HunZsoci#5607
Igy van, ebben az esetben sokat segített volna neki egy Bofors, a 17 pounder már nem biztos amugy, mert azt szeretem megkerülni, de ha nézted a replayt, láthattad, hogy nem azért lett AC spam a részemről, mert azt akartam játszani, hanem mert muszály volt, a rengeteg infantry miatt, amivel ő játszott, tehát ez Ok-Okozati összefüggés volt, ő spamolta az infet, én spamoltam rá vissza az inf countert. Egyébként meg, annyi nyersanyag a világon nincs, hogy emplák is legyenek, meg sok inf is, ahogy elkezdett volna emplára költeni, gyengül az inf pozícioja az enyimmel szemben, és onnan meg jött volna az AT grenade es időszakom, amikor minden emplának nekifutok infel, és kb. egy Bofors 2 AT grenade PE nek, egy 17 pounder meg max 3, ha 4 fősre fejlesztett squadok vannak, miután kihalt belőle a személyzet, még el is foglalhatom. Tehát az infet kezdte el erőltetni, muszály volt azt tolnia, anélkül nem tudott volna egyetlen pillanatban sem átállni emplázásra, hogy ne veszitett volna azonnal területet, és mégegyszer dióhéjban, ha nincs inf ami védi az empláid, kb. védtelenek a PE infek AT nade rohamai ellen.