• KingPunisher
    Haha tetszik ez a Dow2 vs CoH téma. Jokat derültem rajt amiket irtok..
    Érdemben csak én tudok hozzászolni mivel csak én toltam innen mindkét játékkal érdemben.. Értsd több mint 1 évet :)
    CoH sokkal micro igényesebb játék de uwuka már bizonyitotta szakértelmét a másik topicban is igy eme legendás okosságán már csak jokat derülök..
    Komoly csalodások fognak érni téged CoH-ba kis barátaiddal..
    CoH is jo játék de olyan idiota dolgok vannak benne amik elbasszák az egészet..
    Most vegyünk 1 példát ott egy Tiger vs. M8 kissé sarkított példa de a lényeget mutatja.. Nha jo microval m8>>tiger most akkor hol itt a stratégia ??
    Vagy Armored car ha jol mozgatod megfelelő távrol megbasz minden gyalogost esélytelen kiszedni nha most ebből legyen 2-3 XD..
    Toltam "realative" magas szinten lvl 10 körül és kb azon mulik ki tudja egy időben összehangoltabban mozgatni forgatni microzni a meglévő 20 osztagot..
    Stratégia ebben nem sok van betanulhato BO-k az elvadul magyar palyerek tudják melyik coverből melyikre löve melyik osztag fog nyerni.. és persze 50-80 Cpm.. Ez köll neketek ? Haha hát jolvan toljátok csak vele ..
    Egy szintig persze vicces meg jo játéknak tűnik de ne már azon muljon hogy ki tud többet kattintani..
    Dow 2 az más pár osztag itt minden egyes dolognak oriási szerepe van..
    Egy rossz döntés és irhatod hogy GG azon mulik hogy a meglévő 4-8 osztagot ( ami még kezelhető átláthato ) hogy mozgatod mikor fejleszted mivel stb..
    Ez taktika magas szinten is mivel ezt egy átlag player is képes kontrolálni tehát nem a micro dönt hanem a jo és a rossz döntések halmaza..
    Persze noob szinten oly mind1 egyformánka tünhet esetleg izlés dolga .
    DE CoHnak se hangulata se stratégia se taktika :( az dönt ki nagyobb kocka ki tudja megtanulni a millionyi "szabályt" és kinek van a kezébe több cpm..
    Dow 2-be egyik legjobb Tyranid player vok CoH-ba esélyem sem lenne semmivel erre.. Két okbol nem tolom napi 8 órát és nem tudok 80 cpmmel microzni..
    Szoval ha van eszetek DoW2 hagyjátok a szart ..
    Dow 2 a no.1 RTS minden téren bár most szar a balance de lesz patch és akkor a király vitathatalanul elfoglalja tronját.. Muhhaha
    CoH-t is szeretem ő az első a futottak még gamek közt..