-
HunZsoci #5345 Pont jó dologról nyitottál vitát kedves Troy, mostanában PE vel szerencsétlenkedem, és a panther group árához hozzá tudok szólni sztem elég jól, elötte épp WM el toligáltam, jó sokat.
Na szóval, te pár apróságot kifelejtesz, mikor kiragadva hasonlítod össze a PE 2xPanthert 1000 mp-ért a Wm 600mp és 110fueles pantherjeivel.
1. A PE NEM tud hozni Fuel nélkül AT gunt, mint ahogy a WM tud, már rögtön T2-n, ami még láthatatlan is, a PAK betölti gyönyörüen azt az űrt, csak mp-böl, aminek a betöltésére szolgál late game-ben a panther.
2. A WM panzerschreck mindenféle fejlesztés nélkül már T2 n elérhető a Wm nek municióból, ami PE nek szintén fueles fejlesztés, valamint nem tudom tudod e, sokan nem tudják, a WM schreck JOBB mint a PE schreck. MEGINT plusz pont a WM anti tank lehetőségeknek.
3. A PE igazából pont abban a játékszakaszban a legsebezhetőbb, ahol a WM kezd erőre kapni, ez a középjáték, mivel PE ként NEM a heavy tankok a late gameben a fő fejfájás, hanem a középjátékban hamar megjelenő és jól microzott light vehicle-k, mint pl. az M8/T17, vagy egy gyors Stuart. A Panther group nem az átütő fegyvere a PE frakciónak, nem tud olyan shock hatást elérni, mint egy US az M8 al, vagy a WM egy fast tech pumával, a panther group egy szükség megoldás, semmi több, végjátékban a többi heavy tank ellen.
Valamint, ne felejtsük el azt sem, hogy 24 popcapet fenttartani, és 1000Mp-t összevárni, egy végjátékban, nagyon nagyon kemény pillanatokat tud ám okozni, én inkább fizetnék azért kicsit többet, akár 600mp-t, csak egyenként lehessen behívni a panthereket, komolyan, ez javítana a PE játékos helyzetén, nem rontana, meggyőződésem!
4. Amit írtál, hogy a Firefly, az egy szar tank, és kb. egyenértékűnek nevezted az M10el(ami szintén nem szar ám, csak ki kell tudni használni a mozgékonyságát), azért mindent elárul a szintedről, most komolyan.
Annyit mondok neked, hogy a Friefly jó kezekben, a játék LEGJOBB anti tank harckocsija, command tankkal a közelben, főleg ha veteránságot is kapott már, olyan messzire lát-lő, olyan gyorsan lő a bonuszok miatt, olyan átütési képességei vannak, kis overrepairral jó sok életpontja, hogy aki azt mondja hogy nem jó, meg nem éri meg az amugy NEM drága árát, hogy azt kell mondjam, csak NOOB beszél ilyen hülyeségeket, nem bántásból, de ezek a tények.
Uff, én szóltam^^