Nah jah. Nekem nem véletlenül van egy Acer 19"-os őskövületem.
1280-ba 100Hz -en. 1024-be 120Hz. Igaz csak 1600*1200-ig tud, így lemaradok a HD -ről, de sebaj. Legalább nem zavarja a szemem, és a színek is szebbek, élénkebbek. Digital Vibrance 100%-on. Fényerő is felhúzva kicsit. Nem sok TFT-t láttam még 120k alatt, aminek ilyen képe lenne, mint ennek a 25kg -os monstrumnak :D
És fixálva van Hz -is minden felbontásra. Főleg h CoH -ba nem lehet állítani a frekit, eléggé zavaró.
64bit -es OP-ot meg csak olyan proci mellé tudsz feltenni, ami támogatja a 64bit -es utasításkészletet. De ez manapság már a minimum, hogy ezt minden proci tudja. Driverekből is, már szinte mindenhez van x64-es. Kivéve 1-2 laptop, meg USB stick. Daemon is csak az elején nem ment az x64 es W7-el, de azóta már 3.-4. frissítés jött ki belőle, amik már működnek. Az x64-es op, egy fokkal meg biztonságosabb is, mert még mindig nagyon sok vírus x86 os OP-ra íródik, így azokat már alapból elkerülheted, ha x64 es wint használsz. (már feleakkora a fertőzés esélye, ha 64eset raksz fel).
Én Vistát is x64 -eset használtam, és most meg Win7-et is. Sose volt semmi problémám egyik rendszerrel se.
Sztem tedd fel nyugodtan, ha van min. 4Gb RAM-od, és próbáld ki.