-
HunZsoci #5467 Cac, az azért érződik, ha egy gránát találja el őket, jobban sebződnek, mint az elitek, ha lángszórót kapnak, +25% al jobban sebződnek, ha kézifegyver lövi őket(ez alól talán csak a brit commandos Stenje a kivétel), 10% al könnyebb őket eltalálni, igy jobban is sebződnek adott idő alatt, mindezek mellett még kevesebb HP is mint a stormoknak, támadásban pedig a 3 mp44 vs 4mp44 tüzereje közti különbség ugye, árban meg kb. harmaddal több rfc költség emberenként mint Storm, majdnem dupla fenntartási költsége a 3!!! főnek mint Storm squadnál a 4 embernek, nincs láthatatlanság, nem multifunkciós mint ha kell a storm 2xpanzerschreckel, nincs olyan gránát amit tudsz dobni láthatatlanságból, az utolsó pillanatig rejtve, igy szinte nulla esélyt adva kimenekülni tőle stb stb. Szerintem nagyon érezhető a különbség költséghatékonysában a két unit között, ezért van az, hogy KCH-t pro szinten nem igen látni, nem kockáztatja be senki vészhelyzeten kivül-csak ha már nem tud hirtelen mást gyártani, a Storm meg a fő ok egy pro nak, hogy Blitzet választ, én igy látom...
Jah, és Vet2-n a KCH kb. lofaszt kap a seggébe, elhanyagolható szinte, kap egy received suppressiont 0.75 ös szorzóval, ami köszi szépen, engem nem hat meg, hogy 2 sec el késöbb hasal majd el az mg-től, nem divat nekem szembe futni fele igy se, ezután a fejlesztés után sem szeretek, mert attól még rohadtul sebez az, a másik meg, ami ér is valamit, az egy 0.95 ös bejövő sebzés(received damage) szorzó, szóval ez meg jó, jó lenne, ha nem ilyen bagatell szám lenne, hanem mondjuk egy 0.8, 0.75, vagy hasonló, igy igazából a KCH vet0, és a vet2 között nem igen van érezhető különbség, nem ugy, mint a Storm vet0-vet2 közt, mert az majdnem duplája amit az fejlődik szivosságban a két szint közt, ugye 0.75x0.75 az 0.5625 sebzés iródik csak jóvá a vet2n a vet0 sTromhoz képest, ez hatalmas különbség ott. Ez az a szint, ahol érezhetően ellép a Storm a KCH mellett, és Vet3 on meg is tartja, ott már ugyan azt a bonuszt kapják mindketten, 1.2x hp szorzót, amit irtam, hogy igy KCH 108, Storm pedig 114 hp lesz. Itt is Storm marad a king, nagyon is.