-
HunZsoci #5686 És ki Go4fear akivel neked Wayne mindíg öröm játszani?:D Nin3, Ash, HtBites, Dini51, Seen, vagy ki?
Tegnap játszogattunk párat Orobertoval, aki kb. szintemen van mint játékos, és a legerősebb népe a Brit, én ugye PE/Wm beállítottságú vagyok inkább. Eddig is sejtettem, de ezután már 99% ra mondom, valami nem kerek a Brit vs PE Mu körül, angoville-n toltunk 2-t, két olyan vereség volt, ami kb. mintha lenne köztünk 5 szint különbség legalább, és ezt nem indokolja szerintem semmi. Igy a véleményem kezd az lenni,hogy a legjobb stratégia jelenleg ha nem játszom PE-vel, marad a WM, de még utolsó szalmaszálként felteszem a kérdést, mi lehet jó stratégia PE vel, Brit ellen? Én próbáltam T1-T3 at, gyors Ac, mp44 inf push, azt általában egy Stuart és az ő inf blobja eszi, próbáltam massziv T2-t, advenced repairrel, Schreckel, 2 inf HT + mortar Ht onnan ha tudok T4 AT HT ért, késöbb Hotckissért, ezt meg ha eljutottam egyáltalán T4 be, akkor ott vagy a Cromwellek, vagy a Kangoo spam(ezt nem robi csinálja, hanem a brit playerek 98%)az amivel már megint kurvára nem tudok mit csinálni, Panhter group kell rá,és nem egyjátékom volt, ahol még a panther groupot is könnyedén megzabálták a szarért hugyért spamolt Kangook, mikrozás nélkül, ész nélkül elveszítve is akár, mert ha elpukkant, nem éri meg javítani se, retreat haza(mégjobb ha ott van Armor command truck elött a capitan egy threncbe, és akkor retreat rögtön oda ahol a Kangoo kijön) és 240/10 ér(ami olcsóbb mnt nekem egy inf HT, csak ez cromwell armor, és több hp mint cromwell, hogy azért adjunk a balance-nak^^)10 sec mulva már megint ott is van a nyakamon, ezt 3 kangoo val játszod el, benne mindben legalább 1 piatossal, és kb. PE ként nem tudok mit tenni úgy érzem...
Nekem minden Fuel itt. Nincs Schreck/Bazooka/RR térkép széléről és/vagy muniért, amig nem költök 35 öt, nincs normális sebességgel javító ember amig nem költök 35 öt, egy gránát dobása 20 fuel fejlesztés után megy szintén, egy mortar 20 fueles épület, és 40 fuel/db amit kispuskával szétlőnek+ összes halftrack full balfaszul mozog/útvonalkeresés vicc, nincs AT gun fuel nélkül, amit ha kilönek bázisfelé menekülve, majd felveszek olcsó infel, és rfc-zek, az AC nem puma, ezt 3 BAR/Tommy akár Bren buttonnal egyedül lendületböl/állva tartva szétlövi, Panther groupig nincs rendes tank, stb. Szóval megmondom őszintén, szerencsétlenkedtem egy hónapig kb. PE vel, és tanácstalan vagyok, hogyan tovább. Én úgy érzem, WM és PE közt ugyanazzal a humán faktorral, amit tudok játékot WM el, annál 3 levellel lejebb van kb. a PE, akik okosak, írhatnának, mit csináljak, vagy milyen ötlet van, esetleg hogy látják a fentebb elsorolt dolgokat.
Thx