-
bgabor #5366 Megnéztem én is, jó volt, de tennék néhány észrevételt, ha nem bánod.
Nem kötekedni szeretnék, csak konstruktív kritikát mondani.
Az elején a két PAK-ot nem szabadott volna hagyni az ellenfél kezére kerülni. Ez volt a legnagyobb hibád a játékban. Az is gond hogy nem álcáztad őket, de sokkal nagyobb baj hogy nem fedezted őket gyalogsággal, és nem vonad vissza őket amikor láttad hogy jön az amerikai gyalogság. Profi player ezt hihasználva legyőzött volna.
Láthatóan egy kezdő ellen játszottál, ha nem hagyod hogy megszerezze a PAKokat, három pumával gond nélkül kiüthetted volna már az elején, mivel a hülyegyerek a játék legvégéig egyáltalán nem csinált M1 löveget, amitől én majd leestem a székről. Profi player ellen időben kihozott M1-esek nélkül pillanatok alatt elvérzik az US játékos, egy laza Puma rushal, de még PE-vel IHT+PG kombóval is lehet gyakni rövid idő alatt. (neked többször is lett volna lehetőséged egyszerre több pumát építeni, de te a volksokat képeztetted újra helyette. Amúgy szerintem felejtsd el a volksokat, használj Grenadiert helyettük)
A másik fő problémája a játékodnak meglátásom szerint, hogy egyesével küldöd ki a pumáidat/tankjaidat, szinte mindíg támogatás nélkül. Ezt nem szabad. Több pumát, három Pz4-est és egy Tigert vesztettél emiatt.
Ennyi nyersanyagveszteséget mér egy medium player ellen sem engedhetnél meg magadnak. (a tank nagyon védtelen önmagában)További gond, hogy simán a zsákmányolt PAK lövegek csövei elé vezetted őket, akik többnyire szépen ki is végezték őket gyorsan.
Az is gond, hogy az ellenfél helyzetéről nem voltak információid, mert nem használsz snipereket. Ha használnál, és végig megfigyelted volna a "kitelepülését", nyilván nem vezeted a PAKok csöve elé a drága tankokat.
A harmadik hiba pedig az, hogy nem használod elég gyakran a visszavonulás gombot. Sok egységedet vesztetted el emiatt. Meg kell tanulni felismerni, mikor előnytelen a helyzet és akkor azonnal retreatelni.
Én ezeket a hibákat véltem felfedezni a játékodban, gondoltam elmondom mint konstruktív kritikát. Persze tudom hogy utólag, meg a teljes térképet látva FoW nélkül könnyű okosnak lenni.