• Sheltem
    Tegnap megint kaptunk egy ruhát a társammal Railsen(WM(def) + PE(scorched) mi vs US(Airborne) + US(Armor) ők).
    Kb 20. percig aláztuk az ellenfelet(de tényleg, gyakorlatilag minden megmozdulását countereltük, nekünk minimális veszteség nekik jópár squad hullott, jól beállított MG42k+Volks -> 2-3rifleman veszteség, 2sniper leölve 1 bike árán, stb)mind3 VP a miénk. Olyan szinten fölényben voltunk, hogy hihetetlen, nagyon éreztük. Aztán jött 2 hullám BAR riflemen squad blobban és lemosta a 2 AT mat onnantól elindultunk a lejtőn.
    Amire rájöttem, hogy nem szabad kialvatlanul játszani(vasárnapról hétfőre mindig ilyen 4-5 órát alszom max), mert pl elfelejtettem Mortart gyártani, gyalogoscsoportok ellen(lol ?) nem beszélve arról, hogy T2 nél megálltam, tehát Nebel tervben sem volt :)
    Ahogy kiírtotta a 2 AT mat(pedig eléggé hátul voltak) gyártottak 2-3 T17 et, majd rögtön Shermant, elintult a lavina. Mire kicsit visszajöttünk(gyalogossszinten) Calippe. Hiába spameltem a Greneket Panzershrekkel, cimbora meg az M3 halftracket meg a Marder Tank Killerét már nem volt megállás. Arról már nem is beszélek, hogy 90%ban Registered Artilleryt használok ami ugye kétesélyes Grenadier -> For The Fatherland helyett.
    Ó medic Bunkert megint nem csináltunk természetesen..(aknáról nem is beszélve amit mindig csinálok amúgy)
    Megint valami 280:100 ról sikerült kikapni :)
    Azért erre sem mindenki képes ám
    Sokat kell még gyakorolni...