• uwu
    Majd ha elolvasol pár hsz-t tőlem talán könnyebben megértesz. Természetesen túloztam, hogy kiemeljem a különbséget. Az vezetett ehhez, hogy eddig itt valahogy nehezen értitek meg amit írok. Azt hittem hogy könnyebb lesz így, de sajnos a nem megértés ezzel csak félreértésbe csapott át.

Persze, itt is van szöveg, de szerintem nem annyira ütősek mint a másik játékban. Valahogy vérszegényebb ez a világ. Ezen persze nincs mit csodálkozni, hisz reális, a másikban meg olyan világba csöppensz ahol a brutalitás és a gyilkolás öröme természetes az ottani lények számára.

Azt akarod mondani, kissé parasztra sikerült megfogalmazásban, hogy csak nekem tűnnek extrának, többnek a DOW-os szövegek mint amik COH-ban vannak?

Nem értem mire ez a nagy ellenkezés, még csak rossz véleményt sem írtam. Ennek a játéknak is megvan a varázsa. A realitás is meghozza az eredményt, mondjuk egy tigris látványa, és annak motorjának duruzsolása is megteremt egyfajta hangulatot, főleg ha nekiáll írtani.

Miért fáj neked, ha le merem írni a véleményem? És mégis hogy lehet egy vélemény hülyeség? Nem én tehetek róla, hogy ilyen benyomások érnek, ha ezekkel a játékokkal játszok.