Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Érdekes, h letolok 10 meccset, only STREAK-al, és lvl 1 -röl, lvl 4 leszek.
Láttam gyökér Britt-et, 2/9 es stattal, lvl 9-en!!! 9 vereség mellett???!!! <#wow1>#wow1> Érthetetlen.
Kidobhatnának, egy olyan ablakot is, ahol látod, h hány XP-nél jársz, és még mennyi kell a köv szintig.
Meg pl egy olyat is, h kiirja, meccs elött, h mennyit fogsz bukni kb, ha elveszted a meccset. Kikalkulálhatná!
Így láthatnád, hogy kikkel, miért is akarsz megmérközni.
Megéri e összeröffenni velük, h 1 szintet lépj, vagy bukta -2 szint, ha elesel.
Sztem. Magánvélemény, ötlet.
Csipesz.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Automatchet az utóbbi 1-2 hete nem igen toltam mert csak este vagyok akkor meg elég skilles emberkéket szokott kisorsolni a cucc. Azt meg nem szeretem mikor én (lv 8 WM) egy lv 2-es társammal küszködök a két lv 10-es ellen. Sajnos sok meccs dõl már el így a sorsoláskor 2v2 ben. Megcsinálhatnák, hogy kiírja a program, hogy nem talált pont nekem való játékosokat és, hogy akarom e, hogy akárkikkel összerakjon. Vagy pl. azt is megoldhatnák, hogy vagy csak 2US vs 2WM legyen vagy csak vegyes csapatok, persze amikor van elég player, mert 2brit vagy 2PE elég zúzda tud lenni adott mapokon, fõleg 2 brit. És itt is feltehetné a progi a kérdést hogy akkor jöhet e bármilyen meccs. Persze ezek csak az én ötleteim de mindenképpen úgy gondolom, hogy a zsebünkben való turkálás helyett ezzel a részel is lehetne mit foglalkozni.
Arról még nem is beszéltem akkor, hogy a relic mostanság össze vissza látja a barátaimat, hol online, hol nem, hol játszik, hol csak looking szóval káosz...
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Amúgy meg gratulalok a relicnek az uj rangrendszerhez. Egyszerûen tragédia. Mostmár tleg nem lehet tudni kik milyen erõsek. Lehet valaki lv. 10 30 meccsel és egy totál noob. De lehet ugyanugy egy pro is. Fantasztikus... Gondolom azt akarták, hogy gyorsabban lehessen sikerélményt szerezni. Hát részemrõl jöhetne vissza a régi rendszer...
Nekem ugyanis csak az alapjatek van meg regota, erdemes ujra elovenni, vagy a regi alap tankokkal eselyem sincs nyerni?
hoy ehh
Egyébként meg rakja csak fel a kollega a pecseket, mert vannak bugok a játékban.
latom, te szereted a kihivasokat.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
(Ettõl függetlenül ha nem multiznék, akkor én sem tökölnék a patchekkel)
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A hadjáratot bármiféle bug nélkül végig lehet tolni az alap OF-el.
vagy hagyjam a csába az egészet, és különösebb bugok nélkül végigjátszható az 1.0-ás változat?
Aztán jött a ToV nevû gõzölgõ kakakupac, és a Relic a kedvenc játékcégembõl hirtelen egy anyagias, csak a bevétellel törõdõ valami lett. Ezt még az sem ellensúlyozza a szememben, hogy a csõd szélén álltak.
Itt jön ugye képbe, amit írtál, hogy kellett 1-1 tápos egység (álá T17), amivel el tudják adni a nyilvánvalóan fabatkát sem éri, patch szinten mozgó kieget. Amit persze meg is vettek a vérpistikék.
Megjelent az opposing force 2 új frakcióval. El kell adni tehát A PE kap über gyalogost Über armored cart, sok kis csóka látja mennyire könnyen lehet vele nyerni hát megveszi. Ha már megvették elegen akkor normalizálják az erõviszonyokat. De hopp megjelenik a Tales of valor abban még csak új frakció sincs a singli kampány meg röhej kb. 2 óra alatt végigi tolod. Hát akkor kap mindneki (aki megveszi) pár über sereget(pl T17 de majdnem mind) és ha már elegen megvették (mert tökük ki van hogy szopatják õket multiban) akkor hirtelen majd sikerül a balance. Reméljük nem kesz több kieg...
Because fuck you. That\'s why.
Egy olyan kérdésem lenne, ha megveszem a Tales of Valort, akkor multiban tudok lenni az összes néppel? Vagy ahhoz meg kell vegyem az opposing fronts-ot is. (az alapjáték megvan)
Igazábol csak egyszer kéne leülnöm normálisan elé azt pár nap alatt meglenne, csak megfogyatkozott a létszám aki az oldal tartalmában segített! Amúgy alap design kész!
Akkor rá is néztem az oldalra, és volt valami Û(kb 0 tartalom), de most még csak a domain sem jön be.
A tales of valorhoz még nincs magyarítás.
Amúgy nem tudja valaki megmondani, melyik mod az amelyik elérhetõvé teszi a wehrmacht pioneert/egységeket az OF PE hadjáratában?
Biztos emlékeztek, hogy pár hete többen is reklámozták, hogy csinálnak mindenféle-tökjó CoH közösségi oldalt. Na visszakerestem, és egyik oldal sem müxik. XD
Mondjuk miért ppont este 8-kor?
Sztem az új patchek óta elég sokszor nem lehet belépni, túl soxor.
Mert a harcjármûveket stunolja, és olyan gyors, hogy körbekocsikázza simán az ellenfelet, és össze-vissza lövi közben.
Persze eltalálja a PAK ...egyszer, aztán egy alap mikróval szétszedi az AT-t.