• HunZsoci
    Inkább rájövök én, ha betonozásból kéne téged kiváltani helyette, azt meghagyom neked^^

Amint írtam is, T1-T3-T4t próbálgattam, és T2-T4 et. Aknákról amik megeszik a gyalogságot, úgy olvashattál volna, hogy T1 et választ azért az ember, és onnan hoz megint még fuelért T1 en egy gépet, munition ht-t PEként, ami tud rakni aknát, finoman szólva ezért nem szeretnék lemaradni egy stuart-AT HT/vagy schreck versenyben, hogy rakhassak két - három aknát addig, de sztem ezzel nem én vagyok egyedül mint PE player.

P4 nagyon jó infre, igen, amig nem buttonozzák le a T4 es drága fuelért fejleszthető/gyártható TANKOMAT mondjuk T0 ás Brennel, ami után se nem lő, se nem mozog, viszont PIAT meg megzabálja a védtelen tankom mint a szart eközben, vagy egy 17 pounder hatótávjában fogják meg, az is pár másodperces történet, esetleg kint van kangoo helyett a cromwell, amit már meg sem sebez az a szar, valamint ha P4 van, nincs hotckiss, ami azt is jelenti, hogy NINCS non doktrinal Arty lehetőség, ez különösen hasznos pl. emplázásnál ugye, ha a legjobb arty SZERÜSÉGED a mortar HT.

Szóval ugy ahogy van, P4 et én kivettem, hotckiss van helyette, ami ha nagyon kell, 66% nyi arty teljesítményt legalább nyújt full stuka áron, de upgunnal elbánik a stuartal is, és legalább megsebzi a cromwellt, staghoundot.

AT HT kikapja a hajtást a kangoo alól igen, és akkor mi történik??? Kiszáll, megfog brennel, és ugyanugy szétpiatoz, odaér a Stuart, Cromwell, MÁSIK KURVA olcsó SPAMOLHATÓ Kangoo, etc.

Az inf harcokban pedig, adott a tommy osztag, ami 65hp vs a PG-k 55 hp jával per tag, ugyan az a soldier armor mindkettő, csak egyiknek Rfc költsége 35, a másiké 45(még világos hogy azé az olcsóbb, aki 65 hp-s, nem az 55ös) emellett 5 en vannak, és nem 3an.

Itt mondhatná mindenki, hogy persze, de az inf section drága vételi díjban, és ezért ez a lényeg, hogy erős, de sokba kerül az osztag, olcsó az rfc, igy osztagot kell ölni mindenképp. Tudom én, tudom.

A bajom ezzel meg csak az, hogy ez kb. lehetetlen szinte, mert minden más nép kap 50 % bonuszt a retreathez, a brit az nem, ő kap 75%ot, hogy még esélyed se nagyon legyen az 1hp-s utolsó menekülő embert/igy egy drága squadot elimnálni végre, hogy ne tudjon 15 sec mulva ugyanúgy olcsobban felreinforcolt 5 fős squaddal visszajönni ölni a te drágább Rfc-zet 3/vagy drága fuelért 4 főssé tett squadod.

G43 - Mp 44 párhuzamra meg azt tudom mondani, hogy ez az US re igaz amit írtál, ott érdemesebb szerintem is távolmaradni amig lehet, Britek ellen pont hogy a mp44 a jobb választás, mivel soldier armorra Mp44 nek kevesebb negativ bonusza van, G43/alap Kar98 nak viszont van bőven. Valamint a Brit inf sectionok összehasonlítva a többi néppel a legjobbak a long range-n vivott inf harcokban, főleg ha van hadnagy-ok mellettük, tehát ott érdemes rájuk menni(commandos az egyetlen kivétel ebben).

Mortar lövedék jó, és tényleg kell is használni, de azért hadnaggyal nem olyan lassuak azért ők sem(csak pont mint bárki más), heroic charge-al egy kicsit gyorsabbak is, tehát semmi előnyt nem érsz el egy mortar ht-val többet, mint pl. us ellen.

Most az, hogy lehet bemákolni egy doktrinális 50munis Tellert úgy, hogy pont ott blobozik felette a teljes inf hordája a britnek, és van fejlesztve AT nade, amit pont jókor dobsz oda rá, és ez berrobbantva a tellert megöl mindenkit, szóval ilyet láttam már, csak ez azért millió az egyhez, hogy összejöjjön, ennél már többre tartom a goliathot tényleg, csak ez is ugye T1, onnan gép stb, amit pl WM megkap egy bunkerból, a kezdőpontoknál...

Telesség igénye nélkül most csak ennyi ami eszembe jutott hirtelen, amit "furának" találok.