• HunZsoci
    A /r és utána a válaszról lekéstem^^, a heal meg szerintem hat a trenchre is igen, ha hatótávon belül van.

Visszavágó majd mehet.

Nézd, amit csináltál ott, az egy egyébként egyre jobban terjedő brit taktika sajnos, rájöttek páran hogy Brit infantrynak nincs párja, ha sok hadnagy(pláne vet) van melléjük rakva, ár/érték arányban, a 35mp-s rfc költség röhelyes az teljesítményükhöz képest, pláne ha valaki kever a pakliba sappert piattal, és tommy-t Bren el, akkor a gépeket is megfogod/lebénítod amig a néhány piatos kivégzi akár a legdurvább tankokat is. Szóval hidd el, amit nyomsz stílust, nagyon nem kellemes megfogni, kemény dió ez ellen játszani. Egy tény, hogy az mentett meg, hogy az MP-d valóban sikerült folyamatosan alacsonyan tartsam, a sok rfc miatt, amit AC-k okoztak, de ha látod, én is sokat veszítettem ám, nem adták olcsón a gyalogosaid a bőrüket... Amit csináltál, kellemetlen volt nekem, ha hamarabb hozol stuartot, arra már kész lett volna időben az AT ht, meg a hotckiss is, igy viszont az inf spam miatt muszály voltam T3at, és AC-t építeni/visszaspamolni. Ahogy megjött a cromwell, az kicsit befosatott, de elkezdtem szórni a tellert ahogy értem, igazából az miatt mentem TH doktrinára, meg a végén a bonusz JP-miatt.
    Egyébként szoros játék volt ez, nincs miért szégyenkezni, úgy gondolom, azért lett felrakva.