• bajgunar
    Nem csak hidason szoktam tolni, de mivel haver kezdö, igy gondoltam, kicsit könyebb lesz, nem kell egyből a frontvonalat ellenörizni, át tudja nézni a dolgokat, lesz idönk, mig kiismeri nagyjából a játékot, irányítást, egységeket, stb.
    Amcsi oldalon nem is nagyon szoktam játszani, főleg németekkel.
    Ezért gondoltam, mivel haver kezdö, egyböl az ellené volt 2 sziget. Még csak egy lövés se hangzott el. Erre fel kezdtem howitzert csinálni, s szétszedni a hidjukat, hogy visszafoglaljuk.
    Elöször egyik ellen lépett le, miutánn miénk lett az összes sziget.
    Aztán havernak lett Error, kidobta a game.
    2en maradtunk. Egy ellen, meg én.
    Akkor hogy tudott kidobni? Ki tud szavazni? De hogy? Hogy csinál olyat, h nekem mennyen fel a ping-em, és rám legyen Vote Kick???
    Nekem visszamenöleg egész nap nem folt fing feltöltésem se! Ping-elni se Ping-eltem. Játékot is lenyomtam elötte vagy 3-4 menetet, nem volt semmi gubanc.

3., mostanaban nagyon ritka (proxy) hogy valaki annyira laggoljon, hogy a kick ablak megjelenjen. Patch ota nem is lattam. Tehat a hiba az on keszuleken is lehet.

Mondtam, h 2. -3. patch óta nem is láttam én se, meg nem is mondta egyik haver se!!! (mivel velük tolom) h 1x is rám lett volna Vote Kick!!!
    A Net forgalmamat, meg látom, meg figyelemmel kísérem.
    Tudom, mikor mi az adatforgalom, le, meg fel.
    Biztos nem a készülékembe van a hiba.

Nah mind 1, leszarom.
    Beszélgessetek másról.
    Többet se kérdezek semmit se.
    Ilyen fórumokon, még sose kaptam segítőkész, épp, értelmes választ.
    Mindig csak leráztak, meg értelmetlen baromságot szöttek bele a válaszba. És nem azért, mert hülyeséget kérdezek, hanem azért, mert egyszerüen ilyenek a magyar emberek. A magyar mentalitás.
    Ugyanez van CoD-ba is! Mivel azt is tolom.
    Ha már jobb vagyok, mint az ellen, egyböl csak azért lehet, mert csalok.
    Egyböl az van, h : WH-zok, CFG-zek, stb...
    Igaz, h még az életbe se csaltam, sose, meg még csak meg se próbáltam, még Single-be se semmi cheat-et, nemhogy Multiba. Az számomra nem kihivás. De egyböl le vagyok csalózva. Nah ilyenek a magyar emberek. Egyböl anyáznak, ugatnak, stb..
    Jó mind 1 tényleg befejeztem, erröl nem irok többet.
    Majd más hsz-el jelentkezem, ha lesz kedvem ezekutánn ide is irni.
    Szevasztok. További szép napot, hétvégét!