• bgabor
    Igen, ez tűnt fel nekem is, hogy pont a sokat emlegetett Panther Battlegroup volt a legkevésbé effektív eszköze a PE playernek, gyakorlatilag hatástalan volt a PIAT Saper Spam ellen. Az is elég fura volt számomra, hogy hogy lehet hogy egy top player nem ismeri fel ezt a helyzetet, és miért erőlteti tovább a Panthereket.

A másik, amit felismertem, hogy ezt a szép brit gyalogoshordát(ami tulajdonképpen a brit player seregének gerince volt) 4-5 G43-assal felfegyverzett PG osztaggal simán le lehetett volna rendezni.
    A G43 spéci képességével le lehetett volna lassítani őket, maja a vánszorgó britek közé mehet a gyújtógránát, aztán halomra lőtték volna őket.

Érdeks módon a PE player csak a legvégén jutott el odáig, hogy a brit inf spam ellen gyalogságot kellene bevetni, amikor már nem számított.
    Azt se értem, hogy a brit inf spam láttán hogyan jutott arra a következtetésre, hogy 88-asokat épít a Flakvierlingek helyett.

Viszont említetted hogy szerinted a brit rossz helyen helyezte el a bázisát. Ezt én nem vettem észre, a két stategic point között félúton szerintem jó helyen volt. Szerinted hová kellett volna raknia?