Quent1n#5395
Hmm látom itt a PE megint nem lett népszerűbb. :) Pedig szerintem full jó frakció bár nem könnyű vele jól játszani és szerintem nem is túl sokszínű. Hibatűrése igen alacsony de ez a britekre is áll azért, már csak a lassúságuk miatt is minden másodperc fontos. Persze a PE is mapfüggő akárcsak a britek ez nem meglepetés. A PE egységek nagyon igénylik a profi mikrot mert viszonylag sebezhetőek úgy a gyalogságuk mint a járműveik, tehát oda kell figyelni mert könnyen elhullanak. Figyelni kell a munícióra az elején nagyon jól jön mert két három osztagot G43-assal ellátni nem árt. Mivel a sima PG-k elég gyengék ezért a G43as az ideális választás számukra, esetleg PS ha úgy érezzük h jön egy amcsi AC, vagy brit Stuart. MP44 loszart nem ér mert ahhoz hogy hasson be kell rohanni az ellenfél sorai közé de a low HPjű PG-ket sokszor már rohamozás közbe lekaszálják. Tehát csak okosan. Nincs a PE-vel semmi gond csak teljesen más felfogást igényelnek mint a többiek. Pl. egy jó helyre lerakott Heales HQ val már nem egy meccset behuztam. Agresszívnak kell lenni velük az a lényeg.
De ez a britekre is áll, bár sokszor hullok el a gusztustalan pio spamokba. :) Velük kapcsolatba azt kell mondanom pár map egyszerűen nem nekik való. Amúgy ha már mapok. Itt megjegyezném, hogy köszönöm a Relicnek hogy így telibeszarja a világ egyik legjobb stratégiai játékát a csodás DoW2 miatt. annyi jó czstom map van és nem képesek mondjuk 5-5 öt felvenni automatchbe, és akkor az új játékmódokról nem is szoltam a maguk 1-1 illetve 2 pályájával. Nagyon gáz. Bárcsak odaadnák egy lelkiismeretes profi csapatnak az egész játékot annyira kíváncsi lennék mit hoznának ki belőle. Lefogadom, hogy még LANokra is felkerülne simán!