bekefi7#5451
Nos Fifus én nem vagyok profi, de azért egy-két alap dolgot amit észre vettem azt elmondom; aztán majd az ügyesebbek leírják pontosabban is, hogy mit rontottál el.
Először, többször is hibáztál a volksok használatával. Nagyon megosztottad őket, sokszor olyankor is amikor az ami nagyobb csapatban támadt rád. Egy alap rifle mindig erősebb egy alap volksnál, ezért próbáld őket harcokban együtt tartani. Továbbá az is többször előfordult, hogy foglaltál egy pontot az egységeddel miközben lőtték azokat. Ilyet nem szabad csinálni, mert mindig csúnya vége lesz. Valamint túl sok egységedet hagytad meghalni.
Ezenkívül kicsit érdekesnek találtam a techelésed. Tudtad, hogy az ellenfélnek nincs wsc-je, így hát csinálhattál volna egy erős mg spamet ami kicsinálta volna a hordákban mozgó gyalogságát. De te ennek ellenére gyorsan csináltál t3-at, ami önmagában nem baj, de kevés volt hozzá a fuel pontod. Ráadásul onnan is rohantál t4-be, ami aztán tökéletesen korai és főleg felesleges volt ebben a szituációban.
A puma használatod nem volt rossz, habár az elején a saját gyalogságodat akadályoztad vele és így leöltek egy volks osztagodat.
A panzer 4-et is megmenthetted volna sztem ,habár akkor már elúszott a meccs. Arra pedig ügyelj, hogy felesleges mp SOHA ne legyen( volt amikor 1100 mp-d volt!).
Ez lehet, h kicsit soknak tűnik, de ezek apróságok; de egész meccseket dönthetnek el. Ha ezekre jobban figyelsz, akkor szép eredményeket érhetsz el. Ha pedig máskor ilyen inf spammel találkozol, akkor használj t2-t, erős mg spammel, sniper-al, mortar-al, halftrack-al, pak-al; és főleg sok gren-el. Gyalogságnak, ahogy te is csináltad mehet a vet 3, és ha van elég nyersanyagod akkor felhúzhatsz még egy panzer commandot is és onnan ostwind, vagy p4.
Huh, bocsi a hosszúságért.