• HunZsoci
    Stuart akkor ha készülnek rá, nem éri meg. Én azt vártam, azért mentem T1-T4 re, mert tudni akartam magamnál minnél hamarabb AT HT-t, a thread breaker skillel, és utána meg kifejlesztettem a hotckisst, ami egy az egyben is öli a stuartot, pláne upgunn után.Ezek után nem jött, hanem volt egy valag kőkemény inf, nagy veterancyval, amik megették az enyéimet reggelire, itt váltottam, hogy akkor nekem T3 kell, és olyan sok AC amennyit csak tudok csinálni a cromwell/firefly ig. Ott is mikor megvolt a T3, mondom magamnak kell a Marder, mert ha megleped az 5!!! AC met egy cromwellel, akkor kb. végem van. Igy hogy vártam azt is, igy is kellemetlen volt. Valamint, ha megnézed, az AC-im pusztultak önmagától attól a brit inf blobtól is, amire szántam őket, félelmetes azért, milyen tűzerejük van, kis piat sapper mondom a blob közepére, sok hadnagy, és buttonolni a gépek Brennel, piat öl, infeket meg önmagában a sok inf section-od ölte, igazából nagyon nem mertem közelmenni sokáig semmivel sem, csak AC-kal lödözgettem messziről, remélve hogy fáj neked az anyagilag. Végül kiderült hogy eléggé fájt, de azért messze nem volt ez PE oldalról könnyü nekem sem, infjeim nagyon haltak, és AC-t is kicsit tovább bentfelejtettem tüz alatt, már pukkant is el, a sima Brentől is, nem is kellett piat találat sem mindíg...