CAC#5468
Erős túlzásokba ne essünk már! Mert te ugye vet2-es stormok páncélzatával jössz, meg hogy ilyen panzershrek meg mp upgrade, ám ezek súlyos pénzekbe kerülnek. Nem úgy, mint a KCH-nál, amik alapban mp44-gyel jönnek. Tehát 150 munira lesz szükség a további 2 mp44-hez a stormoknak, miközben a KCH alapban 3 ilyet kap.
A veteződés további 400mp-be és 80mp-be kerül. Azt se a legyek hordják össze...node ebben az esetben tegyük fel így a kérdést: jobb e 1 vet2-es storm, mint 2db alap KCH? Természetesen nem, és akkor már 6mp44 néz szembe a KAR98K-s stormokkal, és még maradt pár mp és 80 fuel. Ha megveszed nekik az mp44-eseket, akkor kapsz vissza az árából 3 gránátot, miután hírmondók sem maradnak a stormjaidból.
Menjünk tehát vissza az alapokhoz! Tulajdonképpen az 5-tel több HP/unit, és kisebb reinforce költség szól a stormok mellett, miközben nagyságrendekkel sérülékenyebbek a KCH-nál, és alig sebeznek hozzájuk képest. Mivel 1-gyel többen vannak a squadban, ezért ez tán egálra hozza ki a dolgot.
Na ez az a kategória, amire én azt mondtam, hogy játék közben ebből nem érzékelsz semmit. Mert kb 4% HP különbség (amit tovább csökkent a jobb heroic páncél, tehát beszéljünk inkább 2%-ról), csak a robotoknak tűnik fel. Te robot vagy Zsoci? :)
A veteződésnél meg ne feledjük, hogy a KCH-k ujjongva futnak az mg-k felé a suppressben halódó stormok hullái felett. ;)
Én egyébként nem szoktam KCH-kat használni.Nem szeretem őket, nem is tetszenek. Storm fan vagyok, de ettől még nem vitatom, hogy a KCH egy igen erős anti inf egység. Direkt pozitívuma, hogy counter azokra, amik máskülönben erős inf gyilkos unitok (commando, sniper, mg).