinném hogy sokkal magasabb szinten tolnád a PE-t, vagy úgy ám blokk a játékot mint én.

Akinek a véleményére inkább kiváncsi lettem volna, az mondjuk Wayne, Nin3, Dini, Ash, stb.
  • KingPunisher
    "Jaja, csak megint az csinálod, amit a HT fórumokokn szoktál: felraksz egy kérdést, megválaszolja neked az ember, de nem fogadod el a feleletet, mert időközben hozzáteszel kis plusz adalékot a dolgokhoz."
    Haha ez jo volt.
  • Fifus
    PE v Brit
    De tényleg baromság, ha a harmadik AC-t is lehívom a bázisára,és ha gyors captain-gyilok után ott is maradok, vége lett volna a meccsnek. Kb a 17-18. perc körül. Utána már elvesztettem a fonalat.
  • CAC
    Persze. Rakd csak fel, biztos kielemzi valaki.
  • Fifus
    Tegnap szívtam egy jót Pe-vel brit ellen Langres-en, pedig kb egy szinten voltunk, és kb azt csináltam, amit láttam: korai AC-k, shreck fejlesztés, négyes inf blob, aztán lett "valahogy" két vetes Pantherem, fallshirm, és luftwaffe támogatással. Csak a micro menne már jobban, vagy nem is tudom, mi hiányzik. Van repi, akit érdekel.
  • Kopiati
    Nem tudom de, a dupla a kettenkrad kombóval a pontokat ingyen be lehet elég gyorsan aknázni, a PE, felégetett földtaktikánál, az ha nem figyel az ellen, és általában nem figyel megeszi a gyalogságot, vagy mondjuk ott a doktrínában később a sektor tüzérség, sokat visz el, meg stb. de a nagy inf hullámot szét tudja szedni. Egyébként angoville map tényleg szívás picit PE-vel, de én ott azt emelném, ki hogy túl nagyok a a térképhez képest a foglalható területek... több kéne...
  • CAC
    Jaja, csak megint az csinálod, amit a HT fórumokokn szoktál: felraksz egy kérdést, megválaszolja neked az ember, de nem fogadod el a feleletet, mert időközben hozzáteszel kis plusz adalékot a dolgokhoz.
    Nevezetesen sehol sem volt stuart, cromwel, AT empla eddig a történetben, arról nem is beszélve, hogy vagy az erszényesek vagy a kromik, így annyira nem kéne dramatizálni.

Természetesen nem csak PIV-ek fognak rohangálni egy cromwelektől, kanguktól, inf bloboktól hemzsegő pályákon, és ne várj egy-két tiertől ultimate megoldást a britek egész arzenálja ellen.
    Mivel a ToV megjelenéséig nemigen lázadoztál a britek ellen, ezért feltételezem, hogy a kanguk rakták fel a pontot az i-re. Ezeket viszont simán meg lehet fogni AT HT-vel, és utána semmit nem fog érni az a 2 magára maradt gyalogság. Mert ugye az ember stratégiát fog alkalmazni, ami annyit tesz, hogy a thread breaking-gel egyidőben már repül a flamo gránát, vagy a mortar bombardment. 2-3szor megcsinálod, hidd el vagy elmegy a kedve az ellennek a többszöri próbálkozástól, vagy veszít annyi nyerst, hogy előnybe kerüljél.

A G43 pedig a slow miatt fontos, nem a sebzés véget.
    Mivel a heroic charge-t említetted, akkor érdemes a kifáradást is szóvá tenni. Ezt is ki lehet használni. Ha meg valaki esetleg lenne akkora láma, és nem derült volna ki neki eddig, akkor talán eljutott mostanra arra a felfedezésre, hogy a tiszteket illik elsőként kiirtani, főleg mielőtt vetesednének.
  • HunZsoci
    Inkább rájövök én, ha betonozásból kéne téged kiváltani helyette, azt meghagyom neked^^

Amint írtam is, T1-T3-T4t próbálgattam, és T2-T4 et. Aknákról amik megeszik a gyalogságot, úgy olvashattál volna, hogy T1 et választ azért az ember, és onnan hoz megint még fuelért T1 en egy gépet, munition ht-t PEként, ami tud rakni aknát, finoman szólva ezért nem szeretnék lemaradni egy stuart-AT HT/vagy schreck versenyben, hogy rakhassak két - három aknát addig, de sztem ezzel nem én vagyok egyedül mint PE player.

P4 nagyon jó infre, igen, amig nem buttonozzák le a T4 es drága fuelért fejleszthető/gyártható TANKOMAT mondjuk T0 ás Brennel, ami után se nem lő, se nem mozog, viszont PIAT meg megzabálja a védtelen tankom mint a szart eközben, vagy egy 17 pounder hatótávjában fogják meg, az is pár másodperces történet, esetleg kint van kangoo helyett a cromwell, amit már meg sem sebez az a szar, valamint ha P4 van, nincs hotckiss, ami azt is jelenti, hogy NINCS non doktrinal Arty lehetőség, ez különösen hasznos pl. emplázásnál ugye, ha a legjobb arty SZERÜSÉGED a mortar HT.

Szóval ugy ahogy van, P4 et én kivettem, hotckiss van helyette, ami ha nagyon kell, 66% nyi arty teljesítményt legalább nyújt full stuka áron, de upgunnal elbánik a stuartal is, és legalább megsebzi a cromwellt, staghoundot.

AT HT kikapja a hajtást a kangoo alól igen, és akkor mi történik??? Kiszáll, megfog brennel, és ugyanugy szétpiatoz, odaér a Stuart, Cromwell, MÁSIK KURVA olcsó SPAMOLHATÓ Kangoo, etc.

Az inf harcokban pedig, adott a tommy osztag, ami 65hp vs a PG-k 55 hp jával per tag, ugyan az a soldier armor mindkettő, csak egyiknek Rfc költsége 35, a másiké 45(még világos hogy azé az olcsóbb, aki 65 hp-s, nem az 55ös) emellett 5 en vannak, és nem 3an.

Itt mondhatná mindenki, hogy persze, de az inf section drága vételi díjban, és ezért ez a lényeg, hogy erős, de sokba kerül az osztag, olcsó az rfc, igy osztagot kell ölni mindenképp. Tudom én, tudom.

A bajom ezzel meg csak az, hogy ez kb. lehetetlen szinte, mert minden más nép kap 50 % bonuszt a retreathez, a brit az nem, ő kap 75%ot, hogy még esélyed se nagyon legyen az 1hp-s utolsó menekülő embert/igy egy drága squadot elimnálni végre, hogy ne tudjon 15 sec mulva ugyanúgy olcsobban felreinforcolt 5 fős squaddal visszajönni ölni a te drágább Rfc-zet 3/vagy drága fuelért 4 főssé tett squadod.

G43 - Mp 44 párhuzamra meg azt tudom mondani, hogy ez az US re igaz amit írtál, ott érdemesebb szerintem is távolmaradni amig lehet, Britek ellen pont hogy a mp44 a jobb választás, mivel soldier armorra Mp44 nek kevesebb negativ bonusza van, G43/alap Kar98 nak viszont van bőven. Valamint a Brit inf sectionok összehasonlítva a többi néppel a legjobbak a long range-n vivott inf harcokban, főleg ha van hadnagy-ok mellettük, tehát ott érdemes rájuk menni(commandos az egyetlen kivétel ebben).

Mortar lövedék jó, és tényleg kell is használni, de azért hadnaggyal nem olyan lassuak azért ők sem(csak pont mint bárki más), heroic charge-al egy kicsit gyorsabbak is, tehát semmi előnyt nem érsz el egy mortar ht-val többet, mint pl. us ellen.

Most az, hogy lehet bemákolni egy doktrinális 50munis Tellert úgy, hogy pont ott blobozik felette a teljes inf hordája a britnek, és van fejlesztve AT nade, amit pont jókor dobsz oda rá, és ez berrobbantva a tellert megöl mindenkit, szóval ilyet láttam már, csak ez azért millió az egyhez, hogy összejöjjön, ennél már többre tartom a goliathot tényleg, csak ez is ugye T1, onnan gép stb, amit pl WM megkap egy bunkerból, a kezdőpontoknál...

Telesség igénye nélkül most csak ennyi ami eszembe jutott hirtelen, amit "furának" találok.
  • CAC
    "Ha előző postokat végigolvasod, világossá válhatott volna Cac."
    Végigolvastam. De lehetett volna a KHC vs Storm szál is, ezért kérdeztem.
    Majd, ha jössz hozzánk betonozni, akkor a felszabadult időmben kipróbálok a kedvedért mindent.

Így látatlanba annyi, hogy ha jól emlékszem sehol sem olvastam aknákról, és PIV-ről sem, pedig mindkettő szereti megenni a gyalogságot, és az mp44 helyett is inkáb g43-at érdemes szerintem használni a brit ellen, kombinálva némi slow-val, mert nincs szebb látvány a lajhárként vánszorgó britek közé csapódó mortar lövedéknél.
    A kenguru is csak addig virgonc, amíg az AT HT ki nem kapja a hajtást alóla. A rostokoló erszényesbe aztán mehet bármi.
    Szóval szerintem T4-et kéne erőltetni. T1-T4 vagy T2-T4
  • KingPunisher
    Én megértelek.. Töröld le a picsába.. csak idegileg kikészíted magad.
  • HunZsoci
    Ha előző postokat végigolvasod, világossá válhatott volna Cac.

Mondjuk azt próbáld ki, milyen felemelő érzés néha, ha PE(ahol minden fuel, de tényleg minden) vel nyomod pl. egy angovillen, olyan brit player ellen, aki már eljutott arra a szintre, hogy ráül az egyik nagy munira, mellette ott a nagy fuel pont, a bázisa mellett, 5 perc mulva már azt is OP-zva az övé T2n, és közben a tiedet folyamatosan elvágogatja,valamint eljutott arra a szintre is, hogy össze tudja térben és időben kombinálni T1 en a hadnagyot néhány tommy osztaggal, BrenCarrierrel, ismeri az elvágást, mint stratégiát+az ingyen trenchet, kicsit késöbb ahogy elérhetővé válik a sapper osztag, rájön, hogy a Bren Tommy/BC megfogja neki a gépeket, a Piat pedig kivégzi, majd ennél is kicsit késöbb arra is rájön, hogy ha a kangoo-t spamolja, és rak egy 1Piat+1bren squadot bele, akkor az mozgás közben megint megfogja a gépeket, Piat meg öli, ez panther szintig bezárólag igen hatásosan működik sajnos. Ehhez még vedd pl. azt a nem elhanyagolható tényezőt
    hogy pl. egy commandos doktrina esetében telespamolhatja demo charage al az egész mapot hatása kb. a 125 munis goliathal ér fel, csak ez 50^^,üres csali trenchekbe hagy ajándékot, dob gránátot, válik láthatatlanná igy fut át kb. mindenen, érkezik a hátországodba stb. De az én kedvencem az előrejelző rendszerek, amik még azt is megmondják neki, hogy mikor szellentett az ellenfél player, mit gyárt, mit épít, merre mozog a térképen, és a fake arty is finom, keverve az egyik legolcsóbb (125muni) offmap artyval.

Szóval ez zavar engem pl. egy angon vagy ahhoz hasonló mapon. Viszont a jól védhetőknél meg pl. mint Wrecked Train, meg kb. kezdődik az, hogy befekszik 2 Vp közé a 3 ból, ott elkezd masszivan védekezni, ingyen FHQ val, ingyen start OP-val, doktrina nélküli jó védekező emplacementekkel, doktrina nélküli tüzérséggel, ott kihuzza megint Firefly-ig, kangoo ig, és lőn boldogság, ha más nem, csak eltelik a Vp.

Wm ként a nagyon camper/emplaspammer brit ellen még megoldás a szintén nem rossz NEM doktrina függő artyk alkalmazása, nebel-stuka, vagy a doktrina függő láthatatlan dupla schreckes storm, esetleg ha más nem, a minimum vet2 es schreckes Grenek(ezek azért jobban bírják a strapát a sime PE Panzergrenadiereknél jóval, valamint az ő schreckjük többet is sebez, ha elhal egy osztagod elejti a schrecket, a másik aminél már van egy, FEL TUDJA VENNI, a szerencsétlen PG osztag akinél van egy, az NEM, otthagyja martaléknak muszályból a vigyorogva felé futó Commandosoknak a schrecket, akik köszönik szépen, majd jól felveszik, és kivégzik vele az összes olyan gépedet, akik PE ként counter lett volna rájuk addig pl. AC inf HT stb^^) ez PE ként nincs.

Nem doktrinális Artynak Papir Mortar HT, ami azért nem egy stuka, nem egy nebel, és vége. Doktrinából van SE legvégén a HUMMEL, ami viszont sokszor későn jön, vagy a hotckiss light stukája, ami pont 66% a a simának ugyanazért az árért, és akkor nincs PE P4, ami viszont biztosítja a vet/elite gyalogság ellen a védelmet. Nincs rendesz multifunkciós strapabíró tank sem, ami kezeni tudna infet, egy stuart/staghound szintű gépet, ugyanakkor nem pukkan el 2 lövésétől egy 17 es emplának.

Most a lényeget kiemelve csak ennyi jutott eszembe.
    Szóval ezt probáld ki, mit tudsz ilyesmi ellen csinálni PE vel, és várom a jó repeket továbbra is.
  • CAC
    Már mit próbáljak ki?
  • HunZsoci
    Próbáld ki akkor te is Cac, te úgyis leszarod régóta, hátha neked sima liba lesz^^, sok sikert:D! Várom a jó repeket, hátha tanulok belőlük^^
  • CAC
    Te kis butus. Biztos azért nem megy a játék PE-vel, mert, csak ez jár az eszedben. :)
  • bajgunar
    Szívesen, máskor is.
    Am nincs mit. Azért van ez a topic.
    Told sokat a játékot! Főleg MULTI-ban, megéri! Nagyon frankó.
    Az első pár vereség ne vegye el a kedved!
    Elején 2x én is letaroltam a gépről :D de aztán haverok unszolása végett visszatettem.
    Azóta minden nap ez az esti levezető game! 2-3 menet multiban (haverokkal).
    Sok sikert, és jó játékot.
  • v1r2sd3n4
    Köszönöm

• bajgunar
    Ott van felül a PATCH gomb.
    Szedd le onnan az összes patch-et, és tedd fel.
    Utána jelentkezz be.
    Gyorsabb, mintha letöltögettetnéd a saját downloaderével.
    2.6.0.1. ig bezárólag.
    Ha OF -ig van meg (2 kulcs = alap+of) akkor azért nem fejezte be 5. patch után sem. Mivel eltolja 2601-ig. Odáig meg van 13 patch.
    De ha ToV-is megvan, elég ha 2500-tól rakod (4db).
    Mivel tartalmazza of-ot + a patch-eit. Így csak a ToV-ot kell patch-elni.
    Remélem érthető. :D s igazam van. (lassan fennvan 1 éve).
  • v1r2sd3n4
    Hello nekem az lenne problémám , hogy tegnap meg vettem a Company of Heroes -t , fel telepítettem , és az elején be adja azt , hogy Jelentkezek fel online-ba , Beakartam jelentkezni , és ki írta , hogy az új Patch szükséges , letöltöttem utána megint kiírta . Ezt eljátszotta min. 5-szőr, utána beadott egy ablakot , Relic Downloader, ott automatikusan letöltött 5 db patchet . Utána Megint megnézztem , és már megint azt írta ki hogy kell az új Patch.
    Mi lehet a probléma ?
  • Kopiati
    Haverommal eddig, talán legkiegyenlítettebb meccsünket játszottuk én PE, ő Wehr, ha valakinek lenne kedve kicsit megkukkantani, és elemezni, azt megköszönném. Replay
  • HunZsoci
    Ehhez gratulálok, hogy elverted, de ettől még nekem az az egész játékrendszer továbbra sem tetszik, ami ott van sajnos, tehát marad ez, és itt próbálok megoldást találni a problémámra, amire ha más nem lesz, marad a WM^^, de még PE vel szopva is jobban érzem magam Coh ban, mint Dow2 ben valaha. Biztos van megoldás egyébként a kis mapon sok nagy pontal brit ellen játszva is PE ként, én nem igen tudom egyelőre, ha más nem lesz, akkor kb. azt a 2 mapot mindíg kiszedem majd, ami zavar, és WM el tolom, azt ennyi. Patch meg jött Tales of valor után is 4, szóval fene tudja, nem mondanám én biztosra, hogy soha többet nem lesz itt ilyen.
  • KingPunisher
    "Van játékos, aki lv.20 PE, és ugy tolja mint az álom, ő nem sír, én nem tudom mi az amit meg kéne csináljak, ha tudom, mert láttam, akkor meg nem tudom véghezvinni. EZ a történet azért így kerek."
    Igy van ezt mondtam én is ^^ nekem meg ezért nem kerek a CoH..
    Inkább a kicsit gyerekesebb egyszerűbb dowocska, de ott bármit megtudok csinálni amit kiagyalok.. a világ legjobb Sm playerét vertem el minap ^^..
    "Mert mit ér az erő ha nem uralod.."
  • KingPunisher
    Értem én de az a nagyjából balanctól is igen messze van.. ^^
    Kedvenc népeddel meg nem tudsz tolni hozzád hasonló képességű britek ellen , egyes mapokon..
    Tényleg ez a full másféle energia , nyersanyag rendszer nem jó ötlet..
    Nem jött be igazán necronnál sem ,itt sem.. Nem hiába blizzard stb.. nem is kísérletezik vele.
    Bár tény hangulatos meg igen megdobja a játékélményt, csak sajnos balancot így nehéz csinálni a különféle mapokon..
    Hajtépés meg nem hiányzik, elég volt nekem a BloodCrusher a dow 2 -be, ami olyan volt mint kenguru, szerencsére 4 hétig csak ^^ nektek meg már ez így marad örökre..
    Nha jolvan megnyugodtam legalább :)
  • HunZsoci
    Valahogy sejtettem hogy te leszel, Nin3, csak nem voltam biztos benne.

Valami okosságot hozzá tudnál tenni esetleg PEvsBrit kérdésemhez, te is az elite játékosokhoz tartozol, bármi ötletet szivesen vennék tőled is, és Wayne-től is, bár nem tudom PE ben mennyire vagytok otthon, ahogy tudom főleg a vanilla népek mennek nálatok, de azért nálam csak okosabbak vagytok. Köszi előre is!
  • HunZsoci
    Láttam PE-vel is verni Britet, magas szinten is, de én azonos/hasonló skill mellett nem igen vagyok rá képes, kielégítő százalékkal.

Tartom, hogy balance van nagyjából, inkább én nem érzem a britek elleni játékot angovillen/esetleg még pár nekik lejtő mapon PE-vel.

Nincs igazából jó ötletem, ez tény, olyan ellenfél ellen, kis mapokon ahol van nagy OP-zható pont/pontok aki használja a trenchet elvágásra, a Brent-buttonnal keverve a Piattal néha heroic charge-el ha kell, commandos doktrina minden szépségét és végén tolja a kangoo-t, off map mocsokságot,kamu+frankó arty-t, előrejelző rendszereket, mg-nestet, mortar pitet stb, amit kell/lehet brittel... NEKEM a legjobb Strat Urmy, hogy marad a WM. Van játékos, aki lv.20 PE, és ugy tolja mint az álom, ő nem sír, én nem tudom mi az amit meg kéne csináljak, ha tudom, mert láttam, akkor meg nem tudom véghezvinni. EZ a történet azért így kerek.
  • formatuq
    go4fear = nin3 :)
  • KingPunisher
    "Igy a véleményem kezd az lenni,hogy a legjobb stratégia jelenleg ha nem játszom PE-vel, marad a WM"
    Jaj ez kurva jo duma volt ezen behaltam :) bár jelentős fordulat a "balance van CoH-ba" beszélgetésünk után de ettől csak jobban üt.
    Csak azért gáz ez egy 4 éves kiforrott játéktól hogy 4 népnél van olyan MU ami Zsoci szerint (pedig nem hülye gyerek) is játszhatatlan.. :(
    Értitek a dilemmát..
  • KingPunisher
    Nézd a jó oldalát. Patch már nem lesz így nem mardos a várakozás kínzó érzése.. :)
    "de jobb játszani mint patch-re várni" és amugy is "balance van".. :)
    Nha ettől sem jött meg a kedvem CoH-t tolni, nem mintha lenne rá amugy is affinitásom, de hogy 1 unit, ez a kanguru vagy mi massolásával freewin .. hát nekem ez nem hiányzik.
    Bár kiváncsi lennék mit sikerülne elérnem CoH-ba, de ilyenek olvasása után inkább nem feszegetem.
    Jó öreg DoW2-be is vannak hasonló dolgok (bár nem ennyire kritikus), de ott még lesz számtalan patch, meg ott a remény hogy nem a szarban tapiskolunk az idők végezetéig..
    "Britekkel 61 játékkal lv16-ak kellene lenni" ezt meg nem értem ? Zsoci 5000 után lvl 9 . Az a 16 emlékeim szerint igen durva olyan top 5 ^^

Jok ezek a stratégiai okfejtések igen csípem őket..
    Nha puszi rendszeres olvasótok : urmyke
  • HunZsoci
    És ki Go4fear akivel neked Wayne mindíg öröm játszani?:D Nin3, Ash, HtBites, Dini51, Seen, vagy ki?

Tegnap játszogattunk párat Orobertoval, aki kb. szintemen van mint játékos, és a legerősebb népe a Brit, én ugye PE/Wm beállítottságú vagyok inkább. Eddig is sejtettem, de ezután már 99% ra mondom, valami nem kerek a Brit vs PE Mu körül, angoville-n toltunk 2-t, két olyan vereség volt, ami kb. mintha lenne köztünk 5 szint különbség legalább, és ezt nem indokolja szerintem semmi. Igy a véleményem kezd az lenni,hogy a legjobb stratégia jelenleg ha nem játszom PE-vel, marad a WM, de még utolsó szalmaszálként felteszem a kérdést, mi lehet jó stratégia PE vel, Brit ellen? Én próbáltam T1-T3 at, gyors Ac, mp44 inf push, azt általában egy Stuart és az ő inf blobja eszi, próbáltam massziv T2-t, advenced repairrel, Schreckel, 2 inf HT + mortar Ht onnan ha tudok T4 AT HT ért, késöbb Hotckissért, ezt meg ha eljutottam egyáltalán T4 be, akkor ott vagy a Cromwellek, vagy a Kangoo spam(ezt nem robi csinálja, hanem a brit playerek 98%)az amivel már megint kurvára nem tudok mit csinálni, Panhter group kell rá,és nem egyjátékom volt, ahol még a panther groupot is könnyedén megzabálták a szarért hugyért spamolt Kangook, mikrozás nélkül, ész nélkül elveszítve is akár, mert ha elpukkant, nem éri meg javítani se, retreat haza(mégjobb ha ott van Armor command truck elött a capitan egy threncbe, és akkor retreat rögtön oda ahol a Kangoo kijön) és 240/10 ér(ami olcsóbb mnt nekem egy inf HT, csak ez cromwell armor, és több hp mint cromwell, hogy azért adjunk a balance-nak^^)10 sec mulva már megint ott is van a nyakamon, ezt 3 kangoo val játszod el, benne mindben legalább 1 piatossal, és kb. PE ként nem tudok mit tenni úgy érzem...

Nekem minden Fuel itt. Nincs Schreck/Bazooka/RR térkép széléről és/vagy muniért, amig nem költök 35 öt, nincs normális sebességgel javító ember amig nem költök 35 öt, egy gránát dobása 20 fuel fejlesztés után megy szintén, egy mortar 20 fueles épület, és 40 fuel/db amit kispuskával szétlőnek+ összes halftrack full balfaszul mozog/útvonalkeresés vicc, nincs AT gun fuel nélkül, amit ha kilönek bázisfelé menekülve, majd felveszek olcsó infel, és rfc-zek, az AC nem puma, ezt 3 BAR/Tommy akár Bren buttonnal egyedül lendületböl/állva tartva szétlövi, Panther groupig nincs rendes tank, stb. Szóval megmondom őszintén, szerencsétlenkedtem egy hónapig kb. PE vel, és tanácstalan vagyok, hogyan tovább. Én úgy érzem, WM és PE közt ugyanazzal a humán faktorral, amit tudok játékot WM el, annál 3 levellel lejebb van kb. a PE, akik okosak, írhatnának, mit csináljak, vagy milyen ötlet van, esetleg hogy látják a fentebb elsorolt dolgokat.
    Thx
  • NovaTerra
    Szia! Meglepő, hogy itt bukkansz fel. Nekem most nincs fent a játék, persze ezt könnyen lehet orvosolni. Mindig öröm veled játszani. Holnapi nap kicsit sűrű nekem, majd meglátom hogyan alakulnak a dolgok. Ami késik, nem múlik.
  • Hector Troy
    Ja bocs, azt oroberto mondta nem te
  • Hector Troy
    Hogy a pálya széleket foglaljam be, és onnan terjeszkedjek befelé. :P
  • AndrewT
    nem