• HunZsoci
    Hmmm, Cac, erre mondhatnám amit te szoktál, olyan szépen leírtad, mit hogy kéne csinálni--->Replayt vagy nem történt meg. Mutatsz repet ahol PE vel nyersz szépen egy angon mondjuk minimum lv.10 brit ellen, megpróbállak leutánozni, komolyan^^

De most frankón, P4 ről beszélgetünk, gondoltam anélkül hogy leírom, világossá vált mindenki számára, mire az van neked, egy olyan mapon, ahol van 16 os fuel, és ezt ingyen OP-za a brit nép, a tiedet meg úgy elvágja ingyen trenchel, hogy 20 fuel rá az is, hogy egyáltalán tudjál rá dobni egy flame-nadet(nincs flamer mint Wm nél, nincs Sniper, igazából nincs rá más counter, csak a 20 fueles fejlesztés, és utána mindig muni a granyóra) szóval ilyen kondíciók mellett lesz 17 pounder és/vagy bren+piat, esetleg még cromwell/kangoo is, Stuart meg méghamarabb, mint hogy te elérsz P4 ig, és ugye stuart azt jelenti, hogy minden gépeddel futhatsz előle, AT HT meg tudja lőni thread breakerrel, de kivégezni már az sem gyorsan végzi, és megjön mellé a bren+piat ott megint vagy futsz, vagy meghalsz.

De most komolyan, ne haragudj, tényleg nem offense, de nem kimondottan rád gondoltam CAC,komolyan nem megbántásból, hogy tanácsokat adsz majd PEvel, mivel nem is igen játszol mostanában, meg nem hinném hogy sokkal magasabb szinten tolnád a PE-t, vagy úgy ám blokk a játékot mint én.

Akinek a véleményére inkább kiváncsi lettem volna, az mondjuk Wayne, Nin3, Dini, Ash, stb.