• HunZsoci
    Hmmm, totálisan a helyzet dönti el, így van. HA végjátékban vagy, nem sok VP-d van, és valamivel le kell huzni egy vp-t, amit 1-2 sniper őríz, KCH.

Ha van túloldalon M8/T17, amit ügyesen használnak arra, hogy gyilkolják a gyalogságod, Ostwind.

Ostwind akkor, ha amugy is költeni akarsz/tudsz tank veterancyra(sztem érdemes), vet3 on nincs párja, valaki magyartól hallottam, megmosolyogtatott, idézem :"Vet3 Ostwind a csillagot is lelövi", és miután elmerültem a játékban mélyebben, az a vicc, hogy rájöttem, nincs benne túlzás^^. KCH egy esetben használható a cappelésen kivül jobban mint az Ost, ha nagyon sok AT gun van us oldalán, és nem jól bevédett magas veteránságú BAR rifle-k, fedezék mögött, vagy thompon rangerek őrzik, hanem a fő US infantry erők Airborne-ok, recoilles rifle-el, ami ugye mint unit elég veszélyes az Ostwindre, de szinte veszélytelen KCH -ra. Tehát ha nincs rengeteg felált AT gun+RR paratrooper, én az Ostot favorizálnám, amennyiben kijön az ára, nagyon öli távolról is az infet, és M8/T17 is fut előle, ami ugye KCH-t megeszi.