Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebben semmi rosszat nem látok. Ha kiversz 2 lvl10-et, és kikapsz 9 lvl1-tõl (pl smurfok), akkor teljesen rendben van, hogy 9.szintû leszel.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

bajgunar
Kicsit elbaszták!!!<#mf1> Az alaphoz képest (az jobb volt, tisztább). <#nyes>
Érdekes, h letolok 10 meccset, only STREAK-al, és lvl 1 -röl, lvl 4 leszek.
Láttam gyökér Britt-et, 2/9 es stattal, lvl 9-en!!! 9 vereség mellett???!!! <#wow1> Érthetetlen.
Kidobhatnának, egy olyan ablakot is, ahol látod, h hány XP-nél jársz, és még mennyi kell a köv szintig.
Meg pl egy olyat is, h kiirja, meccs elött, h mennyit fogsz bukni kb, ha elveszted a meccset. Kikalkulálhatná!
Így láthatnád, hogy kikkel, miért is akarsz megmérközni.
Megéri e összeröffenni velük, h 1 szintet lépj, vagy bukta -2 szint, ha elesel.
Sztem. Magánvélemény, ötlet.
Csipesz.
Miért, mi változott a rank-rendszerben? Már nem az elõ-pontrendszert használják?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Na igen a szellem barátok jelenség az elég zavaró nem tudom mit csináltak vele de szinte használhatatlan így nem lehet tudni ki mikor van fent.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Én szeretek a rangokért és a gyõzelmekért játszani mert ez motivációt jelent számomra. E nélkül is élvezetes lenne a játék de kb. fele ennyit játszanék az tuti. Minden meccset meg akarok nyerni és amíg látom, hogy van rá esély addig harcolok is. És rettentõen tudom utálni mikor 2hónapot gamelek 2 szintért amit aztán 1 meccs alatt elbukok. Aminek örülök az új rangrendszerben, hogy a skirmish meccseket különszedték, ideje volt már. Azon pedig jól mulatok mikor valaki úgy hirdet meccset, hogy no noobs. Persze van 57 gyõzelme meg 30 veresége és lv. 13 as. Aztán játékba úgy szétkapják mint a sicc, és akkor persze nem érti miért. 😊

Automatchet az utóbbi 1-2 hete nem igen toltam mert csak este vagyok akkor meg elég skilles emberkéket szokott kisorsolni a cucc. Azt meg nem szeretem mikor én (lv 8 WM) egy lv 2-es társammal küszködök a két lv 10-es ellen. Sajnos sok meccs dõl már el így a sorsoláskor 2v2 ben. Megcsinálhatnák, hogy kiírja a program, hogy nem talált pont nekem való játékosokat és, hogy akarom e, hogy akárkikkel összerakjon. Vagy pl. azt is megoldhatnák, hogy vagy csak 2US vs 2WM legyen vagy csak vegyes csapatok, persze amikor van elég player, mert 2brit vagy 2PE elég zúzda tud lenni adott mapokon, fõleg 2 brit. És itt is feltehetné a progi a kérdést hogy akkor jöhet e bármilyen meccs. Persze ezek csak az én ötleteim de mindenképpen úgy gondolom, hogy a zsebünkben való turkálás helyett ezzel a részel is lehetne mit foglalkozni.

Arról még nem is beszéltem akkor, hogy a relic mostanság össze vissza látja a barátaimat, hol online, hol nem, hol játszik, hol csak looking szóval káosz...
Hát igen ezt én is észrevettem, tegnap 9-10 nyert meccsel elvittem britet AM 2v2-be lvl7-ig de már úgy vagyok vele hogy ha játszok leszarom a Stat-ot nem idegesítem vele magam próbálom kihozni magamból a legjobbat aztán lesz ami lesz.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Lehet nélkülük is játszani, mert már kicsit visszavettek az erejükbõl. Amik még mindig erõsek az a geschutzwagen ami a stugIV-et váltja, illetve a kangaroo, és a brit armored car. Szerintem. De nélkülük is meg lehet lenni én úgy érzem az online meccsek során. Az amcsik M18-asa is jobb mint az M10-es, de nem hinném, hogy ezeken múlna a gyõzelem feltétlen. Tehát aztmondom van esélyed nyugodtan vedd elõ és kezdj el gamelni. 😊

Amúgy meg gratulalok a relicnek az uj rangrendszerhez. Egyszerûen tragédia. Mostmár tleg nem lehet tudni kik milyen erõsek. Lehet valaki lv. 10 30 meccsel és egy totál noob. De lehet ugyanugy egy pro is. Fantasztikus... Gondolom azt akarták, hogy gyorsabban lehessen sikerélményt szerezni. Hát részemrõl jöhetne vissza a régi rendszer...
A ToV kiegeszito egysegei mennyire erosek, hogy lehet boldogulni nelkuluk az online meccsek soran?
Nekem ugyanis csak az alapjatek van meg regota, erdemes ujra elovenni, vagy a regi alap tankokkal eselyem sincs nyerni?

hoy ehh

Látom még mindig szeretsz vitatkozni, ha jól emlékszem soldiers fórumban is kötekedtél rendesen, nincs is ezzel semmi baj, nem azért mondom, csak ahogy már mike0013 kolega is jól beszélte, nem hozzád szóltam! Mintha nehezen fogadnád el, hogy más embernek lehet más véleménye is a tieden kívül. És úgy tünik itt eléggé egyedül is vagy a véleményeddel 😊

Ennek a játéknak PONT az a lényege ami online folyik multi címen😊 Ha nem így lenne, akkor miért csinálták meg a relic onlinet pl?😄 Igazad van ,hogy sok játéknak nem a multi a lényege, de a CoH-nál a single player (a maréknyi küldetésével) szerintem csak bemelegítés lehet a multira😊 Lehet ki kéne próbálnom egyszer, mert eddig csak a ddayt csináltam meg😛

Akkor kívánom neked, hogy játszd újra 1000+1szer is a kampányt, és kiálts fel a végén örömittasan: "Igen, 2 másodperccel hamarabb sikerült!". Mert más újdonságot nem fog hozni ilyen hozzáállással a játék.

Egyébként meg rakja csak fel a kollega a pecseket, mert vannak bugok a játékban.

formatuq
"mert szerintem ennek(és sok más) játéknak nagyon nem az a lényege, ami online folyik játék címén."

latom, te szereted a kihivasokat.

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

mike0013
nem hozzád beszélt, de semmi gond, csupán mondott egy másik lehetõséget koschwarznak... és a patchek nemcsak a multit javítják, igenis javítják a single player-t is!
(Ettõl függetlenül ha nem multiznék, akkor én sem tökölnék a patchekkel)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Engem nem érdekel te mit tennél. Én az alap Opposing Frontsal lejátszottam mindkét hadjáratot, plusz az eredeti játék amerikai hadjáratát is expert fokozaton, és semmilyen hibával vagy buggal nem találkoztam. Tök felesleges elkezdeni a százmillió patch fölrakásával pöcsölni, amikor azok amúgy is kizárólag a multit buzerálják, ami engem baromira nem érdekel, mert szerintem ennek(és sok más) játéknak nagyon nem az a lényege, ami online folyik játék címén.

Hát azért ez meredek kijelentés hogy "kizárólag a multi részt érintik", szerintem nézz utánna hogy mi mindent javitanak a patch-ek, aztán dönts hogy van-e számodra értékelhetõ javítás bennük, én ezt tenném legalábbis 😊

koschwarz
<#worship><#worship><#worship>na ez érdekelt, köszönöm<#law>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hagyd a francba a patcheket, azok kizárólag a multi részt érintik.

A hadjáratot bármiféle bug nélkül végig lehet tolni az alap OF-el.

robotnyk
ha csak az alap, és az opposing fronts érdekel, akkor elég a 2.301ig patchelni
Nem ez nem az a játék..mint ahogy a sherman plasma shielddel sem lehetett nyerni..á nem😊

koschwarz
szóval akkor nem egyértelmû hogy melyik patch-ig érdemes "feljavítani" az alapjátékot. ismétlem (jelenleg) csak a single érdekel.

vagy hagyjam a csába az egészet, és különösebb bugok nélkül végigjátszható az 1.0-ás változat?

Mit szóltok az 1v1 AM-be jelenleg bent lévõ Flooded Plains és Ruins of Rouen mapokhoz, én werhmacht-al nem tudtam rajuk nyerni, nektek mi a tapasztalat?

Az új patchban a T17 nerfelték. Ez nem az a játék amihez elég 1db egység (alá táp) a win-hez függ a maptól, játékos tudásától, szerencsétõl, stb. Abban én is egyetértek hogy édes kevés a régi játékosoknak amit a Tov ad. De lehet hogy muszáj volt ezt meglépni a Relicnél.

Csak részben van igazad. Az Opposing Fronts (nem force) egy teljes értékû kieg volt. Üzletileg abszolút nem kifogásolható, hisz több kampány volt benne, mint az alapjátékban, ugyanannyi frakció (melyek kellõen eltérõek is lettek az eddigiektõl), sok új map, és jó hibajavítások. Természetesen az egyensúlyt nehéz volt megteremteni, ezért sok új peccsre is volt szükség, mire beállt a ballance.
Aztán jött a ToV nevû gõzölgõ kakakupac, és a Relic a kedvenc játékcégembõl hirtelen egy anyagias, csak a bevétellel törõdõ valami lett. Ezt még az sem ellensúlyozza a szememben, hogy a csõd szélén álltak.
Itt jön ugye képbe, amit írtál, hogy kellett 1-1 tápos egység (álá T17), amivel el tudják adni a nyilvánvalóan fabatkát sem éri, patch szinten mozgó kieget. Amit persze meg is vettek a vérpistikék.

Szerintem meg jöhetne még egy kieg az orosz és japán oldallal normálisan kipofozva és akkor azt mondanám, tényleg jöhet a 2. 😊 A kiegyensúlyozásról annyit, hogy elég helyzetfüggõ, hogy mikor melyik frakció a jobb szerintem. Függ a játékostól, a játékosok számától, a pályától stb. Ez nem egy olyan játék, hogy minden A egységnek megvan a B párja. És szerintem pont emiatt nagyszerû, bár pár dolgon változtatnék az igaz.

Ez az egész patch dolog csak üzlet.
Megjelent az opposing force 2 új frakcióval. El kell adni tehát A PE kap über gyalogost Über armored cart, sok kis csóka látja mennyire könnyen lehet vele nyerni hát megveszi. Ha már megvették elegen akkor normalizálják az erõviszonyokat. De hopp megjelenik a Tales of valor abban még csak új frakció sincs a singli kampány meg röhej kb. 2 óra alatt végigi tolod. Hát akkor kap mindneki (aki megveszi) pár über sereget(pl T17 de majdnem mind) és ha már elegen megvették (mert tökük ki van hogy szopatják õket multiban) akkor hirtelen majd sikerül a balance. Reméljük nem kesz több kieg...
Teljesen érthetõ volt, hogy mit akart kérdezni a kolléga. Nem tudom mit görcsöltök ezen...

A patchekkel nem egyensúlyoznak, hanem folyamatosan változtatják a játék súlypontjait, hogy fenntartsák az érdeklõdést. Ami ma tuti egység, az lehet hogy három hónap múlva majdnem használhatatlan lesz.

Igen, az összes frakcióval fogsz tudni játszani multiban. Népek pedig az age of empiresben vannak. 😄

A Wehrmacht az nem nép. A PE sem nép. Eleve hülye a kérdés.

Because fuck you. That\'s why.

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, ha megveszem a Tales of Valort, akkor multiban tudok lenni az összes néppel? Vagy ahhoz meg kell vegyem az opposing fronts-ot is. (az alapjáték megvan)
Mert így majd személyesen is tapasztalod a különbségeket. Meglátod, hogy milyen volt régen, s milyen most.

koschwarz
na, mér? <#guluszem1> olvastam a patch-ek leírását, láttam, hogy a megjelent játékban még mennyit egyensúlyoztak, több patch-en keresztül. meg is lepõdtem, hiszen nagyon jó értékeléseket kapott a játék már alapból is.

Szerintem játszál úgy, hogy nyomod 3 napig 1.7-tel, 3 napig 2.3-mal, aztán 3 napig a legújabb peccsel. Lesznek majd érdekességek. 😊)

koschwarz
ja, csak gondoltam, egy csomó hasonló játéknál a peccsek egy idõ után csak a multiban javítanak...

Érdemes az utolsó peccsig leszedni, mert játékegyensúly beli dolgok és új pályák vannak benne.

koschwarz
sziasztok. az alapjátékhoz melyik verziószámú patch-et töltsem, ha csak a single player érdekel (egyelõre)? az 1.4-es elég, vagy ez a brutál 1.7G-s 2.101-es kell?

A rajongói oldalak 95%-ának pontosan ugyanígy zajlik le a tiszavirág életû életciklusa. Pontosan ezért nem veszi õket komolyan senki, teljes joggal.

Kedves CAC jelenleg készül az oldal, de sajna idõ hijján lassacskán+ami elözõ tárhelyen kész volt az megadta magát, így másik tárhelyen készítem az egészet elõröl😞
Igazábol csak egyszer kéne leülnöm normálisan elé azt pár nap alatt meglenne, csak megfogyatkozott a létszám aki az oldal tartalmában segített! Amúgy alap design kész!
Nemigen követtem, hogy ki melyik oldalt szerkeszti már, akkora volt a dolog körüli hercehurca. Gondolom akkor a másik arc írt ilyet. Visszafelé a 3.-4. oldalon van.

Az általam készített oldal már 80%os állapotban van csak még regisztráltatnom kell a domain nevet. Ez kb15 nap minden esetben. Utána tudok nekikezdeni a weben való munkának. Mivel ez a non-profit cucc így nincs módomban hogy egyéb projektjeim elé helyezzem sajnos. Egyébként két domain közt vacilok de most úgynézki companyofheroes.hu lesz. A másik értelemszerûen a coh.hu lenne, de aki játszik a játékkal az a hosszabbat is be tudja írni. Oszt ennyi. 😊 Én biztos nem mondtam hogy holnap indul 😄
Nem-nem. Volt itt minden. Hogy holnap indul, meg egyedien új funkció a replay nézés, stbstb.
Akkor rá is néztem az oldalra, és volt valami Û(kb 0 tartalom), de most még csak a domain sem jön be.

jaja, azok megvannak csak azt hittem h a tales of valorhoz is kész van már... mondjuk h csak 9 küldetés nagy melo nincs vele xd
Persze, hisz nem is mondták hogy mûködik csak hogy készül!

Az alap COH-hoz és az Opposing frontshoz van magyarítás, megtalálod õket a magyaritasok.hu-n, ahol a többi magyarítást.
A tales of valorhoz még nincs magyarítás.

Amúgy nem tudja valaki megmondani, melyik mod az amelyik elérhetõvé teszi a wehrmacht pioneert/egységeket az OF PE hadjáratában?

magyarosítást hol lehet letölteni? 😮 én ugy tudtam h még nincs kész hozzá...
Figyeljetek skacok!
Biztos emlékeztek, hogy pár hete többen is reklámozták, hogy csinálnak mindenféle-tökjó CoH közösségi oldalt. Na visszakerestem, és egyik oldal sem müxik. XD

aza.... akkor a 8gigás játék tartalmaz összesen 9küldetést?😮 nincs is hozzá több? a coh 1-ez több volt 😄😄😄
Valahol olvastam hogy ma karbantartás van.
Mondjuk miért ppont este 8-kor?
Sztem az új patchek óta elég sokszor nem lehet belépni, túl soxor.
Mert olyan gyorsan lõ, mint egy Puma vagy AC, de nagyobb eséllyel találja be a gyalogságot.
Mert a harcjármûveket stunolja, és olyan gyors, hogy körbekocsikázza simán az ellenfelet, és össze-vissza lövi közben.
Persze eltalálja a PAK ...egyszer, aztán egy alap mikróval szétszedi az AT-t.

bajgunar
Létezik? Hogy nem lehet bejelentkezni a RELIC-re, kb 20:00 óra óta???
Mert hiába LOGIN-olsz, (off) -on vagy!
Kéri a lemezt is. És be se lép.
Nektek is??? Vagy én vok béna?
<#boxer><#guluszem1><#wilting>