Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WM ellen meg már csak azért is kötelezõ a BC, mert csak azzal lehet megfogni egy T1 vagy egy pio spamet.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
A Stuartot meg ne akard ps-es grenek, meg AT ellen használni, mert egész egyszerûen nem arra való.
Hát akkor miért írtad ezt?
Másrészt meg mi az hogy támadáskor??
Még jó hogy én egyáltalán nem ezt mondtam.
Hanem hogy támadás elõtt kell elõrébbvinni az egyik épületet, és akkor se a HQ-t, nyilvánvalóan.
Britnek nem kell linkelnie a területet és a hqt stb ha lehet mindig med resource pontra kell rakni. És semmiképp se az ellenfél bázisához közel..mert akkro megerõszakolnak kb.
1v1-be nincs értelme ilyen random lövöldözéssel, pedig soha nem sim citytem, de akkor is muszáj leakni 1-2 emplát stratégiailag fontos helyre.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Egy kérdésem is lenne: Hogyan szoktátok megoldani a briteknél a gyalogos egységek feltöltését támadáskor? Az oké, hogy a britekkel mozogsz a pályán, és támadás elõtt felveszel egy ellenséges bázishoz közelebbi pozíciót az egyik épülettel, de mi van a támadással? Sajnos a bázisépület csak kinyitott állapotban tudja újratermelni õket, ahhoz pedig elfoglalt és linkelt terület kell, ami nem mindig kivitelezhetõ.
De hogyan képeztetsz újra amikor az ellenség bázisán vagy?
A többi meg tényleg így van, de ezt én is írtam. Egyetlen esélye a brit playernek, ha nem hagyja fuelhez jutni az ellenfelét.
Most végre rájönnek a csak simcityzni tudó nubok, hogy mekkora szar játékosok."
Ez így nem teljesen igaz. Tény h a britek nagyon kemények kezdéskor, de a játék folyamán egyre jobban gyengülnek. A stuart-ot pedig én nem nevezném univerzális tanknak. A canister shot jó, de amúgy nem ér semmit. 10 perc alatt se lövi ki a gyalogságot ha az fedezékben van, a pak 38-ról nem is beszélve. Amikor pedig az ellen, már több panther is be tud vonni a harcba, akkor a brit gyakorlatilag megszünt ellenfélnek lenni. Egyszerûen semmit se tud kezdeni a nehéz tankokkal. Ezt eddig viszonylag jól kompenzálta a 17 fontos, de most h már nem mert egyszerûen nem hajlandó lõni. A tankok vígan befurikáznak mögé és ott meg már vége a dalnak. Szóval ne mondja senki h nem gyengültek meg a britek.
A remény országában soha nincs tél.
Online játszani meg se kedvem se eredeti példányom. 😊
Szerintem mesze a legjobb frakció, és szerintem sokkal könnyebben elsajátítható velük a játék mint a PE-vel vagy a britekkel.
Az elõzõekben meg, amit írtál javarészt szerintem nincs igazad. A britekkel nagyon könnyû játszani, csak mivel sokak csak emplázni tudtak, s ezt most ügyesen két vállra fektették a fejlesztõk, ezért azt hiszik, hogy a briteknek annyi. Ne feledjük, hogy t0-ban megkapják az egyik legtáposabb, ja nem, A Legtáposabb könnyû jármût. 3 cp-ért az egyik legtáposabb gyalogságot. T2-ben az egyik leguniverzálisabb tankot, és szintén t2-ben egy jó kis nehéztankot.
Most végre rájönnek a csak simcityzni tudó nubok, hogy mekkora szar játékosok.
Öcsémnek most raktam újra a gépét és a COH a számítógép azonosítóját tette be a neve helyére, és nem tudom hol lehet átírni.
Szóval van értelme vele játszani, csak nem britekkel. Mellesleg nyilván tudod hogy a wehrmact AT gunja álcázható, így csak akkor veszed észre amikor az elsõ lövést már bevitte neked. A stuart meg már megbocsáss, de semmire se jó, a canister shotját leszámítva egy nagyon ócska egység.
ゾルターン
bepötyögtem a coh kulcsát és feloldotta az elsõ kampányt.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
mivel az újabb részek tartalmazzák az elõzõeket (of = of + coh, tov = tov + of + coh), ezért legegyszerûbben a legfrisebb rész egyedüli feltelepítésével meg lehet oldani a feladatot.
ezek után pedig az aktuális verziók közötti rést a patch-ekkel kitölteni, a legutolsó of patch a 2.301, a content a 2.500, a jelenlegi pedig a 2.502.
tegnap tettem fel az OF et de már látszik semmi esélyem nem volt sima COH val..
Kérdés: eredeti a COH, megveszem eredetiben az OF et is, akkor sem lesznek elérhetõ a második kieg kampányai?
Illetve: a telepítésnél csak rakom a COH t, majd az OF et és a maradék 2 path, és game, vagy ugyanúgy egyesével mindegyiket?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
nem tudod eltéveszteni😊
Úgy darálja le a közeledõ riflemeneket, mint a húsdaráló, és közben hártál. A rangerek pedig iszonyatosan pontatlanok a bazookáikkal, könnyû a pumával elszelelni elõlük. Ha még rendesen mozog is a puma közben, akkor szinte soha nem találják el.
A t17 nevû, április-tréfa szerû dolgot eltekintve nincs olyan nagy elõnye az US-nek a WM-mel szemben.