Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért egy BC T0, egy AC meg T3 egység, ezért nem voltak olyan sikeresek. De ha upgradelt BC-t használsz, mi több, pár muniért aktiválod az armor piercing lõvedéket, akkor simán kilövi az AC-t.
WM ellen meg már csak azért is kötelezõ a BC, mert csak azzal lehet megfogni egy T1 vagy egy pio spamet.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Akkor valamit én csinalok rosszult mert a brenjeim nem voltak valami hosszúéletûek. Az elején még csak csak de miután megjönnek az armored car-ok.... bár 2db-ot nem hsználtam soha egyszerre, lehet akkor lenen értelme. A stuart meg hát igen, középjátékban már nem sok értelme van de armored car-ok ellen egész jól lehet használni. Amint megjönnek a stug-ok már felejtõs.
Pontosan. Ha meg valahogy életben marad szerencsétlen stuart a középjátékban, érdemes lehet vele oldal elsunnyogni ez ellenfél hq-jára, és a retreat-tel, leabált gyalogságot levadászni a bázis elõtt. Persze nem sokáig ottmaradni, csak kicsit lõdözni, majd gyorsan el...gerillaharcszerûen 😊.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Jogos a bren upgrade dolog(meg is feledkeztem arról ,hogy tud buttont alapból😊 Én csak azért mondtam a 2 upgradelt brent, mert a support vetet elég korán észrevenni és az ellen pont jó ,hisz jármûve úgyse lesz a veterancyk miatt. Stuartos dologgal is egyetértek. Ráadásul tényleg nem árt, ha 2 at van ellene ,vagy 1 at és grenek. Viszont akkor 1 stuart után nem gyárt az ember többet és akkor kidobott nyersanyag a sok anti tank😊

Szerintem nem ugyanarról a játékról beszélünk, ha szerinted a bren carrier felejtõs. T0-ás gyilkológép, hidd el. A Tiensin által írtakat annyival egészíteném ki, hogy nem feltétlenül kell 2 upgrade-elt bren. Az egyik maradhat sima, ez majd buttonolja jól az ellenfél jármûveit, a másik meg széjjelkapja seperc páncéltörõ lövedékkel. Azért pár muniért T3-as jármûveket szétszedni úgy, hogy annak esélye sincs, tán nem olyan rossz eredmény. 😉
A Stuartot meg ne akard ps-es grenek, meg AT ellen használni, mert egész egyszerûen nem arra való.

Mi..a brent upgradelni kell és akkro az egyik legtáposabb egység. Mással nem is lehet a support vetet megfogni brittel.Ráadásul szétszedi az ihtkat, kettõvel a pumát ,armourcart is simán. Kell két upgradelt bren és kész(és ez még mindig csak minimális fuel és ammo ahhoz képest, hogy sokáig használható).

Hja és ha az ellen legyárt mondjuk 10-15 embert rakétavetõkkel akkor kész, nem nagyon lehet velük mit csinalni. Ezek az egységek viszonylag korán megjelenhetnek és stuart-ot egy egység simán kilövi. ha nekiugranak egy AT gunnak pillanatok alatt szétszedik. ha nekirontok 2-3 géppuskás egységgel akkor talán van esély de ha ott a háttérben egy páncélozott valami ami szétszedi a gyalogságom akkor megintcsak esélytelen. Szóval ha valaki német akkor ezt a taktikát kövesse 😊
Sztem a stuart elég jól használható egység, természetesen csak a kezdetben, az elsõ 5-10 perc után felejteni kell. Elõnye, hogy gyors, viszonylag hamar építhetõ. Viszont nem szabad elfelejteni, hogy a cansitert sztem gyengítették. Jelen helyzetben sokszor jó pozícióból van, hogy senki nem hal meg egy lövés után. AT-vel szemberekül nem sok esélye van ha kettõvel akkor még csak megkerülni sincs lehetõség. A tûzereje ....hát...max kezdetekben van értelme használni. A Bren carrier sztem felejtõs. Gyalogság ellen szinte semmit nem ér. Egy elõnyét láttam, hogy ha kel gyorsan viszi a gyalogságot. Kezdetben viszonylag drága 10 fuel-el. Gáz, hogy az alap brit gyalogság olyan lassú mint a csiga. Mire odaérnek valahova lemegy a nap. Abban is egyetértek, hogy a britek az amcsikkal karöltve elérhetnek valamit de magukban (1v1) vagy másik brit játékos mellett nagyon nehéz dolguk van.
De hogyan képeztetsz újra amikor az ellenség bázisán vagy?

Hát akkor miért írtad ezt?
Másrészt meg mi az hogy támadáskor??

És semmiképp se az ellenfél bázisához közel..mert akkro megerõszakolnak kb.
Még jó hogy én egyáltalán nem ezt mondtam.
Hanem hogy támadás elõtt kell elõrébbvinni az egyik épületet, és akkor se a HQ-t, nyilvánvalóan.

És akkor a PE addig nem csinál semmit, míg a társát 2v1 ben lenyomják?. Ez nem mûködik. Panther groupra csak akkor lehet reálisan spórolni ha kicsit áll a játék. "csak három épület meg négy fejlesztés". Add össze mekkora fuel költséggel jár.

Britnek nem kell linkelnie a területet és a hqt stb ha lehet mindig med resource pontra kell rakni. És semmiképp se az ellenfél bázisához közel..mert akkro megerõszakolnak kb.

Már sokszor mondtam a 2v2 teljesen más mint az 1v1. Abban én is egyetértek hogy Werhmachtal a legnehezebb játszani bár még PE nem próbáltam, Online kell játszani az a játék lényege! Britekkel már nem játszom csak 2v2be.
1v1-be nincs értelme ilyen random lövöldözéssel, pedig soha nem sim citytem, de akkor is muszáj leakni 1-2 emplát stratégiailag fontos helyre.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Sehogy.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

És ha valaki PE-vel Panther Battlegroupra gyúr? Mondjuk úgy hogy 2vs2-ben a másik addig feltartja az ellenfelet, hogy a PE tudjon manpowert elkülöníteni a pantherekre? Csak három épület és négy fejlesztés kell hozzá. Akár a cromwellel egyidõben is ki lehet hozni.

Egy kérdésem is lenne: Hogyan szoktátok megoldani a briteknél a gyalogos egységek feltöltését támadáskor? Az oké, hogy a britekkel mozogsz a pályán, és támadás elõtt felveszel egy ellenséges bázishoz közelebbi pozíciót az egyik épülettel, de mi van a támadással? Sajnos a bázisépület csak kinyitott állapotban tudja újratermelni õket, ahhoz pedig elfoglalt és linkelt terület kell, ami nem mindig kivitelezhetõ.
De hogyan képeztetsz újra amikor az ellenség bázisán vagy?

A firefly a legjobb anti tank páncélos a játékban. A piatoknak meg eszméletlenül megnövelték az accuracyukat így berakod õket egy kangaroo carrierbe és baserushra is jó. Konkértan azt a unitot panther alatt semmivel se érdemes megprobálni kilõni, de még az se biztos ,hogy azzal sikerül(ráadásul a piattal meg még akkor is kezdeni kell valamit). Ráadásul mi az ,hogy több panthert be tud vonni a harcba..a panther kegyetlenül késõn jön ráadásul gyalogság ellen rendkívül gyenge. Emberek itt mindig arról van szó, hogy egy adott unit mennyi kárt tud tenni mikor bejön a pályára. Nincs értelme a panthert a cromwellhez stb hasonlítani, mert a cromwell sokkal de sokkal elõbb van kint mint a panther..Mire kihozol egy panthert sokszor már mindegy.

Ezzel csak az a baj, hogy én t2-rõl beszéltem, nem t1-rõl. Konkrétan a cromwellre gondoltam. Egy lövés minimum egy halott gyalogos, és a tankok ellen is megállja a helyét. Fõleg overrepairral, ami az egész játék legundorítóbb tápja.
A többi meg tényleg így van, de ezt én is írtam. Egyetlen esélye a brit playernek, ha nem hagyja fuelhez jutni az ellenfelét.

"Az elõzõekben meg, amit írtál javarészt szerintem nincs igazad. A britekkel nagyon könnyû játszani, csak mivel sokak csak emplázni tudtak, s ezt most ügyesen két vállra fektették a fejlesztõk, ezért azt hiszik, hogy a briteknek annyi. Ne feledjük, hogy t0-ban megkapják az egyik legtáposabb, ja nem, A Legtáposabb könnyû jármût. 3 cp-ért az egyik legtáposabb gyalogságot. T2-ben az egyik leguniverzálisabb tankot, és szintén t2-ben egy jó kis nehéztankot.
Most végre rájönnek a csak simcityzni tudó nubok, hogy mekkora szar játékosok."
Ez így nem teljesen igaz. Tény h a britek nagyon kemények kezdéskor, de a játék folyamán egyre jobban gyengülnek. A stuart-ot pedig én nem nevezném univerzális tanknak. A canister shot jó, de amúgy nem ér semmit. 10 perc alatt se lövi ki a gyalogságot ha az fedezékben van, a pak 38-ról nem is beszélve. Amikor pedig az ellen, már több panther is be tud vonni a harcba, akkor a brit gyakorlatilag megszünt ellenfélnek lenni. Egyszerûen semmit se tud kezdeni a nehéz tankokkal. Ezt eddig viszonylag jól kompenzálta a 17 fontos, de most h már nem mert egyszerûen nem hajlandó lõni. A tankok vígan befurikáznak mögé és ott meg már vége a dalnak. Szóval ne mondja senki h nem gyengültek meg a britek.

A remény országában soha nincs tél.

Hát ha nem játszol online vele akkor meg ne hidd ,hogy tudod mitõl ketyeg a játék😊

Játszom én vele, és expert AI ellen sincs problémám vele, 1vs1-ben.
Online játszani meg se kedvem se eredeti példányom. 😊

Végülis megöli a halftracket is..szerinted egy mákosabb strafing run nem képes megölni akár 2-3 teljes squadot is? amit 150 ammo legalább 600 mp ért. PE vel meg brittel pont a legkönnyebb megtanulni játszani, mivel bot egyszerûek. Játsszál párat wmmel és megtudod mennyire "könnyû"....

Strafeing run az airbone taktikából? Nem hinném hogy kicsinál négy grenadiers csapatot egyszerre , és ott a hanomag újratöltéshez.
Szerintem mesze a legjobb frakció, és szerintem sokkal könnyebben elsajátítható velük a játék mint a PE-vel vagy a britekkel.

A wehr messze a legnehzebben elsajátítható frakció a játékban. Amit te felsoroltál azt 1 strafe meg is öli..sokra nem mész a t2 vel magában.

Az kimaradt, hogy az AT hiánya mondjuk most tényleg gáz a briteknél.

Jobbra fent katt az accountra, és ott tudsz újat létrehozni. Konkrétan módosítás nincs.
Az elõzõekben meg, amit írtál javarészt szerintem nincs igazad. A britekkel nagyon könnyû játszani, csak mivel sokak csak emplázni tudtak, s ezt most ügyesen két vállra fektették a fejlesztõk, ezért azt hiszik, hogy a briteknek annyi. Ne feledjük, hogy t0-ban megkapják az egyik legtáposabb, ja nem, A Legtáposabb könnyû jármût. 3 cp-ért az egyik legtáposabb gyalogságot. T2-ben az egyik leguniverzálisabb tankot, és szintén t2-ben egy jó kis nehéztankot.
Most végre rájönnek a csak simcityzni tudó nubok, hogy mekkora szar játékosok.

Amúgy nem tudja valaki, hol lehet átírni a játékos nevét a játékban? Sehol se találom...

Öcsémnek most raktam újra a gépét és a COH a számítógép azonosítóját tette be a neve helyére, és nem tudom hol lehet átírni.

Hát ezaz! A wehrmacht nem véletlenül a legjobb frakció a játékban. Csak annyi benzin kell, amíg eltechelsz T2-ig, és onnantól van minden, kevés feladat van, amit a hanomag+granadiers+ATgun+MG-42+granatewerfer kombó nem tud megoldani.

A Brit amúgy is a leggázosabb nemzet szerintem. Míg a PE remekül kiegészíti a wehrmachtot, a brittel egyedül küzdeni amerikai támogatás nélkül elég necces. Szerintem sok hibát vétettek a készítõk mikor létrehozták õket. Nagyon kell tudni ahhoz hogy 1vs1-ben lenyomjál valakit velük, sokkal gyötrelmesebb, mint a többi frakcióval.

Szóval van értelme vele játszani, csak nem britekkel. Mellesleg nyilván tudod hogy a wehrmact AT gunja álcázható, így csak akkor veszed észre amikor az elsõ lövést már bevitte neked. A stuart meg már megbocsáss, de semmire se jó, a canister shotját leszámítva egy nagyon ócska egység.

"Britekkel vagyok és mindig". Ennyi. Tipikus nubok csapdája már bocs. Meg kell tanulni minden frakcióval játszani valamilyen szinten, különben sose lesz esélyed. Amúgy meg még jó, hogy van AT a pályán mire kihozod a stuartot..számold ki a fuel igényét a két unitnak (lt+fieldsupport+capt+stuart, vagy t2+kb...nemmindegy).

Siralmas a helyzet, Brittekkel vagyok mindig és szeretek velük játszani, meg hát... szövetséges oldalon nincs más mert az alap játék nincs meg így amerikaiak kiesnek 😊 Hát lejátszottam már nagyon sok összecsapást fõként 2v2 -ben de ami most van az kiábrándító. Egyszerûen már szinte csak akkor tudok nyerni ha béna az ellenfél. Az empl-nek semmi értelme, vagy mögé kerül vagy távolról gránátoza. Lõni akkor sem fog a bunkerben ülõ manus ha 10 tank menne el elötte. Borzasztó. Az, hogy a brittek rögtön hasalnak ha géppityuval lõnek rájuk ez is gáz. Míg a németek csak szaladnak elõre. Baromi idegesítõ, hogy a német AT egyszerûe nem láthetó csak mikor már késõ. Stuart-al végigrombolok a pályán és mikor észreveszem, hogy AT lõ már arra is kevés az idõ, hogy eltünjek. mert hát látni nem lehet sokszor. szóval brittekkel baromi nehéz lett. sokszor elgondolkodom van e értelme ezzel igy játszani.
Patch-nak semmi köze a kampányhoz ha van jó serial key-ed akkor érhetõk el a az egyes részekhez tartozó kampányok.

gurubefree
Tehat azt mondod ha a patch telepitve van akkor az elozo reszek kampányai is elerhetok lesznek ??

ゾルターン

köszönöm, közben már rájöttem <#worship>

bepötyögtem a coh kulcsát és feloldotta az elsõ kampányt.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

AndrewT
"a második kieg" az a tales of valor, annak a "kampányai" csak akkor érhetõek el, ha mindhárom csomag (coh + of + tov) fennvan, és mindegyikhez van cd kulcsod.
mivel az újabb részek tartalmazzák az elõzõeket (of = of + coh, tov = tov + of + coh), ezért legegyszerûbben a legfrisebb rész egyedüli feltelepítésével meg lehet oldani a feladatot.
ezek után pedig az aktuális verziók közötti rést a patch-ekkel kitölteni, a legutolsó of patch a 2.301, a content a 2.500, a jelenlegi pedig a 2.502.

óóóbazzeg engem ezért vertek szarrá álandóan multiban..

tegnap tettem fel az OF et de már látszik semmi esélyem nem volt sima COH val..

Kérdés: eredeti a COH, megveszem eredetiben az OF et is, akkor sem lesznek elérhetõ a második kieg kampányai?

Illetve: a telepítésnél csak rakom a COH t, majd az OF et és a maradék 2 path, és game, vagy ugyanúgy egyesével mindegyiket?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Így már megtaláltam, köszi! 😊

Gr.org CoH részleg fõoldalán van mindíg az aktuális replay of the week.
nem tudod eltéveszteni😊

Ennek a linkjét hol lehet fellelni? Sehol se találom ezt a 'replay of the week' részt.

Kicsit Werhmacht mellé áll a szerencse megnyeri.

Jaja láttam és nagyon jó csata volt. Kodachrome tipikusan az a player aki nem microzza túl a dolgokat viszont eszméletlen húzásai vannak. Most is emiatt nyert. Ha nem veri le a hqját akkor lehet megszívja.

Azzal nem jársz jól, mert nem vagyok túl jó WM játékos 😊. Viszont sajna ellenem nemegyszer alkalmazzák sikeresen, így meghajlok az ereje elõtt.

Rendesen mikromenedzselt Pumát az életben nem találsz el sticky bombal.
Úgy darálja le a közeledõ riflemeneket, mint a húsdaráló, és közben hártál. A rangerek pedig iszonyatosan pontatlanok a bazookáikkal, könnyû a pumával elszelelni elõlük. Ha még rendesen mozog is a puma közben, akkor szinte soha nem találják el.

Kösszi. Láttad ami most fent van a replay for the week-nél nekem nagyon tetszett szerintem Werhmacht jobb volt csak elfogytak az épületei a végére.

http://www.gamereplays.org/companyofheroes/replays.php?game=25&tab=popular&show=details&id=77374

Be tudnád postolni az a replay linket?

Na akkor megpróbálok többet gyakorolni és javítani a micromom.

És pont semoison könnyû a WM nek gyors pumát kihoznia. Ajánlom figyelmedbe a Charlesdarwin(lvl13 us ) vs ccarts03 (lvl 10 wm) semois replayt..nem is olyan régi és remekül megmutatja a puma erejét. Ja igen persze mint mindent, ezt is tudni kell használni és gyakorolni ezerrel stb.

Igen te csinálsz valamit rosszul, mivel pumával a stickyt meg a rangereket elég könnyû kikerülni(de ha pl pumával nem tudod kikerülni akkor ostwinddel meg pz4el stb ugyanúgy beszopod rangerek meg stickyk ellen). Fõleg mivel a rangerek igencsak hajlamosak mellélõni. A t17 is akkor igazán veszélyes, ha vet. Odáig meg mégiscsak el kell microzni vmit.

CAC akkor beíratkoznék hozzád werhmacht vs US tanfolyamra mert akkor valamit én csinálok rosszul!

Pedig az upgun nélküli Puma gyilkosabb, mint valaha. Elméletileg nerfelve lett, gyakorlatilag ha van 2, és jól mikrózik a WM player, nem jut a gyalogság a közelébe. Ha meg veteránosítva van, akkor szevasz-tavasz.
A t17 nevû, április-tréfa szerû dolgot eltekintve nincs olyan nagy elõnye az US-nek a WM-mel szemben.