HunZsoci#5474
Áhhh, Cac, akkor azt értsd meg, hogy szemtől szemben is, az számít igazán,ahogy használni lehet/szokták. Persze, alap 2Cp-s Stormot hasonlítani, vet nélkül, fegyver upgrade nélkül, kb.T1 en, azt LEHET egy T4!!!! es egységgel szemben, ami abban az épületben készül, ahol a Panther, csak nincs igazán értelme... Onnan meg, ha bejön a képbe ez a dolog, hogy kb. addigra minden épeszü playernek van legalább vet2-je infen, mire T4 épülete van, és meg tud 20 perc alatt spórolni óriási 150 munit, marad amit mondtam-fejtegettünk 3 oldalon kereszütl, Storm>>>KCH, még a KCH szerepkörében is, ami ugye anti inf, ezt megfejelve irtam csak, hogy STorm még ráadásul más szerepkört is kitünően el tud látni, ha kell, amit KCH nem.
US gyalogság meg igen egyszerű, ott nincs nagyon min vitatkozni, Ranger mident visz, anti inf. szerepkörben, más ott nem rúg labdába(természetesen mielött valaki kukacoskodna, Thompson upgraddel^^ami tudom 100muni). Panzer Elite ellen a Ranger a legjobb dolog ami történhet egy US játékossal, Wm ellen viszont a BAR rifle a legköltséghatékonyabb, főleg ha fejlesztve van a veteránság gyorsításnak minden része, amik ugye: BAR, Sticky, és a két Supply Yard fejlesztés(ezek még az MP bevételed is nagyban megnövelik, ha sokáig húzodik egy játék, vagy über sok drágán fenttartható Rangered-airborne-od van, KÖTELEZŐ vétel mindkettö). Ha megvan BAR rifle veteránságot gyorsító négy fejlesztése, meglepöen bikák azok is márvet2-vet3nálcsodát tesznek végjátékban, sokszor pórul jártam, mikor lebecsültem egy egy riflemen osztagot, csak mikor szarrá lött, figyeltem fel hogy vet2-3 volt, ami azért betyár munkát végez.