• HunZsoci
    A gyengébb valamivel a helyes állítás szerintem azért maximum, a semmi esélye akármelyik pályán is, az túlzás azért. Te nagyon jól begyakoroltad angovillen mit kell csinálni, és Brittekkel azért jól is játszol, valamint én messze nem vagyok profi, pláne nem PE-tel, ezért is van az, hogy igy igaz inkább ez a dolog--->NEKEM PE-vel nincs esélyem ELLENED ha Brit vagy^^. Azért meg lehet verni Britet angovillen is, Pe vel is, csak ahhoz olyan PE játékos kell, amit én nem tudok megcsinálni, hogy NEM hibázik, nincs egy rossz taktikai döntése, nincs igazán mellé klick, nincs egy bebambult osztag, etc. PE vel érzem azt, hogy rohadtul nem engedi meg az a nép, hogy hibázzál, ha mégis megteszed, sokkal szarabb helyzetben találod magad sokszor, sokkal rövidebb idő alatt, mintha ugyanakkorát hibáznál a másik 3 frakció akármelyikével. Hangsúlyozni szeretném éppen ezért, az én véleményem nem az, hogy PE ben nincs annyi potenciál/erő mint nép, a másik 3ban, a véleményem mindössze az, hogy nehezebb kijátszani belőle, mint egy US/WM/Brit ből. Jelenleg úgy érzem, bár ez néha változik amugy, hogy US a "legfelhasználóbarátabb" nép, viszonylag ott a legkisebb következménye annak, ha hibázol, ettől függetlenül, mégsem érzem őket erősebbnek, komolyan mint WM et, vagy Britet.

Huhh, ezt remélem érthetően sikerült megfogalmaznom:D
    Hajrá magyarok!!! GL HF