Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AndrewT
létezik, és az a 3 küldetés is ugyanazon a mapon zajlik, csak más a megvilágítás... 😊

az létezik h pl a Tigrises küldetés 3 missiobol áll? meg akkor a többi is? 😮
Miért olyan gáz ez a T17? Minden Wermacht player alapból kihozza a PAK löveget az elsõ negyedórában, hogy ne lehessen M8-al lerusholni. A granadierek panzerschreckjeit se szereti gondolom.

Kérdezhettem volna úgyis, hogy mi a pöcsömnek egy stratégiai játékhoz magyarítás, de gondoltam úriember leszek. 😄

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

cikasz
Teljesen mind1 mert az új verziókhoz nem jó a magyaritás 😞

http://www.akciofigura.hu

Miért nem installálsz egy angol CoH-ot? Azt már lehet magyarosítani. Csak jó hozzá a serialod.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

mascarun
Szerintem nem lehet megoldani! max ha szerzel angol nyelvi fájlokat és azokat magyarítod!
vagy valaki átküldi a magyaritás fájljait install után!
De ez csak TIPP nem biztos hogy sikerülne!

Hello!nem tudja valaki véletlenül hogy eredeti német verziójú COH OF hogy lehetne magyaositani?Mert csak az angol verziót magyarositja!Valakink ötlet?Válaszokat elõre is köszönöm!

Szerintem a T17 spam minden játékstílusban erõs, csak 1v1-ben nehezebb a feszes tempó miatt megcsinálni.

Szerintem 2v2-ben volt imba T17 1v1 soha nem volt vele gondom.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Jaja, a T17 várható volt. Mondjuk én késõbbre vártam a nerfet. Ez egy elõre bekalkulált "táp"egység volt. Futótûzként terjedt a híre, és sokan szerintem ezért vették meg a ToV-ot.

Oroberto:
Nálam szintén nem lövõset játszott, ezért vártam a javítását. Nem táposabb, mint a Flak.

Már épp ideje volt nerfelni a t17et. A strafe is reálisabbnak tûnik és újra van értelme MGt rakni a házba..így legalább már megint van értelme lorrainen játszani.

Bofors szerintem nerfelve marad=használhatatlan AT meg lehet ugyan az a bug okozta ami az MG nestnél volt

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

azokat majd a 2.7ben, azért ez is valami, addig bétateszteljünk 😊

Navégre! Mondtam én, hogy peccs lesz. 😊
Viszont úgy látom csak a brit mg nest-et javították az emplák közül. Mi lesz az AT vel és a Bofors-szal?

AndrewT
na igen de ez német verziót nem magyarosit:S

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Hello!Azt nm tudja valaki hogy a német verziós sima COH-t hogyan lehetne magyarositani mert nekem német nylevû a játék mivel onnan hozták mind a 3 részt:S
Ha vkinek van vmi ötlet elõre is köszi!

ÜDv

Õszintén remélem, hogy most telepítik a 2.3-ra downgradelõ peccset! 😊

Azóta sem megy
Néha szokott gond lenni.

Nektek sem lehet bejelentkezni a relic onlinera? Vgay csak nálam van gond?
Naja.

Persze de azért jó hír hogy veszik és azért online-ban ami számomra a lényeg nem ad keveset.

Ez leginkább a : elõtti rész érdeme, nem a ToV-é. 😉

2009 22. hét Teljes árú játékok TOP 20 (minden platform)

1. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
2. Company of Heroes: Tales of Valor !!!!!
3. Grand Theft Auto IV
4. X-Men Origins: Wolverine
5. Fear 2
6. Flatout 3: Ultimate Carnage
7. FIFA 09
8. Call of Duty: World at War
9. Counter-Strike: Source DVD
10. Guitar Hero III Legends of Rock + gitár
11. Táltos Paripám 2
12. LEGO Batman
13. Euro Truck
14. Lord of the Rings: Conquest
15. Need For Speed: Undercover
16. World of Warcraft Battlechest
17. Rise of the Argonauts
18. Sacred 2: Fallen Angel
19. Heroes V: A kelet törzsei
20. LEGO Indiana Jones

mascarun
Köszönet!
Az jó buli lesz!

igen <#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

mascarun
HAIL!

Na eljutottam odáig hogy megvettem eredetibe a cuccot!(Tecsóba még mindig 2000péz)
Ha most játszani akarok neten akkor sorban le kell húznom mind a 666 patch-et és felpakolni ?

hát biztos örökbe fogadni is tudni kell, de szerintem adaptálnit szerettél volna írni 😊)

formatuq
az okos jatek arrol szol, hogy mennyire tudod rakenyszeriteni az ellenfeledle a te taktikadat. pl "rabeszelni" a brit-tet hogy legyen engi, hivjon be nagy boszme churchilt 😊

Ezzel azt akartam mondani, adoptalni tudni kell, de a legjobb ha te diktalod az iramot.

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

m0tTh0w
Most lõttem délután. <#vigyor3>

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

ok,ok elhiszem. csak azért kérdezem mert tegnap felépítettem és senkit nem szedtek össze. 😊 de majd még próbálkozom
Briteknek kötelezõ!!!!

150 mp-ért egy idõ után kapsz 450 mp értékû egységet. Még szép, hogy megéri. 😊

Persze hogy van értelme és elég nagy távolságban szedi a sebesülteket.

Medical-al kapcsolatba kérdeznék, van értelme? Ugye csak egy bizonyos szûk körben van értelme? Azaz csak a medical körül szedik össze a katonákat?
Szerintem rakd fel az OF-et, és ezt írd felül az elõzõleg elmentet, szûz peccselésû gémmel. Akkor lesz reg bejegyzés és friss peccs is. Én így szoktam. 1-2 reg kulcsot tudok, de nem vágom milyen egyéb bejegyzések vannak még, nem volt kedvem még kísérletezgetni.

Üdv!

Azt nem tudja valaki,hogy mit kell a registrybe beírni,hogy a patch feltelepüljön?
Egy párszor már újraraktam a windowst,és ilyenkor még elindul a coh a régi telepítésbõl(játékot mindig a D-re telepítek),függetlenül attól,hogy az új windowshoz nem lett telepítve,mûködik is frankón,amíg ki nem jön egy új patch. Ilyenkor azt mondja az uj patch,(jogosan)hogy nincs telepítve a játék. Ez igaz is,csak elég idõigényes felrakni az opposingot,meg még 10 patchet utána. Nagy dolog lett volna relicéknek egy rohadt tallózás gombot berakni a patch telepítõjébe.

Britekkel a 4. pályán hogy lehet megszerezni a kitüntetést, nem jön elõ a feladat?

Még annyit, hogy a gyalogságnak ne csak brent adj, hanem kombináld puskagránáttal is, ugyanis az nagyon jó a tömegoszlatáshoz, illetve a fedezékben lévõ egységek ellen.
Továbbá PE ellen már nem olyan egyszerû az élet, hogy "ha nincs benzin, nincs tank", mert a Hetzer ugyebár MP-bõl jön, és igazán gonosz egy kreálmány. (hozzátenném nagy-nagy örömömre 😊 )

Régebben én nagyon sokat játszottam Brittel szóval nagyából képpen vagyok mit kell velük csinálni sajnos lassúak és kiszámithatóak de erõsek. Elöször is Recon squad legközelebbi Hi RES municiora HAdnagy majd még egy osztag utánna kamion mozgatás majd bren carrier upgrade Bren Carrier kötelezõ mert ezzel fel tudod tartani motor hogy ne tudja rombolni az emplákat épités közben legalább 3 osztag kell ha megvan próbáld egyben tartani õket elöször recon hadnagy külön foglalnak majd ha van mapod és még 2 osztagod akkor együtt tartsd õket hátul legyen a hadnagy mert egybõl öt akarják kilöni és csak vele tudsz vetezödni. Medical is kell hogy épits mert drágák az egységeid nagyon kell rá vigyázni egy egység meghal 450 MPower hátrány Field Support Truck Hi Fuelre kell rakni Hogy legyen Mibõl tankot gyártani! Osztag upgrade brenre mert gépet lassit és jó inf ellen is. próbáld elvágni az ellenfelet a nyersanyagtól ha megvan vagy lövészárojkal osztag otthagy vagy mg nestete oda. Majd 3 kamion tank gyártás közben használj kommandot esetleg mg mögé ledobva. Én werhmactnál nyersanyag elvágást használtam a játék elején + Churcilt mert fuel nélkül nincs Werhmacht tank.

NEm voltam nagy Bren-es de most kipróbáltam, gyártottam és upg mgm-re majd ha kell armor. Hát... Az elsõ 5 percben volt értelme, de olyan kínkeservesen szedi le a gyalogságot, hogy nagyon. Baromi idegesítõ, hogy ugye csak elõre lõ és mire odafordul valahova lemegy a nap. Szóval nem lopta a szívembe magát. Ennek ellenére annak aki már jól tud velük takitázni biztos hasznos. Én eddigi játékok során a következõ sorrendet játszottam (átlagban mert ettõl van eltérés) tommy, lieutenant, vagy tommy vagy field support track, captain, stuart kb ennyi. nagyon ritkán jön be cromwell.
A játék arról szól, hogy ki mennyire gyorsan tud gondolkodni, jobban alkalmazkodni az ellenfél taktikájához, és kibillenteni az ellenfelet az egyensúlyából. Olyan mint a sakk, csak nem látni a másik minden lépését.
Én a britekkel agresszívan szeretek játszani. A Brenekkel vadászok a foglalgató piokra, és közbe igyekszem a kulcspontokat foglalni. Ha lehet egy két emplacemantet is lerakok, csak ugye már kicsit lutri lett ez. A Stuart inkább PE ellen lehet jó. Mardereket röhögve eszi, ahogy minden könnyebb jarmûvet is. Ha jönnek a rakétások akkor kell neki egy kis támogatás erre jók lehetnek a rangerek. Tehát használható kütyü. Én pl. nagyon ritkán gyártok le akár egy Firefly-t is max Cromwell tankokat addigra már ált. eldõl a meccs. Én úgy gondolom a tehát, hogy a legjobb védekezés a támadás a britekkel. Az viszont baj hogy eléggé függenek a sorsolt maptól. De ez a PE-re is igaz. Velük britek ellen úgy játszom, hogy kihasználom a britek lassúságát és foglalok ezerrel. Igyekszem elkerülni a konfrontációkat a csatatéren, csak foglalok a játszmák elsõ részében, illetve ha lehet megkeresem a hqját. US és WM egészen más tészta õk véleményem szerint nem függenek annyira a mapoktól hála a mobil mgknek, mortaroknak, mobil AT gunoknak és csipásoknak.
Háát, nem vagyok nagy brit játékos. Azt nemigen lehet megmondani, hogy mit/milyen sorrendben érdemes építeni. Nagyon sok taktika van a játékban, és megvannak ezek counter-jei is. A lényeg, hogy rájöjj az ellenfél melyiket alkalmazza ellened, és tudnod kell elhárítani azt.
És ez nem csak a britekre igaz, hanem az összes frakcióra.
Briteknél a lényeg, hogy elvágd az ellenfelet az utánpótlástól, miközben te a legtermékenyebb pontra települj. Az, hogy milyen egységekkel éred ezt el, tulajdonképpen másodlagos.

Meg egyáltalán, hogy érdemes haladni? Miket fejleszteni, gyártani?
ok, CAC kicsít tessék okítani taktikákkal (briteknél)
panzer grenader ellen mit érdemes csinalni ha 30-an ömlenek és rakétavetõkkel nyomják?
Nem. Alapban egy sima BC egységet képes szállítani, és némi tûzereje van gyalogság ellen. Ha upgrade-eled MMG carrier-é, akkor nem tud egységeket vinni, viszont nagyban megnövekszik a hatóereje a könnyen páncélozott jármûvek ellen. Az AP shell képesség csak hab a tortán. A segítségével még a közepesen páncélozott jármûvek (Puma) is szétlõhetõek.

Várjunk, Bran upg alatt az armor piercing.et értitek ugye?