Hello ALL.
Azt szeretném megkérdezni, hogy álltalában, miért mindig akkor esik szét a játék, Drop-ol le, vagy egyszerüen Kick-elnek, vagy DropHack-el az ellenfél, mikor már látja, hogy esélye sincs, és bedaráljuk őket! ???
A hiba nem az én készülékemben van! Nem szoktam LAG-olni, nem is Ping-elek. A játék is hibátlanul fut, max grafikán, akadásmentesen (Dx10, 1024-be, minden Ulta+High-on, 2xAA).
A rendszerem teljesen vírusmentes. Nem szokott a NET se megszakadni.
Napokig megy a gép, attól függetlenül, hogy Vista Ultimate x64.
Ezt a hibát, nem csak én tapasztaltam, tapasztalom.
Több haver is járt már így. Kapott a semmiből Kick-et. DropHack-elt az ellenfél stb.. Ebből kifolyólag kb 10 ilyen esetből 4-et beír győzelemnek, 6-ot vereségnek. De mindnek ott a végén h Dropped!
Igazából az lenne a kérdésem, hogy hogy tudja megcsinálni, vagy miből kifolyólag következik az, hogy mikor nyerésre állunk akkor Kick-el valahogy az ellenfél! Meg hogy csinálnak DropHack-et ???
Erre még nem jöttem rá, hogy mit kell olyankor csináli, hogy csak ugy lelép, Drop-oltatja saját magát az ellen. A játék beakad, majd ledob, és beirja vereségnek. Persze biztos vagyok benne, hogy az ellenfélnek, aki magát DropHack-elte, nyereségnek irta be.
Ez nem minden meccsen van így, kb 40 -ből 10x ilyet tapasztalok.
És hát eléggé idegesítő tud lenni.