8857
-
CAC #5321 Örülök! :)
Szívesen! -
bgabor #5320 Már a többiek kifejtették, hogy pontosan mikben hazudtál a játékkal kapcsolatban. Ha esetleg nem emlékeznél rá, akkor olvasd vissza az utóbbi 40 hozzászólást. Én nem fáradok azzal hogy észérvekkel győzködjelek, mert én is jól ismerlek már a fórumról, tudom hogy egyelten gondolatot sem éri meg rád pazarolni. Elvégre a nyugdíjasokat se próbálja meg észérvekkel győzködni az ember. -
uwu #5319 És mi lenne az ami nem úgy van a játékban ahogy leírtam?
Nagyon gyenge eresztés volt, gyúrjál még kicsit!
Van esetleg valami mondanivalód is, vagy elégedjünk meg egy burkolt kurvaanyáddal?
Ismerlek már, tudom, hogy mire megy ki a játék. -
bgabor #5318 Faszkodás? Ez meg milyen szó? Gondolom a győzikesóból tanultad.
Komolyra fordítva a szót, az a nagy helyzet, hogy az egész topicközösség erősen komolytalannak tartja a hozzászólásaidat, a stílusodat pedig kötekedőnek. Ha lenne moderátora a topicnak már rég kivágott volna téged a fenébe flémkeltésért.
Gondolom profik meccseinek visszajátszásait azóta se néztél, továbbra is zöldfülű kezdő noobként osztod az észt a játékról.
Egy dolgon azért gondolkodj el: Ha nyolc-tíz ember szerint beszélsz hülyeségeket(ennyien adtak hangot eddig itt ilyen véleményüknek), akkor vélhetően bizony te vagy a hülye és nem mindenki más.
Biztosan ismered a mondást: "Mindenki hülye, csak én vagyok helikopter"
Felvehetnéd ezt a mondást is az aláírásodba a többi rettentő komolynak szánt marhaság mellé. -
oroberto #5317 Szia Cac. Át tud költözni a HT fórum? -
Ricco101 #5316 Igen, így már sikerült. Köszönöm szépen a segítséget, CAC. Végre multizhatok -
uwu #5315 Az attól függ milyen meccsről van szó.
Ez a faszkodás amit itt most levágsz kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy a vizilabda szar sport, mert nem 90 perces egy meccs. -
uwu #5314 Egy tized másodperc nem annyira kevés ám.
Nyomogasd valamelyik billentyűzetet egy percig, aztán számoldd meg mennyiszer ütötted le.
Ha ennyire nem vagy tisztba vele mennyi az annyi, biztos meg fogsz lepődni. -
CAC #5313 Azt a fájlt kell törölnöd, amit a hibaüzenet említ. Jelen esetben ezt:
"C:/Program Files/THQ/Company of Heroes/WW2/Archives/WW2ArtLow.sga"
Feltehetően miután kitörölted tovább fog menni. Ha más hibás fájlt talál, akkor azokat is kiírja majd, azokat is törölni kell. Jegyezd fel, hogy mely fájlok voltak hibásak.
Ezután akár ide is beírhatod, hogy küldje el neked valaki ezeket. -
Fifus #5312 Megnézném annak az ujjait, meg egerét, aki "tizedmásodperc" alatt kattint vagy reagál. -
bgabor #5311 Éppen azt magyarázom, hogy teljesen abnormális hogy egy meccs 5-10 percig tartson. Szerintem a 40-60 perc az ideális. -
Ricco101 #5310 Hát nem igazán értettem, amit írtál. A patchet sajna nincs kitől elkérnem, szal ez elúszott. Azt viszont nem értettem, hogy mit kéne kitöröljek? A Patchet vagy mit? Meg hogy hova másoljam ki a CoH mappáját? Ez a két dolog nem volt teljesen világos. Amikor fejnyomattam a Patchet, és amikor még nem írta ki a hiba jelzést, hanem rakta a gamet, akkor ugye kiírja, hogy éppen mit telepít, de azokat meg nem mertem törölni, nehogy újra kelljen raknom az egész játékot... -
#5309 Hát kb. szerintem senki nem érti min ment a huza-vona. Amúgy meg minden játék lehet jó, ha neked tetszik. -
CAC #5308 Ok. No problem.
-
uwu #5307 Az csak egy félreértés volt, már nem tudom miért keltettél bennem ilyen benyomást.
Visszaolvasva, én se tudom miért írtam ezt. -
CAC #5306 Amit a Hungarian Titans oldalán írtam erre a problémára, ezt megpróbáltad? -
Ricco101 #5305 Hali! Az lenne a kérdésem, hogy mit csináljak, akkor ha a legújabb Patchet egyszerűen nem rakja fel?? Ezt írja ki: An error oncurred while patching the file "C:/Program Files/THQ/Company of Heroes/WW2/Archives/WW2ArtLow.sga". The patch may be corrupt, or the file may be different from the version the patch was created for. If you cannot tesolve this problem, please contact THq technical support. (Error code 10104) Egyébként a ToV uccsó kiegészítéséről van szó, név szerint a EN_2600_2601_Patch. Már kétszer is újra telepítettem, de mindig ez jött ki, akkor is, ha a CoH szedte le a Patch-et meg akkor is, ha én szedtem el (természetesen a hivatalos oldalról). ÉS az a helyzet, hogy kell ez a Patch, hogy multizni tudjak, de még ahhoz is, hogy netkapcsolat közben játszani tudjak legalább a singleplayerrel... Szóval valahogy muszáj lenne felrakjam. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm szépen:) (jah amúgy a CoH alap és a OF is fent van, ha ez számít...) -
CAC #5304 Kérlek, a #5293-ra is válaszolj, nagyon érdekelne. :) -
#5301 befelyeztem = befejeztem -
uwu #5302 És mik is ezek a valótlan dolgok?
(szerinted) -
#5301 "Miért fáj neked, ha le merem írni a véleményem?"
Nekem aztán abszolút nem fáj bármit írsz a játékról, nem értettél meg.
Butaságokat írtál(függetlenül attól milyen bármelyik játék).
Valótlan dolgokat állítottál és még te érezted, hogy nem szakszerű a kolléga.
Függetleníts már el attól,hogy jó és rossz. Semmi köze nincs ahhoz amit írtam neked, hogy melyik játék milyen.
Csak hamis dolgokat írtál.
Érted már?
#5300 Személyeskedés jön ha nem tudsz érvelni látom, részemről befelyeztem a (kissé egyoldalú) vitát. Majd felnősz ahhoz, hogy értelmezd a hozzászólásokat(remélhetőleg). -
uwu #5300 Kissé emlékeztet ez szintekkel való érvelés arra amit King Puniher művelt a DOW2 topikban.
Meg lehet nézni, a fórum nem felejt.
Örülök hogy már így rögtön az elején tisztázódott milyen mentalitású vagy.
Csak nehogy az legyen, hogy a többi COH player a végén miattad kell hogy szégyenkezzen, amiért ilyen emberek lapulnak meg köztük. -
uwu #5299 Majd ha elolvasol pár hsz-t tőlem talán könnyebben megértesz. Természetesen túloztam, hogy kiemeljem a különbséget. Az vezetett ehhez, hogy eddig itt valahogy nehezen értitek meg amit írok. Azt hittem hogy könnyebb lesz így, de sajnos a nem megértés ezzel csak félreértésbe csapott át.
Persze, itt is van szöveg, de szerintem nem annyira ütősek mint a másik játékban. Valahogy vérszegényebb ez a világ. Ezen persze nincs mit csodálkozni, hisz reális, a másikban meg olyan világba csöppensz ahol a brutalitás és a gyilkolás öröme természetes az ottani lények számára.
Azt akarod mondani, kissé parasztra sikerült megfogalmazásban, hogy csak nekem tűnnek extrának, többnek a DOW-os szövegek mint amik COH-ban vannak?
Nem értem mire ez a nagy ellenkezés, még csak rossz véleményt sem írtam. Ennek a játéknak is megvan a varázsa. A realitás is meghozza az eredményt, mondjuk egy tigris látványa, és annak motorjának duruzsolása is megteremt egyfajta hangulatot, főleg ha nekiáll írtani.
Miért fáj neked, ha le merem írni a véleményem? És mégis hogy lehet egy vélemény hülyeség? Nem én tehetek róla, hogy ilyen benyomások érnek, ha ezekkel a játékokkal játszok. -
CAC #5298 Igaz. :)
Sajna ez nem a ranked szintem, meg kb 1 éve nem is igen játszottam CoH-hal, de azért fogalmazzunk úgy, hogy eléggé ismerem :) ...mondjuk ez itt sokakról szintén elmondható. -
#5297 Egyetlen személyes kritikát sem mondtam a rá, csak arra ami hülyeségeket írt(ami nem is lenne gond, de CSAK AZT), tehát nem bántom. Sőt ez még mindig nem lenne égbekiáltó,de hogy ezekután(!) ő oktat ki téged(lvl16 os vagy ugye CAC vagy keverlek valakivel? ) hogy legyél szakszerű ha kritizálsz... -
CAC #5296 Ne bántsd, ő még egy normálisabb fórumita. Nem is hasonlítható ehhez a Kingpunisher (vagy mi) gyerekhez, aki érzésem szerint akár a Hungarian Titans oldalon Cipőfűzőként ismert arc itteni reinkarnációja is lehet. Azóta onnét bannolták, és úgy tudom már más gamer fórumról is. -
#5295 "Ha már kritikára adod a fejed, próbálj szakszerű lenni. " <- és ezt pont te írod CAC nak ezekután....Jézusom
-
#5294 "Itt nincsenek olyan beszólások, hogy "szeretem az eldárok vérét, mert csillog tőle a páncélom", vagy "ott mennek a zöld bőrűek, messziről bűzlenek", meg mikor felhúzzák a kommandert "te miért feküdtél le miközben mi ölünk?".
Ezek az apróságok adnak valamit amit az "igen uram", meg "elvesztettél egy géppuskás osztagot" nem igazán kompenzál. "
Hogy csak párat említsek(Utoljára igazítalak ki):
"There is nothing friendly about friendly fire"
"You think this is kinder party? Get a god damn move on!"
"Sandbags done, if I see one more bag of fucking dirt..."
"I heard the Nazis are all eight feet tall!"
"Drop your dicks and move out!"
"Hey new guy, don't **** up."
"Puma is trying to engage our armor! Good luck!" -Sherman
"How will this tiny shield protect us?"
"Faster you drive like my mother"
"Excuse me sir but would you mind not clicking me anymore?" British infantry
Eddig csak hülyeséget írtál a játékról, illene már valami olyat is írnod ami valós(ami persze lehetetlen mivel még nem merültél bele, de továbbra is szarod a hülyeségeidet) leülhetsz fiam 1-es. -
CAC #5293 "De nem kéne lenézni más játékokat amik szintén a remekmű kategóriába trtoznak."
Idéznél tőlem egyetlen sort is, amiben lenéztem más játékokat?
Az elfogult vagdalkozást sem igen értem mondjuk. :) -
uwu #5292 Értem én, hogy neked tetszik az, ha kicsit valóságosabb szaga van egy játéknak.
De ne legyen már baj, ha egy játék nem reális! Főleg ne úgy, hogy pont az ellenkezője a cél. A DOW olyan világot ad ami betegesen elburult, brutális és varázslatos egyben. Ez szerinted baj? Ez olyan fíling amivel nem fér össze a realitás, szokjál hozzá!
A nagy háborúban való hősies helytállás az ami a realisztikusabb megjelenésből átjöhet, de a fíling nem kapott akkor hangsúlyt ebben a játékban, ha érted miről beszélek.
Itt nincsenek olyan beszólások, hogy "szeretem az eldárok vérét, mert csillog tőle a páncélom", vagy "ott mennek a zöld bőrűek, messziről bűzlenek", meg mikor felhúzzák a kommandert "te miért feküdtél le miközben mi ölünk?".
Ezek az apróságok adnak valamit amit az "igen uram", meg "elvesztettél egy géppuskás osztagot" nem igazán kompenzál. Persze a realitás is érték, abban is érezni a befektetett munkát, érezni a puskapor szagát. Ezt a fílinget meg más apróságok adják.
Ha már kritikára adod a fejed, próbálj szakszerű lenni. Az elfogult vagdalkozás nem áll jól senkinek.
Én szeretem mindkét játékot, engem nem kell győzködnöd, hogy a COH mekkora király. De nem kéne lenézni más játékokat amik szintén a remekmű kategóriába trtoznak. -
CAC #5291 Az kimaradt, hogy nem lenne a kedvencem a CoH sem, ha teljesen reális lenne. A fenének sem kéne, hogy elfogyjon a katonák skulója, és egyesével szállitgatni kelljen nekik; hogy egy veterán egység recruitja esetén csökkenjen a veterancy szintjük, mert az alakulat 75%-a ujjonc; hogy 25%-kal néha többe kerüljön egy barakk felhúzása, mert épp drágult a mész ára a nagybani piacon.
Értés van? -
CAC #5290 Te jó ég!
Ne legyél már ennyire földhöz ragadt. Minek játszol scifi vagy fantazi környezetben, ha egy XXI. századi földi ember gondolkodásmódjától nem tudsz elszakadni.
Másrészt ismét write only vagy, mert nem az univerzum realitásáról beszéltem, hanem a játékrendszeréről.
Továbbá csak épp a kezdő mondatom felejted el: "...próbál reális lenni a játékélmény megőrzése mellett." -
uwu #5289 Szerinted a lánckard mennyire reális?
Esetleg a lépegető ami a fizika törvényeit meghazudtolva közlekedik.
Esetleg a kalapács mint mindenre jó fegyver?
Vagy az orkok fegyverei, amiket más nem tud használni, mer csak akkor működik, ha a gazdája hisz benne. És az olyan apróságok, hogy valaminek nagyobbat kell robbani ha sárgára van festve, bármi megeshet amit egy csapat ork elhisz.
A varázslatokar már végképp nem értem hogy szeretnéd a realitással átitatni.
Lélekáldozat, meg hasonlók....
Most akkor hogy is vannak ezek a dolgok, meg a realitás? -
CAC #5288 Persze, meg ha ability-t használ. De a legegyszerűbben így lehetett megfogalmazni a lényeget. -
CAC #5287 Na ferdíts! Azzal magyarázni valami irrealitását, mert scifi elég vérszegény érv. Hogy mást ne mondjak ott vannak a régi Mechcommander játékok, amikkel nincs ilyen gond.
A DoW világát egy kicsivel jobban ismerem, mint a DoW2-t játszók nagy része. 94 óta rpg-zem, az összes könyvet olvastam a témában, továbbá az rpg alapkönyvnek hála egy rakat olyan adat is a fejemben van, amit egy szimpla player nem ismerhet. A világát semmikép sem mondanám irreálisnak. Ez egy fikció. Elvont, bizarr, de nem irreális.
Azt meg nem tudom honnét vetted, hogy utálnám az SC-t. Régen a kedvencem volt, és most is vevő leszek a 2-re. Egyszerűen hibának tartom benne a leírt dolgot.
Kicsit figyelmesebben kéne olvasnod.
Ezt a 3 játékot csak kapásból soroltam fel, de leírhattam volna az rts-ek 99%-át, mert az említett témában bizony mind elvérezne.
-
uwu #5286 Na ez az, még akkor is 10-20 perc, ha kiegyenlítetlen a meccs.
Hasonló körülmények között ez DOW-ban 5 perc alatt lemegy.
Ott 2 csapat banshee-t kell teleportálni a főbézre, ha sikerül ahahz még 5 perc se kell. Persze ehhez nagy mák kell ám.
Nem értem miért fáj neked, hogy ez egy hosszabb játék. Szerinted minél rövidebb annál jobb?
Egy civ4 meccs akár 4-5 órát is eltarthat, és mégse akarja senki letagadni:D -
bgabor #5285 Egyébként érdemes lenne replayeket letöltened és nézegetned, például INNEN. A sok "Wub"-osokat keressed, és mindíg olyan verziójúakat, amilyen a játékod. (De ha eredeti Tales of Valorod van, akkor gondolom amúgy is azzal kezdted az egészet, hogy felpeccselted.) Ezeket a replay fileokat bemásolod a Dokumentumok\My Games\Company of Heroes\playback mappába, és a játékból már le is tudod játszani őket a skirmish/recorded games menüpontban.
Hidd el nagyot fogsz nézni, mert a profik játékstílusa még csak nem is hasonlít a kezdőkére vagy arra amit a singleplayer hadjáratban láttál. -
bgabor #5284 Ettől függetlenül ha mondjuk amerikaiakkal vagy, akkor egy középszintű játékos vagy a hard AI wehrmacht Puma rush-al tíz perc alatt bőven lerendez téged. Már ha nem tudod hogy potosan hogyan kell védekezni az ilyen ellen. Még ha tudod is, de nem észleled időbn a veszélyt, és nem kezdesz el időben védekezni, halott vagy.
Panzer Elite-el szintén szűk negyed óra alatt föl lehet építeni egy olyan sereget, amivel a profi játékosokon kívül bárkit lerendezel, alig húsz perc alatt. -
#5283 uwu szerintem kár ezen filózni. Isten hozott a COH játékosok körében remélem majd játszunk jókat!
írnék erre is valamit:
"A Starcraftot meg én is rühellem, csak példa volt a sok klikkelésre, az tényleg csak arról szól. "
Az a baj, hogy ahhoz, hogy objektív képed legyen egy játékról el kell érned benne egy szintet. Ez nem csak starcraftra, mindkettőre igaz.
Én párhuzamosan játszom company of heroes / starcraft2 bétával(gondolom a logómból ez kiderült ) és utóbbival nem azért játszom mert "csak klikkelős" játék hidd el.
Viszont kb 10 hozzászólás óta úgy tűnik mintha kioktatnánk téged és nem akarom elvenni a kedved a játéktól / topiktól(isten ments!) de kérlek ne írj szélsőséges következtetést olyan játékokról amikbe nem merültél bele. Tényleg butaság. Peace -
uwu #5282 Nem lassabb??
Akkor biztos csak valami csoda folytán tart 3x annyi ideig egy kör mint ott.
Én értem mit mondasz, és igazad is van. A jelek szerint te nem érted amit én mondok, mert különben beláthatnád, hogy nem beszélek zöldségeket.
Arról van szó, hogy ott precízebbnek kell lenned. Kevesebb helyre kell figyelni, de azt olyan pontosan kell csinálni ami nem összehasonlítható ezzel.
A példáim tényleg csak példák, kár erőlködni az elemzéssel. Csak azért írtam, hogy végre megértse már valaki miről beszélek. Nem taktikai tanácsadás volt, ha nem lett volna egyértelmű.
Igen, de senki nem mondta, hogy kevesebbet klikkelnek. Csak az a különbség, hogy ott minden egységet a lehető legprecízebben, tizedmásodperces pontossággal kell irányítani, itt meg az a nehéz, hogy sokfelé kell figyelni, és közben minden egységnek tennie kell a dolgát.
Abban is teljesen igazad van, hogy minden rts-ben annál van az előny aki gyorsabb, csak kár volt leírni ezeket, senki nem mondta, hogy nem így van.