• Quent1n
    Érdekes eszmefuttatás, sok helyen egyet is értünk de abban nem, hogy a CoH készítői nem feküdtek rá a realitásra, mert azért nem igen van ennyire kidolgozott 2VH-s stratégiai játék. Ld. a járművek sérüléseit, a gránát, sticky dobását. Vagy említhetnék ezer más dolgot. Az orosz mod még nincs megfelelően kiegyensúlyozva (sztem erős picit), de nem biztos, hogy versenymodnak szánták. A no-retreat egy nagyon valosághű dolog, amit egyensúlyoz a gyalogosaik olcsósága, és szar mivolta. Ami nekem nem tetszik az leginkább a túl sokféle egység. Rengeteg gyalogos, meg tank, support unitok, sztem kicsit túlzásba estek a készítők. Amúgy meg a Relic elbújhat a francba, hogy ennyire leszarják a CoH-ot! Ott volt a ToV ami amellett, hogy a pénzünkre ment csak, rendelkezett 3 új játékmóddal, de a Panzerkrieg-en kívül mind a mai napig 1 azaz EGY! darab map van mindegyikhez! És akkor a multiról nem is beszélek. Nagyon gáz, hogy csináltak egy ilyen zseniális játékot amibe ennyi lehetőség van, aztán meg ilyen látványosan leszarják az emberek fejét, és ilyen Tov-okkal jönnek. Arra nem képesek, hogy az Automatchek maplistjét bővítsék!!!! Pedig már igencsak ráférne. Vagy hogy egyáltalán új mapokat vegyenek fel és patchek formájában kiadják őket. Nagyon nagy taszít az ilyen hozzáállás!

Az Eastern Front egy remek mod bár még van mit hegeszteni rajta. De legalább megmutatták a srácok, hogy bizony lehet fejleszteni a játékot és nem kell a szar Relicre várni állandoan. Hozzáteszem jöttek már ki modok a játékhoz, presze a Relic előbb szűnik meg, mint hogy bárkit is felkaroljon, mert ennyit számítanak nekik a játékosok. Ezt jó tudni a jövőre nézve sztem.