• bekefi7
    Ejj Zsoci felraktad azt a meccset? Nem nagyon brillíroztam.
    Na, leírom az én szemszögemből mi történt. A cappingolást nagyon csúnyán elrontottam, túl kevés fuel-em volt; nem tudtam gyorsan menni t2-be. így hát gondoltam egy masszív inf spammel fogok játszani, sok lt-vel, piat-al. Az elején prímán működött is, de aztán felbukkant egy AC. Gondoltam, nem baj majd a sapperek megoldják, így hát csináltam még osztagot+ még egy lt-t. Ez elég nagy gyökérség volt, ha stuartot hozok azzal fölénybe kerülhettem volna( sztem), de inkább gyorsan cromwell-t akartam. Amikor azok kijöttek akkor a marder ellenére szépen tartottam magam, csak hát aztán az egyikkel nagy figyelmetlenül aknára futottam, és nem tudtam megmenteni. ekkor ütközött ki az inf spam hátránya. Folyamat gyilkolták őket az AC, a reinforce pedig annyi mp elszívott, h semmit se tudtam csinálni (ezért sem nem tudtam az elején bofors-ot csinálni, pedig szerettem volna) . Amikor bejött a
    JP az feltette a pontra az i-t.
    Egyébként kiakartam próbálni mi van akkor ha egy trench-ben lévő osztagra rádob Zsoci egy gránátot, de benyomon a heal-t akkor, mi történik( ezért murdáltak meg a piat-os sapperek). Nem tudjátok véletlenül? Hat a heal a trench-ben lévő osztagra?