8857
  • Sheltem
    Ó hirtelen az volt bennem, hogy annak más a neve. Thx
  • Fifus
    Van Wm-nél is OP. Pio építi.
  • Sheltem
    Erre énis gondoltam, de mivel mi WM el voltunk, miért írta volna nekem?
  • Fifus
    Observation Post akar lenni gondolom.
  • Sheltem
    Köszönöm. Fontolóra veszem. Az OP rövidítés mit takar amúgy? "Munició pontokon nem volt OP"
    Eddig az OP rövidítésnek csak az overpowered jelentését ismertem.

"Tehát még gyakoroljatok"

Összesen van 150 játékunk kb, ebből olyan 50 gép ellen 60-70 totál beginnerek ellen(nyilván nem akartam rögtön nekiugrani lvl10+nak).
    Tehát nem mondanám, hogy nagy a tapasztalat, egyik srácnak valami 32:8 W/L ratioja volt a másiknak 8:20 kb. nekünk jóval jobb statisztikáink voltak. Hálistennek tegnap minden meccset nyertünk, de pl lorrainen csak mostanában kezdtünk játszani(1 mappal játszunk hónapokig is akár) rails and metal a favorit.
    Szóval igen, igazad van van még hova fejlődni, a társam ráadásul abszolút nem hajlandó hotkeyeket használni, nem jelöl ki ctrl groupokat stb, ő csak "játszik" (mondjuk replayeket néz).
    Neki már 1 loss után is könnyen elmegy a kedve a játéktól "hát nem tudom, toljunk mégegyet, van értelme?" én leszarom ha kikapok, csak szeretem tudni, hogy mit basztam el. Mondjuk ennél a játéknál ez összetett dolog :)
  • Fifus
    Frankó VP küzdelem, Darwin PE-vel
  • Fifus
    Úgy általában az agresszívoké az előny. Valóban volt üresjárat a két vp elfoglalása után, ilyenkor szinte érezhető, hogy fejlődik az ellen, tele lesz erős tankokkal, vagy munival, vagy bármivel, ami elég az ellentámadáshoz.
  • Quent1n
    7:50ig néztem aztán meguntam. Rettenetes volt és nem bántásképp de sokat kell még fejlődni. :) Az elején el kellett volna dönteni ki mit csinál, a társaddal ugyanazokat az egységeket nyomattátok feleslegesen. És még veterancyt se adtatok a sok support unitnak. Nagyon passzíva voltatok. Középre az elején nem is merészkedtetek csak megállt a társad és várt meg szögesdrótozott. Te alul bepinneltetted a volksokat ahelyett hogy megpróbáltad volna oldalba kapni alulról az mgt mikor megláttad. Aztán bebuktál egy motort és gyártottál még egyet mikor tudtad h a a társadnak is volt. Felesleges ha kell a motor meg kell kérni h nézzen szét vhol. Munició potnokon nem volt OP ami pedig kell a nagy pontokra. Aztán pedig valakinek el kellett volna menni blitznek és stun grenadekkel szétzúzni az amcsi mgket. 7:47 nél középen két mgtek volt egymás mellett. Minek?

Kb. ennyi 7:50nél kiléptem. Az ellen amúgy nagyon gyenge volt. Brit és amcsi inf spammal az elején bitang agresszívan kell játszani és akkor szét lehet csapni a WMeket. Tehát még gyakoroljatok azért volt a játékotokban némi fantázia csak erő nem sok. De hajrá!
  • Fr3nky21
    Pingelés megy, Steamnek lett küldve egy mail, annyit segítettek, hogy olvasgassuk a fórumokat. (Ezt már előtt megtettük. a Relic meg még nem válaszolt.
  • Slayerss
    Sziasztok.Telepíteni szeretném.El sem indul a telepítő.Ezt írja:Kép.Valaki segítene?Előre is kösz:Slayers
  • cikasz
    Sziasztok. Nem tud valaki valami jó single kampány mod-ot a coh-hoz?
    Megvan nekem tov-ig eredetiben.
    köszi
  • Sheltem
    Jaja elírtam. Unalmamban csináltam egy logót is

#5429 Köszönöm a véleményt
  • bgabor
    Hát én nem vagyok tapasztalt játékos, de te szerintem hibátlanul játszottál. Ők csak annyival voltak jobbak hogy sokkal jobb volt az együttműködés közöttük, ez a fölső pont elfoglalásánál világosan megmutatkozott, szerintem ezek ketten nem most játszottak együtt először.

Ez egyébként szerintem az egyik legnehezebb map a játékban, és rendszeresen tüzérségi párbajba szokott torkollni, amiben a szövik talán jobbak.
  • robotnyk
    mármint 2v2 :)
  • Sheltem
    Jóreggelt!

Tanácsot szeretnék kérni. Tegnap Lorraine mapon 2v2 ben kb 450:100 körüli fölényből kaptunk ki.
    Cimborával Wehr/Wehr vs US/Brit. Artilleryket csúnyán bekaptuk(és a végefelé szétcsúsztunk).
    Amennyiben lenne(vagy lennének) tapasztaltabb(lvl10+) játékos(ok) akik megnéznék a replayt és tanácsokat mondanának nagyon szépen megköszönném!

Lorraine 4v4

Köszi előre is!
  • bgabor
    Igazad lehet.
  • Sheltem
    Jóreggelt!

Örülök, hogy a tegnapi délutánt/estét játékkal töltöttem ahelyett, hogy ezt a sok szart olvastam volna amit ez az idióta KingPunisher idehányt.

Más:
    Ajánlom megnézésre mindhárom húsvét alatt felkerült expert replayt, nagyon jól sikerült játékok:

expert
  • bekefi7
    Briteknél fokozott figyelmet kell szentelni a booby trapnek, mert ugye lassúak az egységeik, és ha nem reagálsz azonnal, akkor megszívod.
  • Hector Troy
    Köszi, csak azért kérdeztem mert múltkor automatchben, úgy szállt el egy aknakeresős sapper csapatom mint a győzelmi zászló.
  • HunZsoci
    A booby trapet úgy kell leszedni, hogy odamész a cappelni szánt osztaggal, elkezded a cappelést, hallani fogsz egy pattanó-kattanó kis hangot, ez élesítette a csapdát, innen van körülbelül 1-2 seced, hogy eltünj az útjából, vagy kapod a sebzést a squadodnak. A legjobb de legmicro-figyelem igényesebb módszer, ha katt után, manuálisan/egyenként figyelve az osztagra, átfutsz a túloldalára a pontnak, mert ott nem sebez, és máris tudod húzni tovább a pontot, igy csak 2-3 secet veszitesz, ha ez nem megy, akkor marad a kattanás utáni retreat, de ez nagyon sok időveszteség, szóval nem ajánlott, de még ez is jobb, mint komplett squadokat veszíteni...
  • bajgunar
    Rányomsz pl engineer-el a pont-ra, majd mikor meghallod a kattanást, elmikrózol róla. Vagy kifejleszted amcsinál az aknakeresést, lehet meglátja, nem néztem még. Vagy lövöd valamivel, mig fel nem robban, ha már látod. De nem tom, ezt még nem figyeltem annyira.
  • Hector Troy
    Jól tetted. Amúgy válaszolnátok az #5416-ra légyszi?!
  • Fr3nky21
    Pingelni még nem próbáltuk, írtunk levelet a Relic-nek, és a Steam csapatának is. Remélem előbb-utóbb reagálnak rá.
  • CAC
    Ne foglalkozz vele Gábor! Immunis a logikára és észérvekre. Ha nem reagálsz rá, előbb-utóbb megunja. Szerintem is az lehet a szitu, amit Hector Troy írt.
  • CAC
    Akkor sajna nem tudom mi lehet a baj.
    Próbáltátok megpingelni a relicet? Ha az nem okés, akkor megvan a csatlakozási probléma oka.
  • Hector Troy
    A PZE boobytrap-jét amcsival, meg brittel hogyan lehet leszedni a strategy pontokról?
  • bgabor
    Nincs házigazdája a topicnak, sose volt.
  • HunZsoci
    Hahaha, Urmy/Cipőfűző/Kingpunisher ismét egy fórumon velem:D!

Én rosszat nem írok rólad, mert sokat, és jót toltam veled Coh ban, életem legjobb meccsét együtt játszottuk, a Dow2-Coh párhuzamról meg tudod-ismered a véleményemet^^, nem rossz játék az, nekem nem jön be, attól még aki szereti, nem tartom hülyének, ahogy én sem érzem magam annak, hogy a Coh ot érzem NR.1nek.

Én nem akarlak meggyőzni, és gratulálok ezúton is, KOMOLYAN, hogy szép eredményeket érsz el a mai napig Dow2-ben, csak így tovább!

U.i, az M8-Tiger párhuzam ugye azért hibázik, mert a KT-t lehet csak körbe circle strafe-elni M8 al(sima Tiger, Bergetiger gyorsabb hogy hagyja), de mivel annak meg 2k élete van, és csak hátulról tudja átütni M8, ott is lószart sebez rá, valamint kevés pályán van ekkora nyílt hely, hogy ezt kivitelezni tudd, nem noob player visz mellé azalatt a kb.5 perc alatt amig M8 végezne vele supportot, így ez a dolog azthiszem tárgytalan, enyhén laborszagú, kár volt ezt felemlegetni^^

GL HF
  • Fr3nky21
    A Hg már nem foglalkozik itt a dolgokkal?
  • bgabor
    Az m8-assal nem fogsz tudni kinyírni egy Tigert te szerencsétlen barom.
    Tudod nálad jobb játákosok nem egyedül küldik ki a tankjaikat a harcmezőre. Na nem mintha akár 1-1 ellen egy M8-assal ki tudnál mikrózni egy Tigert, ha normális játékos irányítja. (persze azt elfejetetted írni hogy milyen Tigert, mert van vagy háromfajta a játékban)
    Ebből látszik hogy te bizony egészen biztosan nem voltál 10-es szintű player ebben a játékban soha. Egyszerűen ostoba vagy hozzá.

Szóval takarodj vissza az orkjaidhoz meg a láncfűrész-kardjaidhoz, az való neked.
  • bgabor
    Nemértem miért tűrjük meg a tetvet itt, annyi lenne az egész, hogy valakit aki sokat jár ide megteszünk moderátornak, aztán az heti háromszor kitörli a hozzászólásait. Máris kereshetne új fórumot a topicromboláshoz.
  • Fr3nky21
    Ez a pali.
    Végülis őis ezzel a "gagyi szarral" játszott. No mind1.
    CAC az a gáz, hogy a tört játék óta már újra lett rakva a win neki. Szóval egyenlőra tanácstalanság.
  • KingPunisher
    Nha jolvan tényleg nem offolok itt neketek. Köszi hogy meghallgattatok jo játékot ezzel a gagyi szarral.
    Microzzátok az m8-at körbe a tigris tank körül és örüjjetek mekkora stratégák vtok hogy ilyen "összetett bonyolult" RTS-el ,tudtok évek után szar középmezőnybeli player lenni.
    Üdvvözlettel szeretettel figyelő barátotok..
  • KingPunisher
    Haha te is mekkora barom vagy. Akkor minek irtál ? XD
    Köszi a forditást .. IGNORE.. LOL hát beszarok komolyan nem lehet titeket itt hagyni. Ezt miért forditottad le ?
    ÁÁ imádom ezt a netet :)
    Angolul : ignore .. LOOOOOL
  • Hector Troy
    Off: Ez a punisher gyerek egy tipikus pszichológia estet. Az életben nem kap megfelelő figyelmet a környezetétől, nincs sikerélménye, így, ezt úgy kívánja (inkább tudattalanul) pótolni, hogy fórumokra jár, (és mivel értelmes hsz-szal nem tud szolgálni), mindenbe, és mindenkibe beleköt.
    A lényeg számra a figyelem felkeltése, hogy foglalkozzanak vele, reagáljanak az írására, adott esetben még egy kapott ban is örömérzetet okoz neki.
    Túlzott, vagy túl kevés szeretet kap(ott).
    Számra az egyedüli kudarc ha figyelmen kívül hagyják, (angolul: ignore).
  • KingPunisher
    JUj de most olvasom.. Haha egy arc aki sosem tolt online ezt irta :
    idézem :
    "Ja, és remélem azt tudod hogy minden egyes dolog marhaság, amit a COH-ról leírtál."
    Muhhaha mekkora idiota vagy te, én 1 évig toltam ONLINE te nyomika..
    te toltál 4 -et comp ellen ? azt szakértő vagy.. Nha hát ezen beszarok..
    Ennyit rolatok.. 200ft-os netes csicskák vagytok..
  • KingPunisher
    Juj miota tervezed ? De izgalmas talány nyuszi kitojja neked igy 30 évesen.
    Amugy meg buzi warezes témátokkal ne offoljátok mélyenszántó eszmefuttatásom..
  • KingPunisher
    http://hungariantitans.extra.hu/forum/index.php?act=idx
    LOL ez mi ez ?
  • bgabor
    Én crackelt Tales of valorral, mert már a legutóbbi patchhez is van crack.

A többieknek mind eredeti van, hiszen az online játék nem megy másként.
    Emiat én is tervezem egy eredetinek a beszerzését.
  • tttttom
    Crackolt játékkal vagy imageses cohval szoktatok ti játszani?