lee56#5066
Nyilván igazad van, nem is mondta senki hogy kreáljanak egy fiktív kampányt amiben a szövetségesek is egymásnak esnek :) Egyszerüen multiban egymás ellen lehetne harcolni szabadon mint a soldiers howw2-ben, mapokat mondjuk nem árthat hozzá csinálni, de a történelmi hűsére szerintem ennyire azért kevesen figyelnek oda. Ezért talán jobb is hogy moddal oldaják meg, és az eredeti játék megmarad sértetlenül, így plusz tartalmat kap az akit ez érdekel (ingyen ráadásul, és akkor itt ki is lehetne térni arra is hogy mennyi +t kaptak akik megvették a két kieget), a többiek pedig nem kapnak olyat ami bosszantja öket :)
Amúgy CAC attól függetlenül hogy biztos kevesebben vettek COH-ot keletebbre, én se hinném hogy ez egy érv amellett hogy kevés frakció van a játékban alapból (2kieg után is), igazad is van persze biztos jó érzés ha a saját nációddal játszhatsz egy játékban, de attól még vannak aki másikéra is kiváncsiak, nem is kevesen, ott nyugatabbra is. Inkább reálisabbnak tünik az hogy a fejlesztőknek ne őszüljön be a hajuk idő előtt a sok balanszolás meg utómunkálat/bugvadászat közben egy már elkészített termék miatt szerintem :)