Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
És igen a swimmwagen ugyanolyan jó a sniperek ellen, mint a bike.
Jah és szerkesszétek a kapcsolót -novsync -el, mert akkor 60 FPS-nél többet is produkál a game, ha "nagy vas" -ad van. Meg TFT moncsid.
Csipesz
Xp-t még véletlenül se rakok fel többet a gépre 😄
Nemhogy még fel is menjek Xp alól a net-re.
VGA-val minden Ultrán min 42 max 164 fps volt.
Valamit nem tettél fel frisset (drivert)! Sztem.
Wehrmacht Pio "Spam" 2.0
Google Fordító
1v1-re nincs ötletem, esetleg egy uj egység a briteknek ami tud foglalni.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Nagy vas nálam core i7 meg az 5870 mondjuk megtoldva 6-8 giga RAM-mal. 😊
- nem lang, hanem lag: ez akkor van, ha valamelyik fél netkapcsolata nem kielégítõ, és a többi játékosnak a kliense bevárja a késlekedõ gépet. Ilyenkor 1-2 másodpercre megáll a játék.
- visszatérõ lag esetén a szerver felajánlja a szavazást, ilyenkor ki lehet dobni a lagolót
Már megbocsáss, de ebbõl a leírásból egy 3-4 éves konfigod is lehet. Pl: Athlon X2 6400+ Radeon 2xxx 512 MB. A "full nagy vas" X4 + min radeon 4870.
Egyébként feltehetõen arról van szó, hogy míg az XP dx9-es, addig a W7 dx10-es.
A COH XP-n Full felbontásban ment a win7-n meg a legkisebben is akadozik.Online nem is lehet rajta játszani annyira szar.Holnap megy vissza az xp.
A másik kérdésem az lenne, hogy az egyes frakcióknál mely egységekkel lehet a legjobban védekezni a sniperek ellen? A swimmwagen ugyanolyan jó ellnük, mint a bike volt?
-A multi kapcsolódáskor miért nem látszik az én pingem?
-Mi az lang?
-A kiszavazás véletlen szerû -e vagy elõ lehet idézni valahogy?
A válaszokat elõre is köszönöm.
Nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
\"De egy Atombomba elronthatja a napod\"
"X:\Program Files\THQ\Company of Heroes\RelicCOH.exe" -unlock_all_missions
(vagy értelemszerûen, ahova telepítetted, az idézõjelek kellenek)
szeretném kérdezni nincs e valakinek egy "végigjátszás" "mentése",mert elakadtam és nem bírok sehogy tovább menni.
...üdv..
\"De egy Atombomba elronthatja a napod\"
X:\Documents and Settings\"Felhasználónév"\Dokumentumok\My Games\Company of Heroes\playback
játékban pedig: Skirmish -> Game History -> Recorded Games
Lenne egy primitívnek tûnõ kérdésem. Töltöttem a netrõl replay-eket. Hogyan lehet ezeket megnézni?
Itt már írták páran hogy nem érdemes felrakni a patch-elt játékhoz a honosítást! Én erre tippelek!
Sry az offért!
Mivel nincs uninstall patch, ezért nálam csak a gém teljes reinstallja segített.
Mondjuk olyat, hogy egy ideig jó, aztán rossz legyen a felirat még én sem hallottam.
ezzel találkozott valaki? van valami megoldás?? ha nem figyelem meg jól a kiírásokat az elején, akkor kilépni sem tudtam volna mert fene se tud földönkívüli nyelven XXD
Onnét lehet leellenõrizni, hogy a grafikai beállításokon belül van pár opció, ami csak dx10 esetén rakható fel ultra-ra.