• Quent1n
    Mapfüggő a téma erősen szerintem. Én britekkel igyekszek mindig rettentő agresszív lenni és villámgyorsan 2 szakasz gyalogsággal ott teremni ahol kell. Közbe a tiszt foglal mint a gép. Én a brent nem szeretem mert sok pályán veszett bénán mozog, plussz a német motor is megeszi. Szerintem a jobb játékosokat nem igen lehet kimikrózni bren-el a béna mozgása miatt. A német PAK-ok egy nagy viccek a camuflage-al. 1 tiszta lövésük mindig van ugye ez már egy stuart hp-jának felét is lekapja. És e mellé eszement hatótávjuk van. Szóval én inkább igyekszek a gyalogság / kommandosok fele orientálodni brittel. Amint megjön a szintén vicces kangaroo onnantól már könnyebb a téma.

Egyébként kérdés mindenkinek. Ha drophackeres AM-es demot küldök a relicnek van rá esély hogy lesz retorzió? Mert minél többet játszok lv 9 vagy afölötti játékosok ellen egyre többször jön elő hogy belaggoltatják a játékot ha szarul állnak aztan mikor jön a szavazás akkor mindenki kap egy kicket és csak a jószerencsén múlik hogy minek írja be a meccset.