• Tiensin
    Hidd el régen a relic millószor szarabb volt. Mikor még betöltött a játék és állt percekig, mindenki irogatta, hogy in..in..még akkor is ha mindenki bentvolt akkor is újrahost:) Ne stresszeljetek ilyeneken! Ez egy ilyen játék:) Minél előbb kezdesz el rajta röhögni annál jobb a vérnyomásodnak:)
    Amúgy ahogy megy előre az idő ,annál nagyobb lesz az esélye a lagnak, kicknek:D Ezért kell AM et játszani jó mapokon:) Ott 1 óra is már kegyetlen idő (hisz nincs üresjárat, mint a hidas mapokon).
    Amúgy én is szeretem az ilyen mapokat! Régen tök jó fun volt és formatuq barátommal még mindig bejárunk néha noobbashingolni:) Viszont tény és való, hogy nem igényel akkora skillt, mint a legtöbb pálya! Ennek csak annyi az oka, hogy statikus gampeplayt forszíroz és rendkívül behatárolja, hogy milyen unitokat használhatsz(doctrine választásról nem is beszélve)! Pl virén az emberek CPMe 17-30 között mozog. Nekem meg formatuqnak egy railsen mondjuk 60-100 között. Ez nem von le az ilyen mapok fun factorából ,de ha hozzászoktál egy tempóhoz akkor egy ilyen hidas pálya unalmasnak és lassúnak tűnik. Hiányzik a folyamatos veszélyérzet és az anyázás:)