Tiensin#4554
Azért, mert formatuq leírja a nyers igazságot, attól még nem gyökér, csak tapasztaltabb COH terén és többet is látott mint Te!
"közbe megsorozom az 5 howitzer-al. "
"Én is kaptam már ki Achelous-on ugy, hogy az ellenfél semmi mást nem
csinált, csak Howitzer-t, azzal szétlötte a hidakat az én oldalamon,
majd befoglalta az összes szigetet. Én persze, mire megjavitottam a
hidakat, ujra szétlötte."
Ez két idézet tőled. Látod amilyen az adjon Isten.. Nem kell panaszkodni, ha szétartyznak egy olyan mapon ahol arty>all. Főleg akkor nem, ha te is ezt csinálod:) Formatuq megint megmondta..ne panaszkodj ilyenekre, ha achelouson játszol (látod mi pont emiatt nem játszunk ilyen mapokon!).
Generált keyyel lehetne online cohot játszani akkor nagy gondok lennének. Akit banolnak az mehet a boltba gémet venni (mint minden más játéknál kb.)
Ha már annyi ideje játszanál a játékkal mint mi, akkor tudnád ,hogy teljesen lényegtelen mennyi pinged van meg milyen performancet ír..ez a játék ilyen (megnyugtatlak mi pingkülönbségünk kb 150 alsó hangon és sosincs lag köztünk..na ennyi). Ez a buta kickvoteos hülyeség is ilyen..meg kell szokni. Ha valaki alt+f4 el ragequittel sokszor az is megakasztja a gémet (de néha akkor is ha csak simán kilép).
Ráadásu egy olyan emberről ,aki azt mondja neked, hogy generál majd keyt meg rejtett ipről játszik elhiszed ,hogy képes lenne valami irgalmatlan haxxal kirúgni téged amikor akar?:D