-
CAC #5381 Hogy mi vele a gond?
Én ennyi járművet az életben nem vesztettem szerintem. Természetesen túlzok, de az biztos, hogy konkrétan ennyi panther biztos nem esett el a kezeim alatt.
A járművek mikrózása nulla volt. Nem! Rosszabb, mint nulla. Ha egy helyben hagyja őket, akkor jobban kijött volna, mint így, bevezetve a gyalogság közé. Tulajdonképpen ugyanaz játszódott le 1000MP-nként a szemem előtt. Bevezette a 2 párducot a gyalogság közé, akik lebuttonolták, majd a piok szétkapták őket. Egyetlen egy darab mortar ht-vel nagyobb pusztítást végzett volna, mint 10 pantherrel.
Uramatyám panthert erőltet, amikor az ellen inf spamot nyom?!
A szerencsétlen marderekről nem is beszélek. Aztán ott vannak a Berge-ek, amikkel szintén behajt a piatos gyalogság közé javítgatni.
A kombinált haderő fogalma, mint olyan láthatóan nem volt ismert a kollega előtt, ezzel is tovább növelte az értelmetlenül roncstemetőbe jutott lánctalpasok számát.
Még órákig tudnék értékezni a járműkezelés elégtelenségéről, de sem időm, sem kedvem nincs hozzá.
Az olyanokat már meg sem említem, hogy 10-15 perc kellett ahhoz, hogy kidobja Darwin agya, hogy nem jó neki, ha folyamatosan kapja az áldást az Atyától (priest), és nem ártana tenni valamit ellene.
No aztán lőtt mindenre, csak a legfontosabb épületre, a medic station-re nem.
Tán te kérdezted, hogy jó választás volt e a Luft. Nos, igen, de ő nem profitált belőle. A rohamozó gyalogság harci kedvét egyetlen butterfly bombbal letörhette volna, vagy épp a 88-asok mellé telepíthetett volna 1-2 20 milis flakot.
Aztán ez a makacs északról támadás, mintha más irány nem is létezne, pedig a játék alapszabálya a folyamatosan puhatolózás, hogy mely fronton gyenge az ellen védelme.
Rossz helyre állított SC-k, el nem foglalt pontok, G43-as fejlesztés hiánya, ami tökéletes lett volna az infek counterjére...brrrr...ez az egész egy förtelem volt.
Egyetlen jó húzásként a góliátokat említeném.
Igazából itt a brit player volt a nyertes. Bár amikor a legelején láttam, hogy hova települ, akkor tudtam, hogy noob ő is.
A végén azért kíváncsi lettem volna a számokra.