Nem hiszem hoy tobbet jatszol online mint en, nalam a napi 10-20 game az alap igez nem basic game. En absolute nem tapasztalom a lag-t (10:1) es mint ahogy mondtam a kick ablakot patch ota nem is lattam. Drop hack: probalkozasok vannak, nagy reszuk szerintem rage quit (alt+f4) de vereseget ertuk nem szoktam kapni (20:1)
Korubelul hasonloan tudnek Tiensin neveben is nyilatkozni, es koztunk van ugy 10.000km.
Olyan elofordul, hogy valaki laggal (kiirja hogy lagg, 41sec) es rendbe jon a game. ELofordul hogy 1-2 jatekos kiesik. Ezt nem tudom, hogy valaki szandekosan idezte elo (pl rage quit) vagy relic istene jatszik, de regen ha meglattam a lagg feliratot (19sec) akkor tudtam game over.
Ping: coh-ban ha 500 alatt van, siman jatszhato ha mas elelmi problema nem tarsul hozza.
Perf. bar: ha lassna told, keves a ramja, de ha bazi felbontason jatszik (mint en) elofordul hogy laggolni fogg. De azt ki is iraja.
Dx10, 1024-be, minden Ulta+High-on, 2xAA). Szerinted kell dx10? Lattad a kulonbseget? Mert en nem. Probald ki dx9-n. amugy nem tudom miyen vga-d van, de 1024 nem tunik nagynak, az igaz.
en 1650-ben tolom minden max, dx9.