Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Tán azért tartozik a legnépszerûbb pályák közé, mert kevés streszt okoz a játékosnak..."
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
3 pont bevédéséhez, vagy akár 3 pontos háborúhoz egyszerûen nem kell ész, tehetség, csak gyakorlás. Mi több! Inkább beszéljünk 1 pontról, mert a másik 2 híd rendszerint fel szokott robbanni.
Axisnál dettó van válasz az artyra csak vet3 stukkának, terror doktrinának és hummelnek hívják.
Tán azért tartozik a legnépszerûbb pályák közé, mert kevés okoz a játékosnak, és a gyengébb képességûek is eldöcögnek rajta. Persze funból én is toltam (és fogom a továbbiakban is tolni), de meg kell békélned vele, hogy márpedig ez egy komolytalan pálya.
Én direkt idegesíteni szoktam a lvl10+ os full noob társaimat, hogy nem zárom le az én részem, hanem normálisan játszom. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Keresünk egy 3. embert aki wehrként játszik The scheld mapra legyen igen jo képeségü játékos és elhivatot és rendszeresen tudjunk játszani
csapatársam és én 16osok vagyunk és folytatnák tovább😊 de üresedés keletkezet taktik az megvan ha valakit érdekelne komolyan a dolog irjon.
Továbbá egy kis levél kíséretében szerintem küld el a relicnek is - lehet, hogy csak az profilt törölte a csaló, de az acc-át még nem banolták.
Régen tényleg erõsebb volt a PE, de még most is nagyon jó. Szerintem szerezz magadnak vagy innét, vagy a bp chat szobából egy állandó PE allyt, akivel szépen hangoljátok össze a stílusotokat és a stratégiát. Hidd el félelmetes lesz.
BUÉK mindenkinek!
Észre kéne venni, hogy a PE az Infantry halftracknak köszönhetõen messze a legagresszívabb frakció, sokkal durvább támadópotenciállal, mint a wm vagy az amcsik. Britekrõl nem is beszélve, õk szerintem a leggyengébb frakció.
Pl: Az elsõ tíz percben WM-el és amcsikkal mid van? Pioneerek, rifleman meg folksgrenadier, jeep meg schwimmwagen. Németekkel géppuska és sniper, amcsikkal csak akkor van ez tíz percen belül, ha a Tier1-et(barracks) átugrod. Ezzel szemben a PE az elsõ tíz percben már bõven 3 Panzer Grenadier csapattal császkál, amit a velük lévõ Infantry Haltrackból bármikor újraképeztet(PE-nél alap dolog hogy Tier2-vel kell kezdeni).
-Kedves amcsi ellenfél ledarált minket10 perc alatt.A visszanézéskor kiderült,hogy a kezdéskor minden épülete állt.Rákerestem és 198 win 0 loss az addigi eredménye.
-Egy kemény meccs közben a társam behívta a tiggert és az amcsik egyszerûen ellopták!Illetve mind a ketten tudták irányítani.
-Egy másik esetben meg szarrá ágyúzta az egységeimet az ellen, és mindig pontosan célzott.Gondoltam beszoptam egy álcázott mesterlövészt ,de nem.A visszanézéskor kiderült,hogy se közel se távol nem volt megfigyelõje.Valószínû látta a teljes térképet.
-Kedves amcsi ellenfél ledarált minket10 perc alatt.A visszanézéskor kiderült,hogy a kezdéskor minden épülete állt.Rákerestem és 198 win 0 loss az addigi eredménye.
-Egy kemény meccs közben a társam behívta a tiggert és egy amcsik egyszerûen ellopták!Illetve mind a ketten tudták irányítani.
-Egy másik esetben meg szarrá ágyúzta az egységeimet az ellen, és mindíg pontosan célzott.Gondoltam beszoptam egy álcázott mesterlövészt ,de nem.A visszanézéskor kiderült,hogy se közel se távol nem megfigyelõje.Valószínû látta a teljes térképet
Minden frakciónál lehet két épülettel nyerni:
US: T2+SY+AB doktrina (bár ezt, az utóbbi patchek miatt keveset használják, mert felment az elitek upkeep-je)
PE: T2+T3 vagy T2+T4
Brit: csak 2 'épület' van
A WM tényleg erõs, de nem azért, amit írtál, hanem mert roppant összetett, rengeteg lehetõség van benne. Igaz ettõl vele a legnehezebb játszani.
Hazánk hadserege támadásba lendült, átléptük a román gúnyhatár és jelenleg is harcolunk Erdély megszállóival. A hadmûvelet célja Románia eltörlése, Magyarország szempontjából pedig egyértelmûen Erdély hazatérésének kivívása.
Ma reggel 9 óra elõtt néhány perccel csapataink megkezdték az elõrenyomulást Romániában, a Kõrösök partjainál ütköztünk nagyobb ellenállásba, itt folyik éppen nagy csata. Ha itt megállítana Románia azzal elbukna egész hadjáratunk, ez a támadás olyan, mint a II. világháborúban az Ardenneki áttörés. Ha ez sikerül, azzal megtörhetjük ellenfelünket és egy hídfõbázist alakíthatunk ki, országunk területét növelhetjük, mely egyelõre még csak hadi célokat szolgálna, de késõbb szerves részévé válhat Magyarországnak, a magyar gazdaságnak.
Romániát csatlósai segítik a harcokban, országunk szövetségesei pedig más frontokon harcolnak, így egyedül kell szembenéznünk a román-horvát-jenki- lengyel fõseregekkel. Ellenségeink beásták magukat, de hazánk hõs katonái haladnak elõre, lövészároktól lövészárokig harcolnak és szorítják vissza õket a Havasalföldi kifli irányába.
Csakhogy közben a bolgár hadsereg is támadásba lendült, ellentámadásba, hisz Románia néhány hete megtámadta Bulgáriát, de onnan sikerült szövetségünknek kivernie a román haderõket, de most a bolgár hadsereg indult meg, hogy õk is kivegyék a részüket a megsemmisítésre ítélt országból.
Sajnos ez nem a valóság, "csak" egy internetes szoci-stratégiai játék, az erepublik, de én amondó vagyok, hogyha már a valós életben ezt nem tehetjük meg, akkor tegyük meg ebben a játékban és bizonyítsuk be a több ezer fõs román játékosgárdának, hogy igenis Magyarország része Erdély.
Regisztrálj most és vegyél részt Erdély visszacsatolásában, majd késõbb segítsd hazánkat, hogy egy esetleges román ellentámadást könnyûszerrel kivédjünk, hogy Erdély ismét Magyarország szerves része legyen.
Regisztrálj ITT és segítsd hazádat!
Tisztelettel:
Quicksilver,
eMagyarország ex-elnöke
P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)
A PE remek agresszív támadó frakció, de ha megtorpan és retreatel, akkor fedezni kell, amíg újra fel tud állni. Teljesen alap, hogy ilyenkor az ally fedezi mg-vel. Abból, amit leírtál egyáltalán nem derül ki, hogy a társad volt a ludas.
A #4925-ban ott a megoldás.
Tud valaki segíteni? Eredetiben van meg a COH az összes kiegészítõvel, pár napja nem tudok a skirmishben menteni, mitõl lehet ez? Elindítok egy pályát, bármelyik féllel és nem lehet menteni!
kb 4 játékból 1 panzeres
Egy reinstall megoldotta a problémát.
A lényeg, hogy a skirmishben az Axis panelen kattints a németek slotjára, és ott tudod kiválasztani, hogy a PE-vel legyél (move to this slot).
Ha nem így van, akkor valamit elkurjantottál a mod-dal. 😊
- 1-2k nem píz egy ilyen játékért
- online jön elõ a game lényege
mert próbáltam már X -el de nem ismeri fel :S
de mind1 is mert most töltöm a ToV -ot aztán meglátjuk hogy találja -e :]
Egyébként nem. A PG-vel is tudsz a britek ellen lenni.
Segítsetek már pls.
Volna egy olyan probléma hogy most az CoH : OF.- al nyomulok, de SG ben sehogy sem tudok csapatot választani csak a britekkel lehetsz a németek ellen. (???)<#conf>#conf>
Tudtommal nem. 😊
Esetleg hamachi témában.
Warez témában lehet kérdezni?
bocsi
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!