8857
-
bgabor #5401 Egyetértek CAC-al, még annyit fűznék hozzá hogy a mentalitásotokat tekintve uwu sokkal de sokkal közelebb áll hozzád, mint gondolnád. Úgy is mondhatnám, rokon lelkek vagytok, vagy inkább ugyanaz az állatfaj.
Ja, és remélem azt tudod hogy minden egyes dolog marhaság, amit a COH-ról leírtál. És nem ártana néha könyveket olvasnod is, mert a fogalmazásod, mondatszerkesztésed az katasztrofális, alig lehet érteni, mit próbálsz mondani, tisztára mintha egy romát hallgatnánk. -
KingPunisher #5400 Háát sok volt :P valoban.. Nem tagadom bár ti is 2x bannoltatok :) 3x nem volt kedvem vissza menni, mert már nem izgatott COH..
Téged meg láttalak ,cigivel pozoltál minden képen ilyen alkeszekkel meg városba is tudok vitatkozni ;)
Szoval ennyi volt a vitánkban.
De van e uj oldal ? Aztán lesz vmi ? Összejött a 3k ? Csak mert olvasgatni néha szoktam miket irtok , szeretem a szakértő dumátok.. Kerestek e még szponzort eme komoly összegre ?
Azért elképzeltelek titeket ahogy 150-200-ft utalgattok a bankba :P
6 évesen vizipisztolyra szedtem igy össze a pénzt.. Haha
Nha jovan nekem is van jobb dolgom mint ide irogatni csak most ugy megjött az ihklet érted :P azt néha beböffenek.. -
CAC #5399 Ha nem csak olvasni jártál volna fel, hanem értelmezni is, akkor tudnád, hogy mi volt az egész célja. Úgy néz ki a sejtésem beigazolódott, és valóban te vagy a Cipőfűző nevű troll.
Btw azon a fórumon sima tag voltam, nem tudom ki banolt ki, de mielőtt hajlítgatni kezdesz, nem a polgári név közzététele volt az ok.
A többire meg nem is reagálok. Veled kapcsolatban egyedül az ignore az egyetlen értelmes megoldás. Bár vonz a lehetőség, hogy kihozzam belőled az állatot, hogy innét is banoltasd magad. 2 fórumról tudok, amin sikerült ezt elérned, de biztos van és lesz még több is. Sok sikert hozzá! -
KingPunisher #5398 Te Cac most lesegetem aztán sikerül- e összedobni a 3.000-ft a 20 tagnak a HT forumon ? LOL Mert ugy látom nincs meg az oldal :(
Mikor indul az uj ? Feljártam azon röhögtem hogy 200ft-ként szedted össze a pénzt :) igen kicsinyesek vagytok nincs 3k-d ? Nem ér meg ennyit hogy kibannolhass valakit ha felfedi valodi neved ? Haha
Küldök én is 200ft-ot ezen nem muljon.. LOL -
KingPunisher #5397 De remélem senkit nem sért lelkében az irásom amit gyorsan idefirkantottam..
Izlés dolga akinek ez tetszik hát :S ez tetszik... egyetek szart millionyi légy nem tévedhet :) Nha jovan megyek gamelek egyet..
A cacocska uwucsak melyik reálisabb témán meg igen jot derültem..
Fossal vagy szarral lehet nagyobbat dobni ?? -
KingPunisher #5396 Haha tetszik ez a Dow2 vs CoH téma. Jokat derültem rajt amiket irtok..
Érdemben csak én tudok hozzászolni mivel csak én toltam innen mindkét játékkal érdemben.. Értsd több mint 1 évet :)
CoH sokkal micro igényesebb játék de uwuka már bizonyitotta szakértelmét a másik topicban is igy eme legendás okosságán már csak jokat derülök..
Komoly csalodások fognak érni téged CoH-ba kis barátaiddal..
CoH is jo játék de olyan idiota dolgok vannak benne amik elbasszák az egészet..
Most vegyünk 1 példát ott egy Tiger vs. M8 kissé sarkított példa de a lényeget mutatja.. Nha jo microval m8>>tiger most akkor hol itt a stratégia ??
Vagy Armored car ha jol mozgatod megfelelő távrol megbasz minden gyalogost esélytelen kiszedni nha most ebből legyen 2-3 XD..
Toltam "realative" magas szinten lvl 10 körül és kb azon mulik ki tudja egy időben összehangoltabban mozgatni forgatni microzni a meglévő 20 osztagot..
Stratégia ebben nem sok van betanulhato BO-k az elvadul magyar palyerek tudják melyik coverből melyikre löve melyik osztag fog nyerni.. és persze 50-80 Cpm.. Ez köll neketek ? Haha hát jolvan toljátok csak vele ..
Egy szintig persze vicces meg jo játéknak tűnik de ne már azon muljon hogy ki tud többet kattintani..
Dow 2 az más pár osztag itt minden egyes dolognak oriási szerepe van..
Egy rossz döntés és irhatod hogy GG azon mulik hogy a meglévő 4-8 osztagot ( ami még kezelhető átláthato ) hogy mozgatod mikor fejleszted mivel stb..
Ez taktika magas szinten is mivel ezt egy átlag player is képes kontrolálni tehát nem a micro dönt hanem a jo és a rossz döntések halmaza..
Persze noob szinten oly mind1 egyformánka tünhet esetleg izlés dolga .
DE CoHnak se hangulata se stratégia se taktika :( az dönt ki nagyobb kocka ki tudja megtanulni a millionyi "szabályt" és kinek van a kezébe több cpm..
Dow 2-be egyik legjobb Tyranid player vok CoH-ba esélyem sem lenne semmivel erre.. Két okbol nem tolom napi 8 órát és nem tudok 80 cpmmel microzni..
Szoval ha van eszetek DoW2 hagyjátok a szart ..
Dow 2 a no.1 RTS minden téren bár most szar a balance de lesz patch és akkor a király vitathatalanul elfoglalja tronját.. Muhhaha
CoH-t is szeretem ő az első a futottak még gamek közt.. -
Quent1n #5395 Hmm látom itt a PE megint nem lett népszerűbb. :) Pedig szerintem full jó frakció bár nem könnyű vele jól játszani és szerintem nem is túl sokszínű. Hibatűrése igen alacsony de ez a britekre is áll azért, már csak a lassúságuk miatt is minden másodperc fontos. Persze a PE is mapfüggő akárcsak a britek ez nem meglepetés. A PE egységek nagyon igénylik a profi mikrot mert viszonylag sebezhetőek úgy a gyalogságuk mint a járműveik, tehát oda kell figyelni mert könnyen elhullanak. Figyelni kell a munícióra az elején nagyon jól jön mert két három osztagot G43-assal ellátni nem árt. Mivel a sima PG-k elég gyengék ezért a G43as az ideális választás számukra, esetleg PS ha úgy érezzük h jön egy amcsi AC, vagy brit Stuart. MP44 loszart nem ér mert ahhoz hogy hasson be kell rohanni az ellenfél sorai közé de a low HPjű PG-ket sokszor már rohamozás közbe lekaszálják. Tehát csak okosan. Nincs a PE-vel semmi gond csak teljesen más felfogást igényelnek mint a többiek. Pl. egy jó helyre lerakott Heales HQ val már nem egy meccset behuztam. Agresszívnak kell lenni velük az a lényeg.
De ez a britekre is áll, bár sokszor hullok el a gusztustalan pio spamokba. :) Velük kapcsolatba azt kell mondanom pár map egyszerűen nem nekik való. Amúgy ha már mapok. Itt megjegyezném, hogy köszönöm a Relicnek hogy így telibeszarja a világ egyik legjobb stratégiai játékát a csodás DoW2 miatt. annyi jó czstom map van és nem képesek mondjuk 5-5 öt felvenni automatchbe, és akkor az új játékmódokról nem is szoltam a maguk 1-1 illetve 2 pályájával. Nagyon gáz. Bárcsak odaadnák egy lelkiismeretes profi csapatnak az egész játékot annyira kíváncsi lennék mit hoznának ki belőle. Lefogadom, hogy még LANokra is felkerülne simán! -
#5394 Na ez egy nagyon jó kérdés, tényleg régen miis úgy játszottunk. Basszus, ez eszembe se jutott. Na majd megnézetem vele. -
#5393 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1114586459&no=5186]#5186[/URL] -
CAC #5392 És a host fájlból? -
tttttom #5391 Helló!
Valaki segítene? :)
Haverral hamachi 1.0.1.5-ös verziójával szeretnénk játszani. :)
Mind a 2-nknek Windows 7-e van és az a helyzet, hogy opposing frontssal szeretnénk játszani a 2.201-es verzióval. Amikor bármelyikünk csinál szervert mi látjuk egymást, de nem tudunk sehogy se rácsatlakozni egymásra a játékban. Valaki segítene? -
#5390 Azthiszem mondta hogy fent volt neki, de a registryből kiszedte a cuccokat. -
CAC #5389 Te figy! Nem volt már korábban fent a tört verzió? -
#5388 Küldtem nekik mailt. Az a poén, hogy haveromnak már olyat is írt ki, hogy bannolták a cd kulcsát. -
#5387 Nem én vagyok a support, de csak válaszolnak valamit. Legyen türelmed, lehet hogy csak a cd kulcsod csekkolják.
Olyan nincs, hogy nincs. -
#5386 A Support mit tud kezdeni vele? ÉS mit kéne írni neki. Az a gáz, hogy ennyi erővel a hálozati beállításoknál is lehet a probléma. De ott már mindent megpróbáltunk. Egyszerüen nemtud kapcsolódni a Relichez. -
#5385 Én nem steamen vettem, és egy napig nekem sem tudott kapcsolódni a relic szerverhez. Várj egy-két napot, aztán írj egy mailt, természetesen angolul a supportra. -
CAC #5384 Pontosan erre gondoltam én is a g43 kapcsán. Messziről effektív, és már leabálja annyira a gyalogságot, hogy 1-2 AC-vel tökéletesen fel lehessen számolni az egységet. A menekülőkre rá kellett volna nyomni a slow-t, és követni az AC-kel.
De mint említettem a mortar HT lett volna ebben a játékban a megoldás kulcsa.
Az volt a baj a bázis elhelyezésével szerintem, hogy stratégiai pontra tette, nyersanyag helyett. Én brittel mindig a gyors cromwellre törekszem, ezért nekem fontos a fuel. De a recon, bren és a BC upgun miatt a muni is fontos. A brit ugyanis BC-vel tudja megfogni a korai AC és Puma rush-t.
Persze ez csak szvsz, én így szoktam. -
bgabor #5383 Igen, ez tűnt fel nekem is, hogy pont a sokat emlegetett Panther Battlegroup volt a legkevésbé effektív eszköze a PE playernek, gyakorlatilag hatástalan volt a PIAT Saper Spam ellen. Az is elég fura volt számomra, hogy hogy lehet hogy egy top player nem ismeri fel ezt a helyzetet, és miért erőlteti tovább a Panthereket.
A másik, amit felismertem, hogy ezt a szép brit gyalogoshordát(ami tulajdonképpen a brit player seregének gerince volt) 4-5 G43-assal felfegyverzett PG osztaggal simán le lehetett volna rendezni.
A G43 spéci képességével le lehetett volna lassítani őket, maja a vánszorgó britek közé mehet a gyújtógránát, aztán halomra lőtték volna őket.
Érdeks módon a PE player csak a legvégén jutott el odáig, hogy a brit inf spam ellen gyalogságot kellene bevetni, amikor már nem számított.
Azt se értem, hogy a brit inf spam láttán hogyan jutott arra a következtetésre, hogy 88-asokat épít a Flakvierlingek helyett.
Viszont említetted hogy szerinted a brit rossz helyen helyezte el a bázisát. Ezt én nem vettem észre, a két stategic point között félúton szerintem jó helyen volt. Szerinted hová kellett volna raknia? -
#5382 Hali! Kellene a segítségetek. Haverom megvette ma Steam-en a Company-t, és az a gáz, hogy elindul a játék, de nem tud new acc-ot csinálni. Jobb felső sarokban piros a kis pötty. Account helyett neki Sing in van, mivel még nem csinált Acc-ot. Ha rámegy, akkor csak Loginolni tud, mert a Creat New Acc gomb az szürke. Tűzfalak kilőve, router nincs. Nekemis Steam-es a játék és simán kapcsolódik. Valakinek valami ötlet? -
CAC #5381 Hogy mi vele a gond?
Én ennyi járművet az életben nem vesztettem szerintem. Természetesen túlzok, de az biztos, hogy konkrétan ennyi panther biztos nem esett el a kezeim alatt.
A járművek mikrózása nulla volt. Nem! Rosszabb, mint nulla. Ha egy helyben hagyja őket, akkor jobban kijött volna, mint így, bevezetve a gyalogság közé. Tulajdonképpen ugyanaz játszódott le 1000MP-nként a szemem előtt. Bevezette a 2 párducot a gyalogság közé, akik lebuttonolták, majd a piok szétkapták őket. Egyetlen egy darab mortar ht-vel nagyobb pusztítást végzett volna, mint 10 pantherrel.
Uramatyám panthert erőltet, amikor az ellen inf spamot nyom?!
A szerencsétlen marderekről nem is beszélek. Aztán ott vannak a Berge-ek, amikkel szintén behajt a piatos gyalogság közé javítgatni.
A kombinált haderő fogalma, mint olyan láthatóan nem volt ismert a kollega előtt, ezzel is tovább növelte az értelmetlenül roncstemetőbe jutott lánctalpasok számát.
Még órákig tudnék értékezni a járműkezelés elégtelenségéről, de sem időm, sem kedvem nincs hozzá.
Az olyanokat már meg sem említem, hogy 10-15 perc kellett ahhoz, hogy kidobja Darwin agya, hogy nem jó neki, ha folyamatosan kapja az áldást az Atyától (priest), és nem ártana tenni valamit ellene.
No aztán lőtt mindenre, csak a legfontosabb épületre, a medic station-re nem.
Tán te kérdezted, hogy jó választás volt e a Luft. Nos, igen, de ő nem profitált belőle. A rohamozó gyalogság harci kedvét egyetlen butterfly bombbal letörhette volna, vagy épp a 88-asok mellé telepíthetett volna 1-2 20 milis flakot.
Aztán ez a makacs északról támadás, mintha más irány nem is létezne, pedig a játék alapszabálya a folyamatosan puhatolózás, hogy mely fronton gyenge az ellen védelme.
Rossz helyre állított SC-k, el nem foglalt pontok, G43-as fejlesztés hiánya, ami tökéletes lett volna az infek counterjére...brrrr...ez az egész egy förtelem volt.
Egyetlen jó húzásként a góliátokat említeném.
Igazából itt a brit player volt a nyertes. Bár amikor a legelején láttam, hogy hova települ, akkor tudtam, hogy noob ő is.
A végén azért kíváncsi lettem volna a számokra. -
CAC #5380 Akkor az elmúlt 1 évben -amíg nem követtem figyelemmel- hatalmasat esett a játék, pontosabban a játékot játszók színvonala. -
#5379 Nekem az tetszik a cohban, hogy mind a négy "frakció" teljes különböző játékstílust igényel, nem csak az egységek nevei mások, és így is megtudták tartani a balance-ot. A járművek mozgásán még lenne mit csiszolni, na de olyan hogy tökéletes ugye nem létezik.
GG mindenkinek! -
HunZsoci #5378 A gyengébb valamivel a helyes állítás szerintem azért maximum, a semmi esélye akármelyik pályán is, az túlzás azért. Te nagyon jól begyakoroltad angovillen mit kell csinálni, és Brittekkel azért jól is játszol, valamint én messze nem vagyok profi, pláne nem PE-tel, ezért is van az, hogy igy igaz inkább ez a dolog--->NEKEM PE-vel nincs esélyem ELLENED ha Brit vagy^^. Azért meg lehet verni Britet angovillen is, Pe vel is, csak ahhoz olyan PE játékos kell, amit én nem tudok megcsinálni, hogy NEM hibázik, nincs egy rossz taktikai döntése, nincs igazán mellé klick, nincs egy bebambult osztag, etc. PE vel érzem azt, hogy rohadtul nem engedi meg az a nép, hogy hibázzál, ha mégis megteszed, sokkal szarabb helyzetben találod magad sokszor, sokkal rövidebb idő alatt, mintha ugyanakkorát hibáznál a másik 3 frakció akármelyikével. Hangsúlyozni szeretném éppen ezért, az én véleményem nem az, hogy PE ben nincs annyi potenciál/erő mint nép, a másik 3ban, a véleményem mindössze az, hogy nehezebb kijátszani belőle, mint egy US/WM/Brit ből. Jelenleg úgy érzem, bár ez néha változik amugy, hogy US a "legfelhasználóbarátabb" nép, viszonylag ott a legkisebb következménye annak, ha hibázol, ettől függetlenül, mégsem érzem őket erősebbnek, komolyan mint WM et, vagy Britet.
Huhh, ezt remélem érthetően sikerült megfogalmaznom:D
Hajrá magyarok!!! GL HF -
bekefi7 #5377 Az én véleményem szerint is gyengébb a PE valamivel a többi népnél. Ráadásul van néhány olyan pálya ahol a PE-nek brit ellen semmi esélye sincsen. Angoville ilyen pálya. HunZsoci-val többször játszottam azon a pályán, ott csak annyit kell csinálni, h beülsz a nagy pontokra és szépen kivédekezed. A PE járműveknek( 2 bren-es osztag egy marder-t is lekap!) és gyalogságnak semmi esélyük a bren-es és piat-os gyalogság ellen a brit bázis mellett. Az már Zsoci profizmusát mutatja, hogy még ott is el tudott verni, igaz nem vagyok profi, de azért én se ma kezdtem a szakmát. -
bgabor #5376 CharlesDarwin az egyik legjobb játékos, a visszajátszásai elég népszerűek.
Külföldi a csávó, nem magyar. -
Fifus #5375 Velem majd jövő héten, ha nem gond. -
Fifus #5374 Ne viccelj, hogy lennék én Darwin? Mi is a gond vele amúgy? Kezelte a roo spam-et. -
CAC #5373 Te vagy ez a Darwin gyerek is Fifus? Ugye nem? :)
Ez egyébként életem egyik legrosszabb replaye volt. Több, mint egy óra ész nélküli szenvedés mindkét oldalról. Tulajdonképpen elrettentő példának ki lehetne rakni a topic fejlécébe, mert az összes olyan dolog benne van, amit nem szabad csinálni
-
bgabor #5372 Replayt ne felejtsétek el majd lementeni és belinkelni. -
#5371 Fifus, Zsoci felvettelek, este 9kor ha bent leszek akkor játszhatunk. (Meg ha ti is ráértek persze) -
Fifus #5370 7-es level volt szinte minden frakcióból a srác, nem is értem, nekem talán öt wm játszám volt. -
HunZsoci #5369 A panzer command meg, kiegyenlített játéknál, szinte mindíg van, és legtöbbször egy kiegyenlített/elhúzódó játéknál még az sem ritka, hogy vet3 tankok és/vagy gyalogság is rohangál a pályán. A T1/T2/T4 egy müködő, söt igazság szerint szerintem a legelterjedtebb WM stratégia a legmagasabb játékosszinteken is. Egy T1/T3 puma rush is gyakran célját eléri, de mégsem tudsz vele bázist rombolni, vagy addig visszatartani a vp-ktől ellenfelet, ohgy leteljen az 500 Vp, ilyenkor nincs már hátra, mint előre a T4, és kell az a WM P4, off map airborne/ranger csodrák esetén a vet ostwind, ha komoly páncélosok tünnek fel a túloldalon, panther. Szóval meglepődnél sztem, milyen sokszor van kiegyenlített magasszintü játékban panzer command, nem álom az^^ -
HunZsoci #5368 Bgabor, érdekes ez a rangsor amit te felállítottál, főleg az hogy a brittek vannak a végén^^, alighanem sok ember nem ért veled egyet most:D:D:D.
WM és US körülbelül megmondhatatlan, melyik élvez több pályán egymással szemben akár minimális elönyt is, mivel csak az dönthet kettejük közt, hogy milyen pályán találkoznak 1v1 ben, és ott is tényleg nagyon nagyon minimális különbségek vannak. Wm nek a brit sok pályán nem előnyös, PE nek is van olyan map azért, ahol brit hamar be tud ülni közel nagy pontokra(angoville pl.), amit tud is védeni, és/vagy fogni a 3ból 2 Vp-t. Briteknek viszont nem fekszenek olyan pályák, ahol nincs vagy kevés a magas fuel/munició szektor, ezek is széttagolva, nem becampelhető könnyen 2 Vp. US el szemben mint irtam WM egál, PE szopóka gyanus. Én nagyon nem tudnék balance sorrendet felállítani, kb Brit-US-WM egyszinten érzem, PE egy picit alattuk, de minden map függő, és mindennel lehet pro szinten is minden ellen nyerni, szóval lehet értelmetlen is balance kérdésekről komolyabban vitázni egyáltalán, egy biztos, aki brit népért sírdogál, az nem tud velük minden aljas trükköt, meg kell tanulni, ennyi. -
bgabor #5367 Teljesen izagazd van, bár profi player ellen 1v1-ben a Panzer Command csak álom szokott maradni.
Wehrmachtal pedig teljesen felesleges, mert ha belegondolsz, a WM-el már Tier2-nél is minden helyzetre tudsz reagálni, mert minden szitura tudsz alkalmas egységet gyártani. Sokszor emiatt nem is megy tovább a fejlesztés, Tier2(Krieg Barracks)+Tier1+doktrína egységekkel lazán le lehet győzni az ellenfelet. Tier3-at gyakorlatilag csak Puma rush esetén építenek, Tier4-et pedig szinte soha.
Emiatt szerintem a WM a legjobb frakció. Az én meglátásom szerint nagyjából ez a sorrend: WM, PE, US és Brit. Egyértelműen a britek a legrosszabbak, bár láttam már replayen profi játékosokat brittel győzni, emplák nélkül. -
bgabor #5366 Megnéztem én is, jó volt, de tennék néhány észrevételt, ha nem bánod.
Nem kötekedni szeretnék, csak konstruktív kritikát mondani.
Az elején a két PAK-ot nem szabadott volna hagyni az ellenfél kezére kerülni. Ez volt a legnagyobb hibád a játékban. Az is gond hogy nem álcáztad őket, de sokkal nagyobb baj hogy nem fedezted őket gyalogsággal, és nem vonad vissza őket amikor láttad hogy jön az amerikai gyalogság. Profi player ezt hihasználva legyőzött volna.
Láthatóan egy kezdő ellen játszottál, ha nem hagyod hogy megszerezze a PAKokat, három pumával gond nélkül kiüthetted volna már az elején, mivel a hülyegyerek a játék legvégéig egyáltalán nem csinált M1 löveget, amitől én majd leestem a székről. Profi player ellen időben kihozott M1-esek nélkül pillanatok alatt elvérzik az US játékos, egy laza Puma rushal, de még PE-vel IHT+PG kombóval is lehet gyakni rövid idő alatt. (neked többször is lett volna lehetőséged egyszerre több pumát építeni, de te a volksokat képeztetted újra helyette. Amúgy szerintem felejtsd el a volksokat, használj Grenadiert helyettük)
A másik fő problémája a játékodnak meglátásom szerint, hogy egyesével küldöd ki a pumáidat/tankjaidat, szinte mindíg támogatás nélkül. Ezt nem szabad. Több pumát, három Pz4-est és egy Tigert vesztettél emiatt.
Ennyi nyersanyagveszteséget mér egy medium player ellen sem engedhetnél meg magadnak. (a tank nagyon védtelen önmagában)További gond, hogy simán a zsákmányolt PAK lövegek csövei elé vezetted őket, akik többnyire szépen ki is végezték őket gyorsan.
Az is gond, hogy az ellenfél helyzetéről nem voltak információid, mert nem használsz snipereket. Ha használnál, és végig megfigyelted volna a "kitelepülését", nyilván nem vezeted a PAKok csöve elé a drága tankokat.
A harmadik hiba pedig az, hogy nem használod elég gyakran a visszavonulás gombot. Sok egységedet vesztetted el emiatt. Meg kell tanulni felismerni, mikor előnytelen a helyzet és akkor azonnal retreatelni.
Én ezeket a hibákat véltem felfedezni a játékodban, gondoltam elmondom mint konstruktív kritikát. Persze tudom hogy utólag, meg a teljes térképet látva FoW nélkül könnyű okosnak lenni.
-
Slayerss #5365 Hali,kéne egy kis segítség.Feltelepítettem a játékot elindítanám de nem megy tovább,mi lehet a baj?(Amúgy a játék Sima CoH ) -
#5364 Megnéztem a replayed a reggeli briósom mellett. Szépen fordítottál szó mi szó.
Na a srác aki ellen játszottál, ő az akire én azt mondom, hogy noob. Megfelezi a pályát, és csak úgy elnézi hogy kapja azokat a katyusákat a nyakába. Ilyen betelepülős hülyegyerek. Tippre azt mondanám hogy 4es szintű.
Azért nem akarom elvenni az érdemed, ügyes voltál, jah és felveszlek barátnak ha nem bánod. -
Fifus #5363 Nos, visszanéztem. Az hogy elfelejtettem a kampfkraft centre-t, az egy dolog, az csak a rengeteg, bár egyszerre csak egy tankom életét hosszabbította volna meg. Már a közepére vége lehetett volna, ha nem áll meg a pálya közepén, és még tech-hel is, munija és ami rosszabb, fuel-ja is bennmaradt. Vicces, hogy nyertem, semmit se értem a tankokkal, mert nem volt supportjuk.
Gyors panzer commandot szerettem volna, és ahhoz a veterancy elvette volna az mp-t és a fuel-t. Nem tudom, gondolom az a baj, hogy nem ismerem a wehrmachtot még. -
Fifus #5362 Replay
Talán nagyon noob a wm játékom, de a big comeback miatt jó megnézni...