Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...meg ha crc moncsid akkor sokkal inkább is. 😉

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Én nem játszom online, azt hinné az ember hogy upgunnolt bren carrierekkel meg elhet fogni az ilyesmit.

És is nemsokára szándékozok Win7-et felrakni. A kérdésem az lenne, hogy miért érdemes 32 helyett a 64 bites veziót felrakni? Fontos programok, mint a daemon tools mûködnek azzal is? Minden hardverre lehet rakni 64 bites windózt?

bajgunar
Néha bead olyat, hogy kettõt is lõ egyszerre. Vagyis hirtelen 2 ellent is lelõ. Ez egy speckó képesség vet3-tól.
És igen a swimmwagen ugyanolyan jó a sniperek ellen, mint a bike.

Jah és szerkesszétek a kapcsolót -novsync -el, mert akkor 60 FPS-nél többet is produkál a game, ha "nagy vas" -ad van. Meg TFT moncsid.
Csipesz
bajgunar
Nekem meg Win 7 x64 Ulti van fennt, alanti gépen, amiben jelenleg nincs benne a VGA (beszart), proci 4*3GHz-en megy, és: 1024 -be, model, effect high-on, textura med-en, többi low-on, model detail max-ra tolva, akadásmentesen megy. Min fps 29 max meg 97.
Xp-t még véletlenül se rakok fel többet a gépre 😄
Nemhogy még fel is menjek Xp alól a net-re.
VGA-val minden Ultrán min 42 max 164 fps volt.
Valamit nem tettél fel frisset (drivert)! Sztem.

Wehrmacht Pio "Spam" 2.0

Google Fordító
w77d
bocsi nem vagyok olyan régi ebben a játékba, mi az a pio spam??

Hát valóban az. Ezen csak a mapválasztással lehet segíteni picit, illetve brenes embik kellenek + brenes autok mondjuk 2. Persze egy US társ nem árt mert 2brit vs 2 WM az elég esélytelen ált. a pio spamok miatt. Én úgy csinálnám, hogy csak vegyes csapatokat vagy 2 US vs 2WM et engednék össze.
1v1-re nincs ötletem, esetleg egy uj egység a briteknek ami tud foglalni.
10-bõl 9 Werhmact player Brit ellen pio spamot csinál kicsit kezdem már unni, már kezdek ott járni hogy inkább kilépek nincs kedvem ellenük játszani annyira fantázátlan no skill taktika.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Ennyi erõvel lehetne a 100 magos szuperszámítógép is a nagy vas. Én csak leírtam, hogy mi az, amin már nem kell izgulni a coh miatt bármekkora felbontásban. Természetesen lehet efölé menni. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

w77d
nna nem kellett trainer, legyaktam az összes angolt, öröm volt nézni ahogy a német páncélosaim szedik szét az angol bázist 😄

A szavazásról annyit, hogy nekem 10bõl 8 szor az a vége, hogy repülök, pedig nem vagyok laggos... Szóval én inkább nem szavazgatok.. 😊

Nagy vas nálam core i7 meg az 5870 mondjuk megtoldva 6-8 giga RAM-mal. 😊
Köszi a válaszokat, megértettem.A lagot elírtam, bocsi.
Alapvetõen lefelé kompatibilis. Mindössze pár textúrázási eljárás, és 1-2 új fícsörrõl van szó.

w77d
nagy vas? XXD

Ennek ellenére a W7 tud DirectX 9-et,nem? Elvégre DX9-es videókártáykkal is megy.

- a ping 2 pont közötti válaszidõ millisecundumban. Tehát magadra 0, ezt pedig felesleges kiírni.
- nem lang, hanem lag: ez akkor van, ha valamelyik fél netkapcsolata nem kielégítõ, és a többi játékosnak a kliense bevárja a késlekedõ gépet. Ilyenkor 1-2 másodpercre megáll a játék.
- visszatérõ lag esetén a szerver felajánlja a szavazást, ilyenkor ki lehet dobni a lagolót

Már megbocsáss, de ebbõl a leírásból egy 3-4 éves konfigod is lehet. Pl: Athlon X2 6400+ Radeon 2xxx 512 MB. A "full nagy vas" X4 + min radeon 4870.
Egyébként feltehetõen arról van szó, hogy míg az XP dx9-es, addig a W7 dx10-es.

Felraktam a Win7 et a full nagy vasamra(2x3,2ghz,512 ATI.stb) csinált belõle egy szart.
A COH XP-n Full felbontásban ment a win7-n meg a legkisebben is akadozik.Online nem is lehet rajta játszani annyira szar.Holnap megy vissza az xp.
A gamereplayson írják, hogy a wehrmacht sniper vet3-on "Gains a double shot special ability." Na ez milyen képesség?

A másik kérdésem az lenne, hogy az egyes frakcióknál mely egységekkel lehet a legjobban védekezni a sniperek ellen? A swimmwagen ugyanolyan jó ellnük, mint a bike volt?

Levehetted volna a nehézségi fokozatot is, ha nem megy egy pálya. Aztán a kövi pályán újra felrakod.

Halihó mindenkinek.Pár hete fedeztem fel(a fiam révén) ezt a játékot.Azóta függõ lettem.Lenne egy pár nektek primitív kérdésem :
-A multi kapcsolódáskor miért nem látszik az én pingem?
-Mi az lang?
-A kiszavazás véletlen szerû -e vagy elõ lehet idézni valahogy?
A válaszokat elõre is köszönöm.
Desmond20
ááááá.maximális királyság.egy éve sz@rakodok vele és már ledurtam vagy 2 a játékot és most megvan!!!A dombfoglalós pálya után ami jön az nem sikerült!!!!
Nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

\"De egy Atombomba elronthatja a napod\"

w77d
még mindig nem találtam egy kibaszott trainert :S

AndrewT
készíts egy parancsikont az indítófájlhoz, és a "Cél"-hoz ezt szúrd be:

"X:\Program Files\THQ\Company of Heroes\RelicCOH.exe" -unlock_all_missions

(vagy értelemszerûen, ahova telepítetted, az idézõjelek kellenek)

Desmond20
hello.

szeretném kérdezni nincs e valakinek egy "végigjátszás" "mentése",mert elakadtam és nem bírok sehogy tovább menni.

...üdv..

\"De egy Atombomba elronthatja a napod\"

Cowie
Köszi!

AndrewT
a letöltött .rec fájlokat ide célszerû elhelyezni, hogy:
X:\Documents and Settings\"Felhasználónév"\Dokumentumok\My Games\Company of Heroes\playback

játékban pedig: Skirmish -> Game History -> Recorded Games

Cowie
Sziasztok!

Lenne egy primitívnek tûnõ kérdésem. Töltöttem a netrõl replay-eket. Hogyan lehet ezeket megnézni?

w77d
2.601-hez nem tudtok trainert? egy bosszúhadjárat erejéig kellenének a segítségek a gép ellen XXD

w77d
nem, angol nyelvû a játék...

mascarun
mascarun
Nem raktad fel a magyarítást? Mert lehet hogy amiatt akadhatott össze!
Itt már írták páran hogy nem érdemes felrakni a patch-elt játékhoz a honosítást! Én erre tippelek!

Szintúgy. A nagy számok törvénye alapján ott találtam nekem bejövõs jányt. 😊

Sry az offért!

w77d
én is szeretem 😊 állandóan ingázok Veszprém és Pest között 😄

Ezt igazán jól teszed, mert Veszprém igen jó hely. 😊)

w77d
ez olyan, mintha a jó feliratra rászúrna egy másik feliratot is de ez a kettõ egybeolvad, ezért lesz ilyen. A végsõ egybeolvadás elõtt egyébként kb 10mp-ig minden felirat villog majd megállapodik az idegenek nyelvezetében....

w77d
sajnos a héten már nem, mert most melóhelyen vagyok aztán uzsgyi haza, kocsiba bepakol és irány Veszprémbe a családhoz várni a nagyszakállút 😊

Nálam különbözõ számok voltak menüpontok felett. Nálam az volt az oka, hogy sérült lett a gombok feliratát tartalmazó fájl a peccselés után.
Mivel nincs uninstall patch, ezért nálam csak a gém teljes reinstallja segített.

Mondjuk olyat, hogy egy ideig jó, aztán rossz legyen a felirat még én sem hallottam.

AndrewT
tudsz errõl esetleg beszúrni egy screenshot?

robotnyk
O.o ilyenrõl nem hallottam még cohhal kapcsolatban
w77d
nna prímán összeraktam a gamet robotnyk ajánlása alapján. Manuálisan föl is peccseltem a fejlécben lévõ patch-ekkel a tales of valort... szép meg jó, de van egy pici problémám: egy idõ után a játékban összekavarodnak a betûk és olvashatatlan irkafirka lesz, kb olyan mint a Star Wars-ban Watoo írása XD
ezzel találkozott valaki? van valami megoldás?? ha nem figyelem meg jól a kiírásokat az elején, akkor kilépni sem tudtam volna mert fene se tud földönkívüli nyelven XXD

w77d
a tales of valor telepíti az alapot és az OF-t is, csak be kell írni a cd keyt???

robotnyk
nem kell egymásra rakni, elég a tales of valort feltenni, aztán a többit aktiválni utánna.
w77d
megpróbáltam a tegnap boltban vett tales of valort rátelepíteni a steam mappában lévõ COH mappára, de valami nem jött össze, mivel az alap COH-t se tudtam elindítani patch után nyavalygott... most újratelepítem az egészet és külön rakom a tales of valort...

w77d
nna gyorsan kipróbáltam. Nálam a model qualityt és a shadow-ot nem lehet ultrára tenni, csak high-ra... ezt nálatok sem lehet??

robotnyk
egyik patchel került bele azt hiszem.
w77d
aham.. és ha nem az, akkor az official patch-eket kell felpakolni és dx10-es lesz a játék, vagy van külön vlami dx10 patch??

Több mint valószínû, hogy az. Tulképpen az elsõ pár verzió volt csak dx9-es. Nekem már az alapjáték példányom is dx10-es.
Onnét lehet leellenõrizni, hogy a grafikai beállításokon belül van pár opció, ami csak dx10 esetén rakható fel ultra-ra.

w77d
csak azt nem tudom, hogy a steam verzió DX10-es e. Mert a Game of the Year verzió az az. Vagy valahonnan lehet patchelni külön??

Nah akkor Steam. Annyiért simán megéri!
w77d
igen, ezt fogom tenni. Steam-en kb 3000forintért megkapom az OF-t+ az alap játékot...