Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
A kariról csak annyit hogy egyelõre a coh hajtja meg úgy hogy szépen melegedjen, rakd fel a crysist, játsz vele 20 percet, ha bírja akkor rakd fel a cohot újra, peccsel, driverrel meg ami tetszik.
every_body_tells_a_story
Ha döglött lenne a kártya akkor nem kéne minden játék alatt grafikai anomáliákat produkálnia?(bármilyen eltérést a szokásoshoz képest)
Valami szoftveres gáz lesz szerintem. Játékhoz tartozó directx-et felraktad?
Amúgy a piat commandosok csak nálam nem lõnek ki a kenguruból? A sappereknek megy, ezek meg csak bambulnak.
Ha ennyire lowok a britek, akkor miért nem balancolják ki a készítõk egy 100 megás patchel?!
De a PZE akkor is erõsebb szerintem mint a WM. <#beka3>#beka3>
Mondjuk ki mihez van szokva...
every_body_tells_a_story
Elég régóta játszom a COH-al de sosem volt semmi bajom. Most ujra kellett telepitenem a gépet és elõjött pár dolog.
Szerintetek mitõl lehet, hogy (eddig csak multiban próbáltam, ki) de grafikai hibák jönnek elõ. Nincs textúra mondjuk a captain-in csak egy sötét folt vagy a tank lövegtornya helyett egy fehér kocka található, vagy villognak a fák esetleg rózsaszín furcsaságok jelennek meg.
ATI3650-esem van és ujratelepités után jöttek csak elõ. Senkinek nem volt hasonló problémája? Mi lehet az oka?
Nekem a WM a kedvenc frakcióm a játékban, és nem a Tigerek vagy más tankok miatt. Gyakorlatilag az elsõ két épület(Tier2) felépítésével minden szitura tudnak reagálni. Van minden, AT gun, mortar, MG, Gránástosok, még halftrack is. Gyakorlatilag már ezzel nyerni lehet, Tier3-at nem is feltétlenül kell fejleszteni. Aztán ott a puma, amit ha jó idõben hozol ki egy tapasztalatlanabb US/brit ellenféllel szemben akkor vége. Csak elõbb kell kihozni mint az amcsi az AT gunt vagy a brit a 17 fontost, és nyersz. És nem lehet az amcsi oldal tükörképének mondani, mert teljesen más az épületek és egységek elosztása(a WM-nél sokkal optimálisabb), mint az amcsiknál. És ahogy más is mondta, a sok egység miatt óriási a variációk aránya.
A PE szintén nagyon durva ha valaki megtanul rendesen jétszani vele, egy PG+IHT+Hetzer kombóval képzetlenebb játékosokat 20 perc alatt le tudod rendezni. Tényleg velük lehet a legagresszívabban tármadni, ha jól játszol, hamar földbe döngölöd velük az ellenfeledet.
Amcsikkal nagyságrendekkel rosszabbul tudok játszani mint a WM és PE oldalal, így õket nem szeretem annyira. Azért képzetlen játékost õk is meg tudnak szivatni például az M8-asokkal. Mindenképpen nehezebb velük játszani mint a WM-el.
A brtieket pedig sose vettem túl komolyan. A WM és PE oldalhoz képest egy vicc a fejlõdési sebességük, az emplacement építgetõs móka alól pedig egy jól képzett WM/PE player hamar kirúgja a széket. A britek még az amcsik hatékonyságát se érik el, nemhogy a WM-ét vagy netán a PE-ét.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
every_body_tells_a_story
Érdekes amit írtál mert szerintem a WM az amcsik tükörképe (vagy fordítva<#vigyor3>#vigyor3>), pl.: puskások, armored carok, at-k, tankok, stb.. A kieg. frakciók az érdekesek számomra, fõleg a britek. Mindenki fikázza õket fórumokon, holott szerintem annyi az egész, hogy védekezésre lettek kitalálva, meg lassabban felépített, összehangolt támadásra. Mert ha úgy próbál meg velük játszani az ember mint az amcsikkal, akkor persze hogy gyorsan loss lesz a vége. A PZ a legnagyobb csalás a játékban, vagyis a legagresszívabb támadásra alkalmas army, de nekem a britekkel könnyebb megfognom õket (legalábbis CPU ellen), ha kicsit ésszel játszok.
Egyébként szerintem ez az a játék amit valóban stratégiának nevezhetek, a c&c sorozat inkább a massolásról szól, a kampányok viszont ott is jók. <#kacsint>#kacsint>
every_body_tells_a_story
Nekem a kedvenceim az US és a PE frakció. Ne kérdezed miért. 😊
Az US tán a kampány miatt. Ez volt az elsõ frakció, amivel találkoztam (és megtanultam játszani), és a felejthetetlen élmény megmaradt.
A PE meg az érdekes egységei és szkilljei miatt.
A WM nekem túl bonyolult és nehézkes, a brit meg túl egyszerû és fantáziátlan. 😊
AI ellen azért jó játszani, mert -ahogy Quent1n kollega is mondta- kifejlõdik a gyors kattyintgató skilled. Az uccsó peccs óta erõsítettek az AI-n, de sajna nem az MI-t gyúrták, hanem tényleg csal. Többet bírnak az egységei. Ez azért jó, mert ha belejössz az ecxpert AI elleni tempóra, akkor az emberi játékosok nem fognak meglepetéseket okozni gyorsaság terén. Taktika, ötletek terén persze igen, és ezzel el is értünk az utolsó lépcsõhöz a multihoz.
A kérdésedre válaszolva, igen, sokan játszák a CoH-ot, és nagyon jó játék is egyben, nem tudom miért nem tudnak egy normális multiplayer motort alá tolni. Ebben is egyet kell értsek Quent1nnel.
Csak azért csodálkozom a bugos multiplayeren mert gamereplaysen COH replaybõl van(messze) a legtöbb. Többi játékból közel sem tolnak fel annyi visszajátszást(Supreme Commander, AOE3, Command and Conquerek 5-9k replay, coh 25K...). Tehát ez alapján úgy gondolom elég sokan játszák.
Azért kérdeztem csak mert 2 játék közül akartam megvenni az egyiket (Company of Heroes Anthology, illetve Heroes of Newerth) mivel 1re lesz idõm, de már látom, hogy meg fogom venni mindkettõt(HON-t majd késõbb)...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Sheltem: Nem tom ki vette meg itt ezt a pakkot, de nem lesz vele semmi gáz, miért is lenne? A korábbi kérdéseidre annyit. A multi technikailag egy rakás szar. Amennyire penge a játék, az alatta futó rendszer annyira szar. Mai példám. Automatch 2v2 orosz gyerek laggol mint állat, megáll a játék. Rendszer kérdezi: kick? Szavazok hogy igen. Erre engem rúg ki. Ennyi. Aztán sokszor van az hogy 2v2AT-ben (havert kell hivnod) NAT negotiation hiba miatt nem tok haverokkal játszani csak többszöri net resi után. A Basic meccseknél meg rendszeresek az eszement laggok fõleg 3v3 vagy 4v4-ben. Aztán vannak drophackerek akik ha nem megy a játék akkor gyak. kinyírják. Csaló is van pár, de nem sok ritkán látni õket.
Sok játékos van fogsz tudni noob szerot találni.
A játék egy zseniális alkotás (eltekintve a rettentõ gagyi utvonalkereséstõl). A fõ gond vele amiért szerintem nem játsszák LANokon meg nagyobb ligákban az a multi rendszer szarsága. Olyan az egész mintha a készítõknek ez lett volna az elsõ multis játéka. Rendkívül kiforratlan a cucc. Említhetném az Automatch rendszert ami úgy mûködne hogy a szintednek megfelelõ ellenfelet és társat keres neked a rendszer. Ide csak annyit kellett volna berakniuk hogy x idö után rákérdez a cucc, hogy mindenképp gamelni akarsz e vagy sem, ugyanis nincs a szintednek megfelelõ játékos. De nem. LV13 as WM vagyok erre kapok egy lv3-as társat meg két 12es ellenfelet. Persze hosszú távon ezek a dolgok kiegyenlítik egymást de azért bosszantó.
Jó vételt csinálsz a játékkal mert szerintem a jelenleg piacon lévõ akármelyik RTS-t bealázza minden tekintetben. Ilyen StarCraft, RA, C&C, stb. gammáknál sokszor többet tud. Gyak. egy igazi modern RTS. Viszont sajnos a multija több sebbõl vérzik ezt majd te is látni fogod. Ennek ellenére jól fogsz vele szórakozni ha ráérzel!
Olyantól kérdezem aki megvette a COH: Anthology kiadást.
1. Erre a verzióra is szépen felmennek a patchek?
2. Multiplayer is megy rendesen ?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
pl:a villámháborús ellen a védekezés a jó, vagy az egész magán a játékoson múlik?
every_body_tells_a_story
Ja igen, csak még annyit a Hetzerrõl hogy megnéztem wikin és pácélvadász tank elvileg, de tényleg van rajta géppuska is. Mondjuk azt is írja, hogy elég vékony páncélzata van, meg lassú is. A játékon ezek mondjuk nem látszanak, max annyi, hogy nehéz eltalálni õket. (persze hacsaknem te vagy velük)
every_body_tells_a_story
Esetleg egy sticky is sokat segíthet. Ha bekap egy engine damage-t (és általában bekap), akkor már csak agyaggalamb lövészet az egész.
A legjobb, ha kombinált egységekkel támadod. A lényeg, hogy az egyikkel mindig hátulról támadd! Pl távolról AT-vel, miközben rohangálsz körülötte rangerrel. Azt kell kihasználni, hogy rögzített az ütege, tehát arra tud lõni, amerre megy.
Aztán ott vannak a passzív védekezési formák: mine, m8 mine. Ezek is lesántíthatják a dögöt.
Egyébként a Hetzer tényleg erõs tank. De hát nem véletlenül 600 MP és doktrinafüggõ.
every_body_tells_a_story
Konkrétan nem tudom, de én lebeszélnélek a magyarosításról. Régen sok gond volt velük. A peccselésnél hibák keletkeztek pl., voltak fura fagyások is.
Mondom, probaljatok meg amit elobb irtam, hogy miutan felleptel hamacsira tiltsd le, majd azonnal engedelyezd a lan kartyadat amivel netezel.
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
nekem olyan gondom lenne hogy ujra elõvettem a CoH elsõ részét (1.71ig patchelve) és hamachin ugyan tudunk pingelni haverral egymásra, de egymás játékát nem látjuk. Tûzfal, nod kilõve.
Az egyetlen amire gondolni tudok hogy neki XP, nekem win 7 van.
megoldás valaki???? elõre is kösz
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
2. melled sorsol a rendszer jatekososkat, a szintednek megfeleoen.
3. a legjobb |^_^|
Valaki mesélne kicsit a multiplayerrõl? A héten elvileg jön a COH : Anthology-m és remélem jó vételt csinálok.
1. Nincsenek szakadások/szinkronhibák multiban?
2. Vannak bõven játékosok tehát nem kell noob szervert keresgetni nagyítóval?
3. gamereplays.org on coh replaybõl van a legtöbb ez arra utal, hogy eléggé kiforrott a multiplayer módja ha már ennyien játszák?
Sgb megy, ha be van masolva a jatekkonyvtaraban a ww2\data\scenarios\mp ala, es -devvel inditom. Szal a korabbi kerdesem tovabbra is fenn all.
Ez így elég kevés infó. Konfig? Hibaüzenet?
Igen, Mox feltöltötte nekem õket. Azért köszi!
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.