• uwu
    Értem én, hogy neked tetszik az, ha kicsit valóságosabb szaga van egy játéknak.
    De ne legyen már baj, ha egy játék nem reális! Főleg ne úgy, hogy pont az ellenkezője a cél. A DOW olyan világot ad ami betegesen elburult, brutális és varázslatos egyben. Ez szerinted baj? Ez olyan fíling amivel nem fér össze a realitás, szokjál hozzá!
    A nagy háborúban való hősies helytállás az ami a realisztikusabb megjelenésből átjöhet, de a fíling nem kapott akkor hangsúlyt ebben a játékban, ha érted miről beszélek.
    Itt nincsenek olyan beszólások, hogy "szeretem az eldárok vérét, mert csillog tőle a páncélom", vagy "ott mennek a zöld bőrűek, messziről bűzlenek", meg mikor felhúzzák a kommandert "te miért feküdtél le miközben mi ölünk?".
    Ezek az apróságok adnak valamit amit az "igen uram", meg "elvesztettél egy géppuskás osztagot" nem igazán kompenzál. Persze a realitás is érték, abban is érezni a befektetett munkát, érezni a puskapor szagát. Ezt a fílinget meg más apróságok adják.
    Ha már kritikára adod a fejed, próbálj szakszerű lenni. Az elfogult vagdalkozás nem áll jól senkinek.
    Én szeretem mindkét játékot, engem nem kell győzködnöd, hogy a COH mekkora király. De nem kéne lenézni más játékokat amik szintén a remekmű kategóriába trtoznak.