• HunZsoci
    Fifus: De nagyon is fura, a KCH nak semmi keresnivalója szerintem T4 ben, de ez balance kérdés már igazából, T3 on több értelme lenne szerintem...

Bekefi: Ha a WM halftrackot kérdezed, akkor azt sokszor megéri, igen,főleg hogy hamar van, T2-n, és ugye mobil Rfc pont, egy pioért mg-elöl, hátul, olcsó, jól supressel stb. Késöbb ha kell, lehet Stuka belőle, az is aranyat ér. Az US halftrack, az érdekes, azt sokat nem gyártanak, nem rossz egység, csak ahonnan már az jön, M8 szimplán annyival többet tud, hogy nem gyárt senki sem szinte US halftrackot, inább az M8/T17+AT gun kombó megy.
    A supply yardban, igen, nagyon is megéri kifejleszteni a cuccokat, ugyanis az US egységek fenntartási költsége alaphangon a duplája, de van amelyik a triplája a WM es megfelelőjének. Ez ugye azt jelenit, hogy fele-fele mapnál, ha ugyanannyi egységetek van a pályán, minden kill nélkül is, neked jóval kevesebb manpowered jön be, mint a Wm nek, egy hosszan elnyúló játéknál meg, nem mindegy, hogy neki 45 percig mondjuk 280 al jött az MP percenként, neked meg csak 240 el, ami ha megvan a supply yardos két fejlesztés, jöhetett volna neked is 280 al kb... A supply yard az összes pályán lévő egységednek 20% al csökkenti a fenntartási költségét, a két fejlesztés pedig egyenként 25-25% al még.
    Egy US Ranger squad alap helyzetben, supply yard nélkül, 17.28 Mp-t sziv el tőled percenként, csak azért is akár, hogy a bázisodon pihen, ha megvan a supply yard, és a két fejlesztésed, ugyan ez a Ranger squad, 17.28*0.8*0.75*0.75=7.776mp be kerül már neked csak percenként. Ez nem csak a gyalogságra, minden egységedre igaz. Nagyon nem mindegy. Azt mondják a Pro-k, ha sok a ranger/airborne a pályán(ezek ultra drágák fenntartásban) kötelező a Supply yard fejlesztéseket megvenni, de amugy is, a gazdaságod barátja, tehát ahogy huzodik egy játék US el, és van fuel, meg kell venni.

WSC-t helyzet diktálja, hogy megéri e venni, általában ha tudsz sniperezni, nagyon megéri PE ellen(mindne lövése-45mp) és DEF doktrinás Medic bunker spamos WM ellen is kötelező, a mortar a legjobb counter a bunkerekre,ami hamar elérhető. A doktrina szerintem lényegtelen, hogy mit választasz hozzá, csak akkor nem, ha WSC kezdést nyitsz, ami szerintem 1v1 ben túl rizikos, barack kezdés az ajánlott, de ha mégis WSC opening van, airborne-vagy inf ajánlott mellé, hogy legyen valami gyalogosod az engik mellé(airborne vagy ranger ugye, térkép széléről)