-
HunZsoci #5280 Azért ha panzerschreck van náluk, akkor nincs igazad CAC^^, te nem a gyalogos egységre, hanem a puskákra-géppisztolyokra-géppuskákra gondoltál, amugy ez persze a lényegén annak amit mondani akartál nem változtat, és igazad van.
A gyorsaságra meg visszatérve, a játékmenet nem hiszem hogy lassabb mint a Dow2 ben, mert egyszerre nem csak 5 egységet kell és jóval nagyobb mapon irányba forgatni, pont azért nincs annyi időd egy egységre a Cohban(bár én is játszottam Dow2t is, és ott is vannak setuptimeos, iránybaforgatásra való unitok, ott is kell őket coverbe zavarni, házba ki be a gránát elől, valamint a gépek ott is érzékenyebbek a hátsó találatokra ahogy itt is, a játékost segítő retreat meg van midnenhol),és hidd el, ez a lassabb-taktikusabb játék ez egy szintig igaz maximum, de lehet hogy ott is csk a látszat, mert sokszor kell helyszínt váltani, és másik egységet elkezdeni mozgatni...
Amiből te indulsz ki, hgy ez lassu, mert épitgetem a homokzsákot, meg berakok egy mg-t kulcspozícióba, és várok prédára, ez körülbelül a NOOB szint, egy pro játékban, nem teljesen igy néz ki a harc, hogy mindketten becampelnek és várják a másikat:D Jó játékos SOHA nem Campel, ezt hidd el, mivel az előny a támadónál van mindig, ő alakítja az eseményeket, ő kényszeríti rá az akaratát a másikra. Még britekkel is lehet úgy játszani, ami aztán a Campelésre tervezett nép itt, hogy egy db empla sem készül, csak gyorsan mozgó mobilis erők vannak, és a legjobb Brit playerek épp ezért, soha nem rakják tele a mapot statikus védekező cuccokkal, mert tudják, hogy az sebezhető, és feladják vele a kezdeményezés lehetőségét...
Egy szinten túl, ahogy azt pl. a cannonball-os belinkelt videó is mutatta, ezek az itteni pro-k klickelgetnek annyit simán percenként(divatos kifejezéssel van annyi ActionPerMinute)mint a Dow2 prok, ebben biztos vagyok, és mivel a taktikát sem tolják a nagy kapkodás miatt rosszabbul, magas szinten itt is az nyer már általában, aki pontosabban-precizebben, de mégis piszokgyorsan klickel, ugyanis ez minden RTS jellemzője pro szinten.