• KingPunisher
    ÁÁÁ nem értitek :) de nem is akarjátok , mert valaki idejön és mást mond akkor tuti barom..
    Nem azért játszok dow 2-vel hogy feljebb legyek a tabellán, hanem azért játszok dow2-vel mert FELJEBB lehetek a tabellán akár a legtetején is.
    Bocs ez nem sértés de ti mind noobok vagytok, ezen a szinten ezek nem jönnek elő én megértem. Hamán pár haverral meg lvl 6-7 -ig igen tetszett nekem is.
    De én keresem a kihívást egy játékban, azért szorakoztat, persze nem mindeki ilyen, oké ezt elfogadom..
    Sakk: ne fárassz 10 perc megtanulni a szabályokat, az hogy valaki betanul előre 50 lépést stb. az tök más dolog.. de tény nem tökéletes a példa, csak képletesen rámutattam hogy coh-ba még Zsoci sem tud mindent ^^ több ezer ora játék után.
    Dow 2-be nem kell gondolkodni ? Haha
    Figy micro mint olyan nincs vagyis minimális, nem tul bonyolult ebben is egyetértünk, bár relativ, de cohoz képest egyszerűbb joval.
    Nha itt akkor a kérdés miért van jo meg rossz player ?????
    Ez tiszta taktika amit bárki képes irányitani nem veszik el a részletekbe, nem kell évekig tanulni a statisztikát, 5-6 unitot lehet kontrolálni bárkinek.
    Csak a taktika dönt egy rossz döntés és GG igen mert 10-20 perc egy meccs általában.
    De értelmetlen a vita mert más a szemléletünk..
    Azért innen is van pár player akik megprobálták DOW2-t online és csunyán elpicsázták őket :) pedig ha olyan mint az 1x1 akkor pár év coh után mi a gond.?? az hogy dow2-be gondolkodni is kell..
    Tényleg fura ezt belátni átlátni nekem sem ment sokáig.. de amig cohba izzadsz hogy sunyulj 1 sniperrel amit kb. le is veszi egy átlag ember képességeit, mellette meg ott van még 20 osztag, addig dowba a 3 osztaggal az elején azon agyalsz hogy jobbra vagy balra capplej támadj stb.. és ezen áll vagy bukik is az egész.
    Nha nem tudom jobban leirni ahhoz regényt kéne ^^ igy is hosszu..
    Számomra coh szar játék, lassan megtanulhato és átlag embernek sosem játszhato pro szinten.. Ez meg rossz kombo.. Számomra.