• Sheltem
    Én nem vagyok egy pro, bár elég sokat játszom de szerintem az itteniek 50% ától kb kikapnék 1v1 ben. Mégis volt már 18as streakem, screenshotom is van róla elraktam emlékbe(streakenként shotoltam 15től).
    Valahogy jó passzban voltam vagy nem tudom, volt benne 1.5 órás meccs is. A disconnectnél ha te álltál jobban nagy százalékban akkoris neked adja be winnek a játszmát(disputes is közrejátszik a döntésben de ahogy én "érzem" minimális szinten).
    Namost ha nekem volt 18as streakem(bár basic 1v1 volt nem classic) akkor egy vérprofi lvl20 as arcnál nem csodálkozom a 180ason de Deadb0lt 100as streakjén meg egyáltalán nem.
    Pl nem tudom te hogy nézel replayt de én azt is figyelni szoktam, hogy egyszerre hány egységet irányít valaki. Abból leszűrhető az APMje is, hogy nem kispályás arcról van szó. Pl. ha van 5 5 gyalogos egység a pálya 2 különböző pontján és mindegyik mozog, fedezékbe megy, gránátot dob (ugyanakkor!), akkor azért érezhető a replayen, hogy a játékos nem 1-2t klikkel 1 másodperc alatt, hanem többszázat percenként. Namost egy ilyen komoly játékos relicen egy random játékban könnyen elveri a játékosok nagyrészét de ez mindenhol így van, a public szint mélyen lentebb van mint a komoly(akár fizetett) játékosok.
    Szerintem te sem gondolod komolyan, hogy egy "neves" játékos mint pl Deadb0lt aki a gamereplays.org on is ismert arc, vannak feltöltött replayei, kommentjei stratégiái csal. Talán csak szeretnéd ezt hinni.