HunZsoci#5459
KCH vs Stormhoz még kifelejtettem ezt is, hogy reinforce költség ugye KCHnál 60mp, Stormnál csak 42, megint nincs miről beszélni azt hiszem...
Bekefi7, ez azért meg nem ilyen egyszerü, mert Volks ha fedezékben van, vagy lötávról elkezdi lőni riflet, mozgás nélkül, mire 1v1 ben beérne közelre a riflemen squad, ha addig kilőnek közülük a volksok 1-2 tagot, akkor már nem sima liba ám az short rangen sem a riflemen osztagnak, mikor ők 4 en vannak, a volks meg még mindig jó erőben, 5 en. Sztem a Volks-Rifle marha jól meg van csinálva, addig amig nincs BAR addig Volks osztagokkal lehet tartani a Riflemeneket, sőt, ha már 2 3 osztagot mozgatsz egyszerre, és ugy támad rád 2-3 rifle, előny nálad, mert focus firebe szinte fix lemegy egy squad rifle mire beérnek közelre, hogy mehet haza vagy meghal, utána meg a 3volks vs 2 rifle nem olyan jó ám az US nek. Wayne től láttam ilyen repet, pro US gyereket vert meg langresen ilyen technikával, 4 volksal kezdett, és együtt mozgott, aki támadott, fossá lett löve féluton. Szóval gyakorolni gyakorolni, ennyi az egész. Marha jó a WM vs US szerintem, ott nem igen van balance probléma szerintem, de tényleg.