-
HunZsoci #5487 Meg sem vártam, hogy szépen megkérj, és megcsináltam ezt az idióta tesztet, és bizony, 4szer lefuttattam, mindben 8-8 squaddal, a végeredmény pedig: Long rangen ugy elhullanak a KCH-k, mint a legyek, ott kb. legrosszabb esetben is mire eliminálódik egy full KCH squad, a stormos fiuk veszitenek 1 embert a 4 ből, de az esetek 50-60% ban egyet sem!!! Med rangen még mindig sima win a stormoknak, ott álalában 2 fő marad a 4ből, mire kiktatnak egy KCH-t.
HA azonban azonnal elindulsz a KCH-val ahogy meglátod a Stormot, ami fedezék nélkül, egy marha nagy pusztaság közepén állva, és várva a halált, retreat nélkül(kicsit irracionális, de a kedvedért igy csináltam), mire beérsz az Mp44 nek megfelelő lötávba, a KCH legtöbbször veszit egy tagot, de ott a 2 mp44 már hamar leírtja a Stormot, amik viszont még halálukig legtöbbször sebeznek annyit, hogy egy tagot még magukkal visznek, de ha nem, akkor is a KCH ami megmarad 2 fő, az 10% hp-n marad. Ha ezt reális körülmények közé helyettesíted CAC, én ugy gondolom be kell lásd, Storm ahogy kijön 2Cp-ért is, JOBB egység mint a KCH, T4 ről...
Ugyanis nézzünk pár játékban előforduló REÁLIS dolgot:
1. lehetőség:
Long rangen, 1-2 sec ig maradsz véletlen, mielött azonnal indulnál, pluszban, mert csak akkor veszed észre, máshol voltál a mapon,stb egymillió oka lehet ilyennek---> annyival késöbb indulsz el,hogy jó esélyed van arra, hogy mire odaérnél, nem 10-15% hp val a KCH-d nyer, hanem pont ennyivel kikapsz(ez másodpercek kérdése, és szerencse kérdése is, hogy stormoknak mennyit számol találatot a gép mig hozzájuk érsz, kicsit ilyen riflemen-volks párhuzam ez, kch a rifle, storm a volks).
2. Lehetőség: Cover használata, ez ugye alap, minden hülye használ fedezéket, na ez innentől, nincs miről beszélni, 2 lehetőség van: Vagy elindulsz a KCH val, a fedezékben álló Stormok felé, akik mire odaérsz, szépen rádsebeznek, majd fedezékből agyonlőnek, vagy pedig NEM indulsz el feléjük, mert látod hogy fedezékben vannak és agyonlőnek, igy értelmetlen, ebben az esetben meg az áll fenn, kedves CAC, hogy long-med range-n,csak ugy simán, mint bármilyen cover nélkül is akár, lőnek agyon. Választhatsz, melyik tetszik???
3. lehetőség ami előfordul még játékban: Vegyük azt a vegytiszta helyzetet, ami ritka, hogy megint nincs Cover, és nem 1-2 secel is akár késöbb indulsz el,hanem azonnal a KCH val, DE!!! mondjuk a 4 fő stormon kívül, még egy szaros volks vagy mégjobb pió, keresztülfut-elfut melletted stb, és onnan bekapasz kb. egy -vagy két lövést. Ebben az esetben, már nem marad meg a +10-15%hp-d, és megint veszítesz.
4. Ne adj isten, 2 Storm van, 2 KCH ellen, vagy még több még több ellen stb. --->Itt már bejön az, hogy focus fire, az mindig annak dolgozik, aki távolról jobb, mert lapritják nagyon a rohamozót mire odaér, és a 2 squad szinte sértetlen stormal, megint nem ér sokat már a 1 megmaradt KCH, ez megint rifle-Volks párhuzam.
És végül, a realitás az, hogy ha ennyire belemegyünk, legyünk őszinték, aki elindul rohamozni a KCH-val(mert különben long-meden simán fossálövik, tehát muszály)az embert FOG VESZÍTENI, aminek darabja 60mp, és 4xp-t ad az ellenfélnek, ami rengeteg, és nagyon jó az ellenfelednek, addig a Stormokkal mindig védekező szerepben maradhatsz, ugyani Szuper távolsági harcos, neked nem érdeked közel menni, megbujsz egy coverben, és minden infet ölhetsz, de ha rád is támadnak, és valamiből kifolyólag(pl. 1 stormot támad 2 KCH)vesziteni fogsz ha maradsz, te megteheted, hogy lősz ameddig neked áll a zászló, majd kiiktatva egy -két KCH tagot, mikor nagyon közelre érnek, nyomsz egy retreatet. EZ a valóság Cac. Ezt jobb játékosok bizony így csinálják. És akkor megint az van, hogy KCH val rizikós elindulni, de ha össze is jön, hogy beérsz, az a szemét enemy player, nem mindig várja ám meg retreat nélkül, hogy leöljél mindenkit, de te veszíteni fogsz nyersanyagot, mig odaérsz.
Számomra ezek egyértelmű dolgok voltak eddig is, de hogy csináltam 4x8 tesztet, ki merem jelenteni ezt is, hogy a VET0-s, nem upgradelt T1 es 2cp-s Storm is többet ér, reális harchelyzeteket figyelembe véve, mint a T4 es KCH. Ahogy aztán halad előre a játék, ez csak méginkább igy lesz. NE vegyetek KCH-t, ha van Stormra lehetőség, totál rábaszás, csak ha Snipert kell kergetni(erre én mondjuk bike-ot használok/counter snipert), vagy ha gyönyörködni szeretnétek egy már megnyert játékban a KCH-k szép egyenruhájában(sztem ebben van a legnagyobb ráció, ilyet néha én is csinálok^^) Jah, és még egy dologra lehet jó, ahogy CAC mondta, nagyon faszán lehet vele MG-vel szemben futni. Én azért ezt nem ajánlom senkinek, inkább kerüljétek meg^^
Hajrá magyarok!!!:D