-
HunZsoci #5470 Parancsol CAC, ismertem a módszert, de nem szeretem használni, szeretem kiírni a nevét kézzel annak akinek válaszolok:D.
Szóval, a válasz: Nem tudom te hogy vagy vele, ha WM el játszom, és T4 ben vagyok, nekem szinte mindíg, de komolyan, az esetek 99%ban van VET2-m legalább az infeken, mire T4 be érek. HA az 1% játszik, akkor viszont SOHA nem azért rusholtam T4 épületre, hogy legyen KCH, az fix, inkább P4 ért, ezek tények.
Ami az általam látott jó játékosok WM replayekben szinte egyébként ugyanugy visszaköszön, legtöbbször inf vet2 az első amit próbálnak elérni veteránságban a középjátékhoz, ha nem T1-T3 puma rush van, vagy pio spam, de ha húzodik, ezekben a stratokban is lesz azért Vet2 a gyalognak, hidd el, mert kell, hogy élve eljuss az épületig, ahonnal tudsz KCH-t gyártani akár...
Ennek egyszerü oka van, a középjátékban(ahol még nincs T4), egyszerüen kifullad az erő a WM gyalogságból BAR ellen, ha nincs Vet2. Ezek tények.
Vet2 től viszont az erőviszonyokra az áll fent, amit írtam alább. KCH osztag lehet hogy vigan szalad szemben az Mg-vel neked, de a sebzést meg jobban kapja mint a Storm, a kisebb hp-jval, nagyobb reinforce költségével 60mp vs 42mp(ami még tovább is tart), majd 2x es squad fentartási költséggel megfejelve(egész pontosan a 3 fő KCh 8mp a 4 fő storm 5.36mp minden percben,amit elszív a kasszádból). Szóval köszi,de
én meg inkább használom a storm láthatatlanságát ilyen szituban, mögé megyek, vagy próbálok flankolni, és megkerülve leölöm, úgy, hogy rám se lő, szerintem jobb megoldás, mint faszán nekirohanni,hisz KCH birja^^
A Schreck csupán egy opció, amit tud, szemben a kch-val, ami nem, sok helyzetben ez meccset dönt, kombinálva a stealth képességel, ha britek ellen játszol pl. KCH nem nyer neked meccset, storm igen, vagy ha az ellen tudja, hogy van 2x schreckes stormod, már nem olyan bátran fickándozik(én legalábbis nem)az M8/T17 el a vonalaid mögött.
A 2xmp44 vethető össze tehát a KCH-val, és az anti inf. szerepkör, ami ha az árakat nézzük, mert ennyire bele akarsz menni, 375MP a 4 fő Storm, a 360mp 3! fő KCH val szemben, ez 15 mp-t jelent a 4. stormért, asszem megéri, ami alaból több hp, láthatatlan, és vEt2 től jobb armor is van, 150 muniért pedig, +25% tűzerő a KCH hoz képest, akikből viszont miután 2-t kilött egy riflemen osztag, máris veterán lett, hála a rohadt sok xp-nek, amit a kch killért kapnak--->4xp szemben a Stormért kapott 2.5xp el szemben.
Ezt a témát azt hiszem elég jól körbejártuk, számokkal, aki okosabb mint egy átlag mszp/lmp-s szavazó, szerintem LÁTHASSA mi a helyzet, mit mire lehet/költséghatékony használni.
Mikor lesz új HT - s oldal? HA van mi az elérhetősége?