8857
-
HunZsoci #5361 Holnap akkor addig hello, jóéjt. -
#5360 Holnap felveszlek, és ha nem megyek sehova este akkor játszhatunk is.
Jó8! -
Fifus #5359 HUNFifus néven én is megtalálható vagyok, tényleg pörgethetnénk egyet. -
HunZsoci #5358 Amivel most játszom account név, GaryTaylorHun igy megtalálsz ha akarsz játszani. -
bgabor #5357 Játszatok már egyet(vagy többet), és linkeljétek be a replayt, tök zsír lenne. Bár nekem lenne eredeti tales of valorom, hogy tehessek egy próbát a prok ellen. -
HunZsoci #5356 De most mit tudnák mást tenni, hogy bizonyítsam neked, PE/WM játékosként, aki feldobott egy olyan témát, hogy túl erős a 2x panther 1000mp-ért, és sok amugy nem értetlen ember/rossz játékos írta neked, hogy NINCS igazad, mert kiragadott dolgokat állítasz egymással szembe, minthogy felajánlom, játsz PE vel, használd ki a szerinted túl erős egységet ellenem, aki amugy nem kimondott US-vagy Brit player vagyok. Egyébként jellemzően annyit tudok mondani neked, most ezt is vagy elhiszed vagy nem, hogy balance kérdésekben, általánosan elterjedt dolog, hogy a nem velem egy szinten lévő, hanem nálam sokkal jobb játékosok, az igazi pro-k is túlnyomó részt azon a véleményen vannak, hogy PE most ha leggyengébb népet kell keresni a 4.ból, a leggyengébb, de mivel azért elég jó balance van, természetesen velük is lehet nyerni, bárki ellen. És ez igy jó.
De azért attól, hogy PE túl erős lenne, vagy olcsón kapna meg valamit, nagyon messze állunk, ha nem hiszed, nem tudok mást, játszunk, és mutasd meg játékban, te mire gondolsz, hogy lehet visszaélni"abuse"-olni a méltatlanul olcsó panther battle grouppal. -
#5355 Ha játszani is fogok veled, BIZTOS nem azért hogy bizonyítsam az igazam.
Egyébként meg adott frakciók balance-ját kb., azonos szintű playerekkel lehetne összemérni, (ha már ezt forszírozod).
Egy szó mint száz, játszhatunk egyet-kettőt, hogy aztán verhesd a melled, hogy igen én megmondtam. -
HunZsoci #5354 Most olvastam hogy automatchben ne álmodozzunk ilyenekről hogy command tank, kitüntetéssel....
Hmmm. ha nem cseréled ki egy késői olyan nagyobb életű stuartra, ami nem tud canister shotot sem lőni(Staghound), a command tank kötelző vétel ahhoz, hogy lehessen firefly-od, tehát alap esetben, VAN command tankod a firefly-od mellé, az csak szándék kérdése hogy ott tartod e, vagy elkótyavetyéled a bonuszt, amit ad. A veteránság JÖN, ahogy jól használsz bármilyen gépet, emplace-mentet a command tank közelében. Ez nem álom, ez a valóság^^---> Isten hozzott:P -
Fifus #5353 Igen olyankor én is csak "gondolok" pár M10-re, és két-három AT-re az 50 munis upgraddel.
Bár mint megbeszéltük, ritkán jut el egy játék a pantherekig. -
HunZsoci #5352 Figyelj, azokból a hozzászólásaidból kiindulva, amiket itt írtál, nem bántásból, sosem becsülnék le ellenfelet előre, úgy gondolom, SZIVESEN szeretnék játszani veled, remélem tisztesen helyt fogok tudni állni ellened, akár úgy is hogy PE vagy, és hozod late game-ben a "félelmetes" leértékelt árú panther groupot^^ én leszek US, vagy akár britt is(bár tényleg nem azokkal vagyok jobb, inkább a német oldallal játszom, való igaz, közelebb áll hozzám a történelem miatt).
Amugy azért kiváncsi leszek, mire neked bejönnek az új pantherek majd, egy KIEGYENLÍTETT játéknál, hogy oldod meg azt a pár jól elhelyezett AT gunt, + aknát+ M10/Shermant ami várja majd őket, vagy ha britt oldalon leszek, némi 17 pounder emplát, kis firefly támogatással.
Mert tudod, a kiegyenlített játék azt jelenti, hogy mikorra PE behozza a 2xpanthert, a túloldalon is vannak ám olyan csúfságok, amiket oda írtam följebb pár sorral. NA, egy szónak is száz a vége, játszunk!!! És majd elválik mi merre hány méter.
-
#5351 Elméletben bárki tudja ám, mi ellen mit kéne gyártani, még én is. Szoktam is ám "kommandtankos" veterán Fireflyokra, vagy M10-ekre (legalább 4 db) gondolni amikor bejönnek az új pantherek, főleg akkor miután kínkeservesen kilövöm az előzőeket.
A WM-nál legalább megkeresték az árát, meg kivárták az idejét. -
CAC #5350 PE-vel Zsoci profi. -
Fifus #5349 Úgy értem írja az elméletet, hogy mit kellett volna, egyebek. -
Fifus #5348 Zsolti mindennel játszik, épp csak britjét nem láttam még. Tényleg jó elméletben, miközben játszunk is sokszor írja, amit egyáltalán nem bánok. -
#5347 1.Tessék megnézni: #5342-es repit, utána lenoobozni a másikat.
2.Ilyeneket írsz hogy command tankkal, kitüntetéssel.LOL.
Hát nyilván, de automatchben ne álmodozzunk ilyesmiről.
3.CAC utolsó mondata: Elméletben jó vagy, (aztán ha megjelenne egy VÉGIG !kiegyenlített! játék végén ráadás két panther, kívácsi lennék húznád-e a szád, vagy csak ennyit mondanál, "Ja csak két párduc, máris kilövöm őket!"
4.A kritikádból gondolom hogy némettel szoktál játszani 1v1-et.
-
CAC #5346 Köszi Zsoci! Nekem nem lett volna türelmem, időm ezt így kifejteni.
Látom elméletben még mindig jó vagy. XD -
HunZsoci #5345 Pont jó dologról nyitottál vitát kedves Troy, mostanában PE vel szerencsétlenkedem, és a panther group árához hozzá tudok szólni sztem elég jól, elötte épp WM el toligáltam, jó sokat.
Na szóval, te pár apróságot kifelejtesz, mikor kiragadva hasonlítod össze a PE 2xPanthert 1000 mp-ért a Wm 600mp és 110fueles pantherjeivel.
1. A PE NEM tud hozni Fuel nélkül AT gunt, mint ahogy a WM tud, már rögtön T2-n, ami még láthatatlan is, a PAK betölti gyönyörüen azt az űrt, csak mp-böl, aminek a betöltésére szolgál late game-ben a panther.
2. A WM panzerschreck mindenféle fejlesztés nélkül már T2 n elérhető a Wm nek municióból, ami PE nek szintén fueles fejlesztés, valamint nem tudom tudod e, sokan nem tudják, a WM schreck JOBB mint a PE schreck. MEGINT plusz pont a WM anti tank lehetőségeknek.
3. A PE igazából pont abban a játékszakaszban a legsebezhetőbb, ahol a WM kezd erőre kapni, ez a középjáték, mivel PE ként NEM a heavy tankok a late gameben a fő fejfájás, hanem a középjátékban hamar megjelenő és jól microzott light vehicle-k, mint pl. az M8/T17, vagy egy gyors Stuart. A Panther group nem az átütő fegyvere a PE frakciónak, nem tud olyan shock hatást elérni, mint egy US az M8 al, vagy a WM egy fast tech pumával, a panther group egy szükség megoldás, semmi több, végjátékban a többi heavy tank ellen.
Valamint, ne felejtsük el azt sem, hogy 24 popcapet fenttartani, és 1000Mp-t összevárni, egy végjátékban, nagyon nagyon kemény pillanatokat tud ám okozni, én inkább fizetnék azért kicsit többet, akár 600mp-t, csak egyenként lehessen behívni a panthereket, komolyan, ez javítana a PE játékos helyzetén, nem rontana, meggyőződésem!
4. Amit írtál, hogy a Firefly, az egy szar tank, és kb. egyenértékűnek nevezted az M10el(ami szintén nem szar ám, csak ki kell tudni használni a mozgékonyságát), azért mindent elárul a szintedről, most komolyan.
Annyit mondok neked, hogy a Friefly jó kezekben, a játék LEGJOBB anti tank harckocsija, command tankkal a közelben, főleg ha veteránságot is kapott már, olyan messzire lát-lő, olyan gyorsan lő a bonuszok miatt, olyan átütési képességei vannak, kis overrepairral jó sok életpontja, hogy aki azt mondja hogy nem jó, meg nem éri meg az amugy NEM drága árát, hogy azt kell mondjam, csak NOOB beszél ilyen hülyeségeket, nem bántásból, de ezek a tények.
Uff, én szóltam^^ -
CAC #5344 Komolyan mondom idejét sem tudom mikor láttam itt utoljára ripléjt. Mindenki jött a saját kis hihetetlen történeteivel, de amikor előálltam a szokásos "repet, vagy meg sem történ" dumával, hirtelen mind befogta a száját. :)
Köszi Fifus már csak ezért is! Este megnézem jól. :) -
Fifus #5343 Egyben kérdezném, hogy helyénvaló volt-e a Luftwaffe? -
Fifus #5342 darwin vs roo spam -
CAC #5341 Vicces olvasgatni, amiket irogatsz. M10 = Firefly?
Én meg olyan repet láttam, ahol jetpackes tehenek röpdöstek. Mivel kb semmi konkrétumot nem írtál, vagy épp linkelted be a repet, így nem lehetett megítélni min ment el a meccs. Bár az elég nagy baj, mondhatni ökörhiba, hogy nem volt Firefly. Az emplák szintén szeretik megenni a Párducokat...főleg, ha egy T0-ás egységgel buttonolod előtte.
-
#5340 Pont arról beszélek hogy ha egy meccs kitolódik, ami már amúgy is felvett egy ritmust, nagyon nehéz az egyszerre érkező párducokkal elbánni, főleg úgy, hogy a PE player "rendes" árat se fizetett értük.
"Az esetek 90%-ban nincs lehetősége a PE playernek behívni őket, csak béna ellenfél esetén, aki engedte, hogy a késői játékra ennyit ki tudjon gazdálkodni a PE player." Ha belegondolsz egyik szavad üti a másikat, mivel egy béna playert, ennyi idő alatt, mással is letud nyomni egy PE játékos.
Nem régen néztem egy repit, Angoville, brit(jerryisdead) vs. PE(germaniasblessing), ahol a brit player a semmiből hozta vissza a meccset, és nyert is volna, ha a PE játékos a végére, nem tudta volna folyamatosan hívogatni befelé a párducokat.
Firefly-t, nem csinált a srác, de az árához, meg a szintjéhez képest, az a tank egy kalap sz@r. M10 szint, csak 100!!!fuelért.
-
CAC #5339 Ja. :) -
#5338 nem is állt más a szándékomban, csak számszerűsíteni azt, amire rávilágítottunk az előzőekben :) -
CAC #5337 Ez egyrészt csak tájékoztató jellegű. Ha kiszámolod a jelenlegi patch alapján a helyzetet az a mérvadó.
Másrészt semmit sem lehet magában nézni. Itt frakciók kiegyensúlyozásáról van szó, nem pedig egy-egy kiragadott egység összehasonlításáról.
Harmadrészt a szemben álló felekről volt szó, tehát us&brit vs pe. Épp elég nehéz ezek egyensúlyát megoldani, nem hogy még a szövetséges frakciók egymás közti balance-ára figyelni.
-
#5336 még néhány verzióval ezelőtt készítettem egy táblázatot az egységek összesített erőforrásigényeire vonatkozóan. az értékek azóta a balanszírozás miatt változhattak, de nagyságrendileg talán nem.
a PE panther group-hoz összesen kell 2595 mp, 235 fuel, 16 pop és minimálisan 536 másodperc.
a WE egyetlen (első) darab párducához ehhez képest 2140 mp, 370 fuel, 12 pop és 670 sec. -
Ricco101 #5335 Nah újabb probléma. Remélem, hogy csak a gépem miatt van, és nem a azért mert netán hibás lenne a verzióm. Se kampányt, se Skirmish (remélem jól írtam le a nevét.) játékot nem tudok elkezdeni. A multit meg meg sem mertem próbálni. Amikor betölti a mapot és rá kell nyomni a 'press any...' (nem tom jól fogalmaztam e meg, de nem ez a lényeg.) egyszerűen lefagy a játék. Vagy teljesen lefagy és csak a feladat kezelő segít, vagy pedig kilép a játékból és kiír ilyen hát valami error-hoz hasonlító szöveget (kb. mint amikor összeomlik a Firefox vagy opera, és mondja, hogyha akarom, akkor bejelenthetem az összeomlást...). Szóval most ez a helyzet. Nagyon remélem, hogy csak az ócska gépem a hibás... -
#5334 Majdnem teljesen ugyanezt akartam írni énis. -
CAC #5333 Ha kiragadod a valós környezetéből, akkor szó szerint véve kevés a 2 párducért 1000 MP, viszont ha megnézed, hogy mennyi fejlesztés kell ahhoz, hogy elérhetővé váljon, akkor teljesen jó.
Az esetek 90%-ban nincs lehetősége a PE playernek behívni őket, csak béna ellenfél esetén, aki engedte, hogy a késői játékra ennyit ki tudjon gazdálkodni a PE player. -
Fifus #5332 PE-vel így is elég nehéz a játék. Nem mondom, hogy drága az 1000 MP, csak PE-vel late game-ig eljutni egy jobb vagy hasonló szintű usa ellen így is mókás. -
#5331 Na akkor megírom ami régóta nyomja a szívem.
PZE, Panthergroup. Felemelném az árát mondjuk (legalább) 1500 Mp-re a mostani 1000 helyett. Vagy 1000 Mp 200 fuel. De, sima 1000Mp EGYSZERRE két párducért kicsit kevés... Vagy csak egyszer lehetne behívni. Lennének ötleteim.
Ez kb. olyan mint, ha a britnek megvan az összes tütükéje, kapna 1200Mp-ért egyszerre két Pershinget. Nem is lenne olyan rossz. Ehhez szóljatok hozzá! -
#5330 komolyan mondom, az elmúlt napokban nem tudtam mire vélni, hogy honnan ez a napi 20 új hozzászólás, van amikor hetekig kell várni akár 1-re is. :) aztán kicsit illúzióromboló volt, hogy magával a játékkal gyakorlatilag egyetlen hozzászólás nem foglalkozik. :(
értem én, hogy ez fórum, és vélemények ütköznek, szerencsére viszonylag kultúrált mederben, de szívesebben olvasnék konkrétan a játékkal kapcsolatos észrevételeket, eszmefuttatásokat. -
CAC #5329 Skacok nem akarjátok ezt a flémre vinni? Vagy gumiszoba vagy betonkeverő vagy nem tudom hogy hívják itt az sg-n. -
uwu #5328 Miről is akartatok meggyőzni tulajdonképpen?
Arról hogy egy meccsnek 45 percesnek kell lennie?
Vagy arról, hogy a jó játékos sokat klikkel?
Van itt minden.
Az egyik tömény hülyeség, a másik meg a nyilvánvaló tények felesleges ragozása. -
uwu #5327 Örülök neki, hogy ebben a topikban is sikerült felderítenem kik azok akikkel lehet normálisan beszélni, és kik azok akikkel nem.
Nem új a jelenség, végül is bármiből lehet flémet csinálni.
Sajnos ebben a közösségben is akadnak King Punisherhez hasonló emberek, akik lehúzzák a színvonalat. -
bgabor #5326 Hagyd csak, az élet túl rövid ahhoz hogy droidok győzködésére fordítsd. -
uwu #5325 LOL
Ez minden?
Te még a flémeléshez se értesz.
Van még pár ehehz hasonló kép amiket érvek híján szoktak bedobálni a fórumtrollok.
A színvonal megvan munkásosztály rulez! -
uwu #5324 Nincs benne ilyesmi.
Csak fröcsögtök össze-vissza, és nem húszan hanem ketten. -
#5323 -
CAC #5322 Szia Robi!
Igen-igen. Flekkennek lementettük az adatbázis. Ma remélem lesz időm felrakni egy ideiglenes oldalra, aminek a címe: http://www.hungarian-titans.madcat-studio.hu
Ha beregelődik a domain (kn másfél hét), akkor letisztul a domain. A fórum addig is ugyanúgy használható lesz, mint eddig, megmaradnak a régi hsz-ek is.