Quent1n#5434
7:50ig néztem aztán meguntam. Rettenetes volt és nem bántásképp de sokat kell még fejlődni. :) Az elején el kellett volna dönteni ki mit csinál, a társaddal ugyanazokat az egységeket nyomattátok feleslegesen. És még veterancyt se adtatok a sok support unitnak. Nagyon passzíva voltatok. Középre az elején nem is merészkedtetek csak megállt a társad és várt meg szögesdrótozott. Te alul bepinneltetted a volksokat ahelyett hogy megpróbáltad volna oldalba kapni alulról az mgt mikor megláttad. Aztán bebuktál egy motort és gyártottál még egyet mikor tudtad h a a társadnak is volt. Felesleges ha kell a motor meg kell kérni h nézzen szét vhol. Munició potnokon nem volt OP ami pedig kell a nagy pontokra. Aztán pedig valakinek el kellett volna menni blitznek és stun grenadekkel szétzúzni az amcsi mgket. 7:47 nél középen két mgtek volt egymás mellett. Minek?
Kb. ennyi 7:50nél kiléptem. Az ellen amúgy nagyon gyenge volt. Brit és amcsi inf spammal az elején bitang agresszívan kell játszani és akkor szét lehet csapni a WMeket. Tehát még gyakoroljatok azért volt a játékotokban némi fantázia csak erő nem sok. De hajrá!