• Quent1n
    Gondolom főleg AM-et játszol, ott valóban nincs igazán kick. Basic meccseknél viszont még mindig tul sok és túl random. NAT hibával is találkozok bőven ahogy piros X-es játékosokkal is, amit totál nem értek, mert még életemben nem találkoztam olyan online játékkal ahol ennyi gond lett volna azzal, hogy máshoz csatlakozni. Nem is értem őszintén meg kell mondanom. Relicnek meg kell írni, mert tapasztalatból mondom, nagyon sokszor nem az lesz kickelve aki valóban laggol, s túl sokszor fordul elő Basicben, hogy meg van nyerve a pálya és az utcsó pillanatban kiírja hogy kicked. Továbbá az is érdekelne, hogy ha ketten maradtak bajgunar-ék a játékban, hogy tudta a másik gyerek ledobatni, hisz elvileg a kiszavazáshoz 4v4 -ben min 3 player kéne vagy nem? Valamint az is érdekes, hogy kickek után milyen gép száll be a játékba. Ezt nagyon elcseszte a relic szerintem mert totál változó. Láttam már olyat, hogy totál nem épített semmit csak piokat gyartott meg alap egységeket, de volt olyan is hogy elite lett mindenből, és csak azt gyartott amire a megmaradt embernek szüksége volt. Ezt megoldhatták volna egységesen, hogy milyen gép ugorjon be.

CAC: Tartózkodhatnál attól, hogy ilyeneket írsz azért mert valaki mást szeret mint te. Háromszor is leírod, hogy őt mi minősíti. Azért nevezte gyökereknek az ellent mert kickelték, ennyi. Bár én se rajongok az ilyen hidas pályákért mert elég monotonná válnak 40-50 perc után, de van aki ezeket szeretni, és élvezni tud rajtuk egy 2 órás meccset. Az Acheolus-on meg pont azért nyúlik el egy meccs mert szét vannak lőve állandóan a hidak ezért se szeretem annyira. A relic online-ról meg annyit, hogy amíg több magyar játékossla sem bírok AT zni NAt hiba miatt, és amíg ennyire lassan frissíti a szerókat és ennyi a piros X addig nem leszek tőle elájulva. Ha az első játékuk lenne akkor talán.

Ez mindenkinek szól: Én a játék minden módját fajtáját szeretem, de ne legyetek olyanok légyszíves mint cod4-ben a "pro"mod használók (aki nem ismerné ott az egy warmod) hogy mindenki low, aki nem azt szereti játszani amit ti. El kell fogadni, hogy mások nem azt részesítik előnyben mint ti. Lehet leszolni a high-rest a hidas pályákat az annihilatet de igenis lehet élvezni azokat is, és azokkal is lehet élvezetes "technikás" csatákat vívni, csak teljesen máshogy kell hozzáállni.

Egyébként a hidakról annyit, hogy sokkal izgalmasabb lenne a játék hidas pályákon ha a fog a hidakra is kiterjedne. Elég gáz, hogy látni mikor javítják a hidakat és hogy hogy áll velük az ellen. Így csak oda kell lőni artyval vagy stukával mikor épp megépülne azt csá. Sokkalta jobb volna ha nem lehetne látni egy hídról hogy hogy áll, amíg oda nem megyünk egy egységgel. Szerintem.